banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• tothgyorgy
    Szerintem jöhetne már az IM 2(impossible mutations) :)
    Aki eddig végigvitte az elsőt, már csinálná is.
    Aki meg nem, mint pl én, nem is fogja. Én nem is hajtok rá, Be van jelölve, De igazából nem is nézem. Nekem túl nehéz. Nem vagyok jó játékos. A stug4 megvan(de minek).
    Más. Én szeretem a turánt. Nem egy jó tank,statot húzni nem lehet vele, és mégis. Ma is mentem 2 kört vele,(meg 1 toldit) , Elsőben ránk estek vagy 5-en. a 2 másikat kiszedték mellőlem, én kilőttem 2 tankot,majd atomjaimra szedtek. Elkezd hőbörögni az egyik, hogy jelentsen föl mindenki, mert aimbotot használok. (soha semmilyen mod nem volt nálam) Beírtam neki hogy idióta, erre eltűnt a csetablak, mielött részletesen elmagyarázhattam volna neki, hogy a modok nem nálam vannak. Kidobott, vagy esetleg valami rossz billentyűkombinációt írtam véletlenül? A következőben működött. Várhatok valami retorziót?