418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kryon #376688 1. A többség nem akar/tud taktikusan játszani, elunnák a kosszú csatákat, aztán idővel keresnének más játékot.
2. Ha rövidebbek a csaták, akkor több csata fér bele a játékos idejébe, ami több credit elköltését, több farmot, és az ezek megszerzését/elvégzését megkönnyítő dolgok, mint prémium tankok, prémium napok nagyobb keresletét eredményezi. -
yossarianHUN #376687 Ebben a formában biztos nem fog megvalósulni, még rengeteg lépcsőben tervezik reszelni a sandboxos dolgokat. Viszont azt nem látom be, miért lenne érdeke a WG-nek a gyors csatalefolyás. -
Szóval, mivel legalább itt írhatok:
Olvasva a sandboxos tapasztalatokat, szerintem ebben a formában tuti nem fog megvalósulni. A WG-nek (mint ahogy itt már jó párszor le lett írva) a gyors csatalefolyás az érdeke, ezekkel a mozgásnerfekkel ebből semmi nem lenne. -
Meteora4 #376685 ezer köszi -
Rammsch31n #376684 tudtommal az a legelőnytelenebb vásárlási opció, persze a WG-nek jó, de a vásárlót szopatja, mert telefonos áron, mondjuk kártyával több arany jön ki.....szal nem, nem éri meg. :D -
Lokker #376683 telefonnal arany? :D megéri? -
Myke28 #376682 Legalul LINK
PURCHASE VIA PHONE CALL
Utoljára szerkesztette: Myke28, 2016.06.19. 10:35:11 -
Meteora4 #376681 hogyan vagy hol lehet azt? mert csak kártyás fizetést találtam sajnos -
De lehet. -
Meteora4 #376679 szisztok. Telefonnal már abszolúlt nem lehet aranyat venni? -
Angelus1991ster #376678 Legjobb köröm az SP-vel eddig, az RNG velem volt:
Győzelem!
Csata: Pilsen
Járművek: T26E4 SuperPershing
Szerzett tapasztalat: 1 653
Szerzett kredit: 75 867
Csatában elért Achievement: Top Gun, Acélfal, Megszálló, Kolobanov medál, Hidegfejű, Spártai, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
http://wotreplays.com/site/2763487?secret=9657c125f175c37649b71444073d6907
-
Rammsch31n #376677 3? Az kispiskóta... :DDD -
Angelus1991ster #376676
-
És utána jön az örök csetbanán
-
Lokker #376674 De, egy 4.
-
Lokker #376673 Csak egyszer engedi aktiválni, de írja is. Hiába veszel másik kódot. -
3 csetbann után nem jár valami jutalom?
-
VanDaal #376671 Köszi :) -
Angelus1991ster #376670 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Please note that the Digital Ticket bonus code can be activated only once per account."
- ez azt jelenti, hogy efféle kódot csak egyszer lehet aktiválni? Második humble ticket-et (új humble-s fiókkal rendelt) már nem lehet aktiválni az AW-s accodon. -
Lokker #376669 Mit lehet bejátszani? -
Angelus1991ster #376668 Felvetődik a kérdés, hogy vajon ezt többször is belehet játszani? Új regisztrálásokkal?
-
Angelus1991ster #376667 Bocsi, hogy ide linkelem.
Luciferkee-nek nagy köszönet!
https://www.humblebundle.com/e3-digital-ticket
De aki AW-zni akarna esetleg a jövőben és nem akar nulláról kezdeni. Csak most 1 dollárért:
-1 hónap prémium fiók
- t5-ös Chieftain Mk6-os tank
és 2500 gold üti a markát.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Regisztrálsz, az email címedre jön egy aktiváló email.
Majd a linken : "A Pay what you want"-ra kattintva legalul "Custom Amount"-ra kattintva 1 dollárnyi összeget beírsz majd kifizteted.
Az email címedre jön egy email.
"Humble bundle order is ready", azonbelül a "Get your bundle"-ra rákattintasz.
Majd a megnyílt oldalon: "Click here for your Armoured Warfare key. "-t megkeresed ( alul lesz) és a kapott kódott az AW-s oldalon a 'reedem code' résznél aktiválod.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.06.18. 11:43:10 -
yossarianHUN #376666 Ebben is van logika, de szerintem még mindig jobb lenne, mint a jelenlegi rendszer. Ha látják, biztosan rádrepülnek, ha nem, akkor csak lehet. Az meg mindig benne van a pakliban, hogy biztos csak azért kapcsolta ki, mert fos a statja, és szégyelli.
Egyébként a legtöbb paradicsom szerintem nem jut el a logikai következtetésig, hogy azért kapcsolta ki, hogy ne legyen priority target, de azt sajnos rendszeresen láttam, mikor még nálam is fent volt, hogy a narancsvörös artysok direktbe az ellenség legjobb játékosait keresik. Tudod, "tankban esélyem nincs ellene, de majd most jól revansot veszek artyval". Plusz mindig lennének olyan, exhibicionista unikumok, akik már csak egóból nem lennének hajlandók kikapcsolni a statjukat, úgyhogy ők elterelnék az emberről az artyesőt:D -
Lehet, hogy én vagyok a mi-lenne-ha/rosszat látó, de nem lőnék a kikapcsolt statjú játékosokat azok, akik látnák a kikapcsolt állapotot / akik direkt statos ellenfélre mennek? Rosszabb játékos általában nem rak fel xvm-et, amit utána bekapcsolva tart (kétheti), a jobb anti-xvm játékos pedig azzal, hogy kikapcsolja, talán csak egy újabb "céltáblát" festene magára. Eddig a jó értékei miatt volt célpont, most meg a "biztosunicumazértkapcsoltaki" miatt kap a hátsójába...
A gyenge artisták szerintem nem statra mennek, hanem aminél keveset kell mozogni célzással, meg minél többet durranthassanak, nem lehet túl gyakori, hogy a jó játékosokat külön (csapaton belüli) figyelmeztetés nélkül "árkon-bokron" át követnék. A jobb játékosok, akik épp artyban ülnek, ha látják a képességeid (xvm), célba vesznek. Ha van xvm, de rajtad kikapcsolva, célba vesznek. Ha nincs xvm-je, akkor azonos körülmények között lehetsz a célpontja, mint a többi csapattársad.
Ha beépülne a játékba, és ott lenne az opciók között, akkor lehet, hogy többen kapcsolnák ki, de ez sem biztos. A WG lehet, hogy betiltja az xvm-et, hogy saját rating rendszere alapján beszínezhessen játékosokat, mint az fps-ekben rangokkal xD
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.06.18. 09:57:12 -
yossarianHUN #376664 Na csak ehhez át kéne vizsgálnia a játéknak a gépen lévő fájlokat, amihez (elméletileg) nincs joguk. Az XVM-et én is kiirtanám a világból, de minimum AW-s mintára beállíthatóvá tenném, hogy mutathatja-e az ember statját. Nincs is jobb, mint mikor három arty próbál egész meccs alatt kipiszkálni a mededből, a puszta közepén kavirnyáló Mausokra ügyet sem vetve. -
Szerintem van már 1.5-2 hónapja, hogy volt, lassan "aktuális" lehet. -
VanDaal #376662 Volt mostanában féláras equipment akció? -
SirPlagueDoctor #376661 Valószínűleg egy szimpla token rendszer, kellő védelemmel elég erre a célra. Akinek olyan mod van a fájljai közt ami nem rendelkezik megfelelő hitelesített tokennel kidobja a szerver.
Véleményem szerint vagy be kéne építeni a dolgokat mint pl a nagyobb zoom lehetőséget, vagy tényleg büntetni az előnyt adó modokat, de nekem nagy nemezisem az XVM is például. -
fighter_hu #376660 Sandbox https://www.twitch.tv/barlee_xd -
Kryon #376659 Igazából a kozmetikai modokon kívül mindent tiltani kéne. Bármi ami egy kis előnyt is szolgáltat, akár csak azzal, hogy jobb áttekintést vagy több információt ad, az szerintem a modok nélkül játszókkal szemben csalás. -
lammaer #376658 Ilyesmire gondoltam, ja. Ez teljesen OK. -
yossarianHUN #376657 A kollega nem volt egésze pontos. Nem moddolhatatlanná fogják tenni a játékot, csak valamilyen módon (kódolással, anyámkínjával, tudom is én) el fogják érni, hogy csak azok a modok működjenek, amiket ők előzetesen megvizsgálnak, és elfogadnak. Ezáltal kizárhatják a csaló modokat. -
lammaer #376656 Namost, ez elég hülyeség - mert egy programnál azon kell dolgozni hogy moddolható legyen, a WG is elég sokat melózott rajta hogy legyen API amin keresztül a modderek elérhetik.
Ha nem akarják a fejlesztők hogy egy játék moddolható legyen az lényegében zéró munka - egyszerűen nem csinálnak hozzá APIt, fájlokt elkódolják vmivel azt csá.
Itt szerintem arról lehet szó hogy a csalások ellen akarnak tenni vmit (mondjuk kb úgy mint a punkbuster az FPSeknél vagy ilyesm) - de kétlem hogy a fentiek fényében ki akarnák nyírni a modokat... -
Angelus1991ster #376655 Hoppá. Valamiért ez hiányzik a sandbox-ból. Statelkúrás az igen fontos, prioritás, de egy ilyen forradalminak tűnő újítás az meg nem.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.06.17. 18:52:09 -
Olyasmi hír van hogy moddolhatatlanná fogják tenni, nem részletezték hogy milyen módon.
Tesztelik az 50x50 meccs módot, pozitívak a tapasztalatok...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.06.17. 15:47:30 -
Kryon #376653 Hova akarják még nerfelni a pontosságot? Már most is túl nagy az RNG szerepe, akkor legyen még nagyobb? Kezdek leszokni a célozgatásról, ha ezt behozzák, onnantól részemről jobb klikk, aztán megy ahova megy...
Modok tiltásáról nincs valami hír? Már rosszabbak a "csoda modok" mint az aranyeső, a kettő együtt pedig megfizethetetlen...
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2016.06.17. 15:41:58 -
Ha beállítják a nerfelt adatokat t10 ben utána abból visszafejtik az összes alsóbb tier adatait, ergo alsóbb tierekben egyre durvább nerfekre lehet számítani. -
yossarianHUN #376651 Masszív sandbox fun 
-
yossarianHUN #376650 Fáj a beismerés, de én is csalódtam az E3-ban. Jó gép, de valahogy nem az igazi. Valszleg egyszerűen csak túl lassú az én ízlésemhez. Az én hülyeségem, hogy nem csekkoltam az adatait előre, de én azt hittem, hogy ez legalább valami E4-E5 szintű dolog mozgékonyság tekintetében. Hát nem. Ezzel együtt nagyon durva köröket lehet játszani vele, de folyamatosan frusztrál a lomhasága. -
bornofakone #376649 Hát én 350+-t csatát lehúztam benne, artyk nélkül élvezhető lenne maximálisan (medek, light-ok, gyorsabb heavy-k) simán counter-elik, max ilyen himmelsdorf halálutcában nem. De mint tudjuk a férgek élnek és virulnak...így mocskosul megnehezítették a dolgom, artyk nélkül 3k avg dmg-re képes lettem volna vele (egyetlen olyan tankom aminél mocskosul örültem mikor full t10-be kerültem, nem számított mi jött szembe, csak arty ne legyen...)
Felmerül mondjuk h miért játszottam le ennyi csatát, hát természetesen az e3-ért. Viszont megbántam, jobban éreztem magam a t95-be...t10-ben még több rohadt arty van, 3k avg. dmg-re is alig vagyok képes ezzel az e3-al, pedig azzal 4k-t muszáj lenne kiosztanom és mintha pontatlanabb lenne.