A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #375542 ok, mondok egy példát, az amx50b-be szánom a női legénységet és először a TD-vel voltam kész, tehát volt 1 női tankosom és utána ráadásul beragadtam 4-5 hónapra a 3 arty küldetéssel, tehát sokáig csak 1 volt.
Azt is eldöntöttem, hogy az újabb kis tier ágon megyek végig, mert azokat még nem ismerem. A BDR féle vonalon már egyer végig mentünk öcsémmel közös accon.
Szóval volt egy női parancsnokom és voltak szabad med legényeim, mert éppen végeztem az amx 30 protoval, de még nem vettem meg a tier10-t.
Ilyenkor ki kell számolni, hogy az oda-vissza konverzióval bukok 80e xp-t, pontosabban csak 40e-t, mert a legényegeket mindenképpen átraktam volna a batchat-re időközben (nagyon sokára lesz kreditem a tier10-re).
Ilyenkor logikus, hogy nem várok, amíg meglesz mind a 4 női tankos, hanem elkezdem tolni az ágat. Amire a G1-ig értem meg is lett az első női tankos, ment parancsnoknak a G1-be, vezetőt meg a töltőt átképeztem a rádiós meg kölcsönbe volt csak az artyból. Így fejlesztettem ki az ARL-t.
Tulajdonképpen már csak a rádiós hiányzik, de az ARL-t is tolhatnám éppen az amx/med töltőjével (ez már típusváltás, tehát 2x20e xp veszteség az eredeti 40e-n felül, de az arl-en meg az amx-en is kell töltő és így a grind hosszabb/több xp, tehát a végén nem veszítene xp-t a legény, amikor már nincs rá szükség tovább) és kölcsön rádióssal, csak úgy voltam vele, hogy most elég ágat tolok, nem kell még ez is.
Tehát rövidebben, ha van odaillő legényed, akkor nem muszáj megvárnod az összes női tankost, ha el akarod kezdeni a grindet. A napi x2 meg az akciós x3 x5 elég jól megdobja/lerövidíti a gindet. Célszerű (ha van) a töltőt meg a rádióst hagyni a végére, mert ezeknek van a legkevesebb hasznos skill, nem akkora probléma, ha lemaradnak.
A teljes női legénység azért jobb, mert sokkal gyorsabban fejlődnek, ha azt nézed, hogy mennyi skillük van. Eleve 0. a BiA meg 1 kifejlesztett skillel jönnek.
Nekem az obj140/rudy párosban 4,44 skilles csapat van 663 csatával, tehát már az 5.-et fejlesztem. Ez kb 2e csata lett volna egy normál férfi legénységen, ha van prém tank, amit legénység húzásra használok. Ha nincs, akkor 2,5-3e.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.23. 13:53:12