A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #375545 A női legénységet nem könnyű beosztani valóban, mert keverni nem érdemes és véges számút lehet megszerezni. Ezzel együtt szerintem te túlgondolkodod ezt. Nem hiszem, hogy bármiféle ármány vagy mögöttes szándék van ebben, egyszerűen nem akarták, hogy szétszórd a női legénységet, parancsnoknak, töltőnek, hanem szerették volna, ha egyben tartod a BiA/acélnővérek kompatibilitási problémája miatt.
Én inkább 4-es csapatokban gondolkodtam, a szovjet TD / obj263-ra raktam egyedül 5-t. A másik dolog, hogy célszerű olyan országot választani, ahol sok ág van, mert mondjuk, ha a cseh tankra raktam volna (nem tettem) és sz.rrá nerfelik a tier9-10-t, akkor nincs hova tovább rakni őket. A nerftől függetlenül is, ha mondjuk megunom majd egyszer az ojb263-t, akkor mehet a legénység medre (bár akkor 1 töltő feleslegessé vált), bár a kompatibilitás miatt inkább is7-re vagy akár vagy a másik TD ágra sőt ha artysta lennék, akkor az obj261-nek is kompatibilis a legénysége, oda is rakhatom.
6 fős tankokban nem is gondolkodtam, mert elég kevés női tankost tudok reálisan megszerezni. Eddig van 12 és még 3-t szerintem meg tudok szerezni, az obj260-ból meg fogalmam nincs, mennyi sikerül. 1 rádiós még kell az ARL-be és marad akkor 2 és ez az igazi dilemma, hogy akkor hova tegyem őket. Ha tudnám, hogy mikor lesz a következő IM/PM csomag, akkor jobban lehetne tervezni, így lehet, hogy inkább nem megyek neki azoknak a küldetésnek, hagyom addig, mert 2 tankost maximum az elc-be lehetne elképzelni.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.23. 14:07:36