banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Szerintem emögött nincs mély megfontolás. Egyszerűen nem akarták keverni, mert hogy nézne az ki. Pontosabban kitalálták az acélnővéreket és feltételezem annyira nem hülyék, hogy ne vegyék észre és valamelyik megbeszélésen feljött ez a kérdés, hogy akkor kevert legénységgel mi legyen?

A női legénység eleve táposabb a nulladik skill meg az induló +1 kifejlesztett skill miatt. Gondolom úgy voltak vele, hogy milyen hülyén néznek ki, ha szétszórnád a női tankosokat parancsnoknak 20 tankba és inkább legyenek egy tankban.

Nem tudom, de ebbe én nem látok bele különösebb üzleti megfontolást. Ha megengednék, hogy keverd a legénységet, akkor sem játszanál kevesebbet. Valami minimális motiváció persze lehet, ha már csak 1-2 tankos hiányzik valamelyik tankból, akkor essünk neki a következő küldetésnek, ilyesmi, de erről szerintem fejlesztők döntöttek és inkább logikai elvek mentén, nem üzleti megfontolásból.