banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kotomicuki
    Szerintem meg úgy voltak vele, hogy ha egy ember kell egy tankba (pl. + töltő), akkor ne tudd használni, hiszen elesnének annak az egynek a kihúzási kényszere miatti plusz bevállalásaid által nyújtott "bevételektől" (az életben nem mindent lehet közvetlenül pénzben mérni, de közvetetten már nagyon is). Én is örültem, amikor megkaptam az elsőt, hogy az milyen jó lesz a Ferdibe 2. töltőnek..., aztán leesett, hogy mégsem eszik olyan forrón a wg kásáját...
    Így, hogy mindnek "olyannak" kell lennie, megint csak egy kényszert erőltetnek a játékosra, hogy még egy dolog miatt is hajtania kell - különösen, ha hattagú legénységet igénylő (pl. nagyobb ágyú, amiben nem nagyon fejlődnek a bent lévők, így oda érdemesebb jobban képzetteket, máshonnan beleültetni) tankba kerülnek azok.
    Ha már pár száz (netán ezer, főként ha "ingyenélő" kapja) csatát megspórolnak az egyénnek az "ingyen" legénységi taggal/tagokkal, akkor legalább el szeretnék érni azt, hogy cserébe legalább ennyit gürcöljön is érte - vesztesége csak nem keletkezhet a cégnek...