418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #376648 Az a vicc, hogy a T95 nagyságrendekkel élvezhetőbb, mint a T28, megkockáztatom, voltak pillanatai, amikor azon gondolkodtam, hogy megtartom (ez az én számból nagy szó, általában elszórok minden tankot a következő kihúzásakor). A T28 is egy lassú fostaliga, de annak még páncélzata sincs sok, a T95 azért tényleg baromi kemény dió. Eszméletlen szituációkat lehet vele túlélni, sokszor még merőlegesen az oldaláról is csak pattognak, miután körbevettek.
Ezen felül türelemre nevel, az ember megtanulja vele, hogy nem tarthat mindig mindent az irányítása alatt, el kell vánszorogni vele az első, viszonylag védett pozícióig, ahonnan legalább többé-kevésbé rálátsz azokra a helyekre, ahonnan az ellen várható, és onnantól jön a malmozás. Ha látni fogsz ellenséget, két opció van, vagy legyilkolod a francba az összeset, amíg azok kétségbeesve próbálják belőni a weak spotjaidat, vagy lerohannak, körbevesznek, és megrépáznak. A harmadik eset, hogy nem is látsz ellenséget, mert a csapatod átnyomja az oldalt, te meg sebzés nélkül, vagy egy lövéssel végzel. Nem hangzik nagy szórakozásnak, de tény, hogy vannak meglepően jó pillanatai, ha az ember már sikeresen megbékélt a tudattal, hogy nulla dinamizmust tesz lehetővé a játékstílusa. Egy teljes oldalt megtartani, egy teljes támadóéket felőrölni egyedül azért nem rossz móka, és olyasmi, amit nem sok másik tank tesz lehetővé a játékban, már ha egyáltalán. T28-cal ilyen helyzetben két lövés után karóba húznak.
Ami nagy előnye még a T28-cal szemben, a nagy alfás ágyú. A kistesónak is jó az ágyúja abban az értelemben, hogy viszonylag pontos, kellő átütést tud, és gyorsan tölt. Na de aki kint marad egy TD előtt, és hagyja, hogy kihasználja a DPM-jét, az - mondjuk ki - hülye. Egy ilyen, tetű lassú páncélvadásszal meg aztán végképp nem tudsz csinálni semmit, ha nem jönnek ki eléd. A T95 750-es alfája ebből a szempontból sokkal jobb, mert csak egyszer kell valakinek - figyelmetlenségből, vagy mert nem vagy spottolva - kiténferegnie eléd, és máris van majdnem 1k sebzésed. Sokkal praktikusabb, mint a gyorsan töltő, de kis alfás ágyú. Mondjuk utóbbi állításomat én minden tankra érvényesíteni szoktam, mindig az alfát preferáltam a DPM-mel szemben. -
yossarianHUN #376647 Hálistennek számomra ez még mindig egy játék, így nem tekintek teherként a játszásra, legyen az éles-, vagy tesztszerver. Felmegyek, gurulok párat, ráadásul még az összes T10 jármű is a seggem alá van téve, így kiélhetem magam azokon is, amiket live szerveren még nem tudtam kihúzni, eközben saccolhatok azt illetően, hogy milyenek is lesznek ezek majd fél év múlva, mikor behozzák élesre ezeket a változtatásokat. Így legalább nem lesz majd nagy a pofáraesés, hogy a kedvenc tankod egyszer csak egy használhatatlan foskupac, vagy vice versa. Plusz még teszterként valamilyen szinten befolyással is vagy a végeredményre, tudom, baromi kis mértékben, de az is valami. Egy ilyen teszten, ahova maguk válogatták össze az embereket, azért többnyire adnak a teszterek szavára.
Én azt mondanám, hogy ez win-win. -
lammaer #376646 T28 nekem annyira sokkoló volt, hogy T95be már nem kezdtem bele. Mondjuk azóta is szánalommal tekintek bármely a játéktérben megjelenő T95-re (legyen ellenséges vagy baráti), én egyedül csak a himmelsdorf halálutcában tudom elképzelni hogy ér vmit az a tank. Mindenhol máshol csak egy guruló kinzókamra lehet... a player számára aki vezeti. -
lammaer #376645 Annyi a külöbség, hogy itt csak téged - a sandboxon szaladgáló playert - szívatnak, de élesbe ennek csak egy kis része kerül ami sandboxon már "bizonyított".
Tehát pl nekem felesleges néznem azt hogy napontahogy csavarják egy bizonyos tank adatait, hiszen közel sem biztos hogy azzal a rendes szerveren találkozni fogok....
(STO-ban ugyanez van.. jön vmi új content, de egyelőre a tesztszerveren férnek hozzá CSAK azok akik FIZETTEK a játékért. Akik nem fizetnek, azok egy stabil, playerek által már tesztelt tartalmat kapnak, 1-2 hónappal később. Hála istennek hogy manapság az emberek már nem bírnak várni... és inkább fizetnek azért hogy játszhassanak a bugos cuccal)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.06.17. 12:32:53 -
yossarianHUN #376644 Nekem mondod? Érdemes volt végigmélytorkoznom a T28-at meg a T95-öt
Remélhetőleg azért ez nem kerül át így élesre.
-
yossarianHUN #376643 Nem erről szól az összes MMO?
De igen, így is meg lehet közelíteni a kérdést.
-
lammaer #376642 Nem inkább ilyen kisérleti telep, ahol összevissza csavargatnak és nézik hogy reagálnak a fehéregerek?
Aztán hogy ténylegesen ebből mi kerül élesbe az az egerek reakciójától függ... -
kopaszeger #376641 kószi -
yossarianHUN #376640 Egy zárt tesztszerver, amin a leendő global rebalance-ot tesztelik. Dióhéjban nerfelt mozgékonyság, toronyforgás, alfa a legtöbb tanknak, illetve a nagy arty nerf (bocsánat, rebalance). Jelenleg, az első körben a T10-ek és T8 lightok vannak, aztán később kerül majd sor a T9-8-okra. -
kopaszeger #376639 Biztos hülyén hangzik a kérdésem de mi az a "sandbox"? -
yossarianHUN #376638 Hát a Csillagromboló HESH adatait nem nerfelték, if you know what I mean
-
bornofakone #376637 itt semminek nem jut semmi szerep...ez az egész 1 nettó szar nagy baromság. Sandbox-ról nekem kapásból macskaalom jut eszembe..és eddig ahogy elnézem olyan szintű és minőségű dolgok kerülnek bevezetésre ami egyenlő a macskaalom tartalmával.
1 pozitívum, a gold ammo dmg-nek csökkentése...hm más van?! :D
Ez a mozgékonyság nerf meg katasztrófa...a heavyben, td-ben ülve eddig is mocskosul lelassultnak éreztem a játékot, kiv. akkor mikor rám jött a med zerg...akkor pörgött minden/mindenki. -
Frankie69 #376636 Akkor most tényleg egy közelharci birkózós irányba akarják eltolni a játékot? Milyen szerep jut a TD-knek? -
yossarianHUN #376635 Ömmm... Jó? -
Davacs #376634 ]StuG III Ausf. B - Sturmgeschütz III
A Sturmgeschütz III (Sd. Kfz. 142, rövidítve StuG III) rohamlöveg a Harmadik Birodalom legsikeresebb és legnagyobb számban gyártott páncélozott harcjárműve volt a második világháború során. (forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Sturmgeschütz_III)
[IMG]http://www.ww2incolor.com/d/325707-6/Stug+III+Ausf[/IMG
Utoljára szerkesztette: Davacs, 2016.06.17. 10:09:35 -
yossarianHUN #376633 Azért amiről korábban hallgattak, hogy bekerült egy diszkréten becsusszantott, globális pontosság nerf, plusz hogy növelték az átütés csökkenésének mértéket a távolság függvényében. Ez azért kombinálva nerfelt átütésekkel elég combos. -
Ha ezt így komolyan gondolják, maximum még vissza vesznek belőle és nem ekkora számokkal alázzák a játékot akkor is kukának mondható 5-6 év...értem én hogy kell egy új "balance" (amihez kurvára nem értenek) de bazz...nem ez.
-
R3nton #376631 Igen az is, de a mozgékonyság nerf gáz -
Myke28 #376630 Szerintem ami még jó ötletnek tűnik az az apcr (gold,prémium) lőszer kevesebbet sebez. Átütöd de nem akkorát sebzel ,így már meggondolod hogy érdemes-e betölteni.... -
R3nton #376629 Nem normálisak, az összes tankot lenerfelik játszhatatlan szintre :D fasza. Mondjuk sztem ezt így biztos nem hozzák be, mert elveszítik az egész játékosállományukat. Oké vegyék vissza kicsit a látótávokat, emeljék meg lightoknak. Variálják meg az artyt és jól van. De a többihez minek nyúlni...Tök felesleges lelassítani a játékot, így is elég lassú. -
suba53 #376628 Ez a ghostshell önmagában egy vicc. Mármint az, hogy egyáltalán létezik ilyen effektus.
A DOOM óta játszom lövöldözős játékokkal, de nem nagyon emlékszem arra, hogy ez ilyen szinten jelentkezett volna bárhol.
Vannak effektusok, hogy a szerveren számolt koordináták, meg a kliensben megjelenített objektumok néha csúsznak egymáshoz képest, de ez csak a gyorsan mozgó objektumoknál lehet probléma, meg magas ping esetén.
De hogy egy álló objektumra közelről rálőve hova a fenébe tudja számolni az ütközési pontokat, az rejtély.
Kőkemény programhiba lehet, és hogy még öt év távlatában sem tudják kiküszöbölni, az vicc kategória. -
bornofakone #376627 dafuq?! ez nagyon hülye vicc :D
Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2016.06.17. 08:35:23 -
A JPII sebessége lement Ferdinand szintre...
-
yossarianHUN #376625 És nem, nem elírás, tényleg 390 alfája van a T110E3-nak... 10 másodperc feletti töltéssel... -
Angelus1991ster #376624 Gyönyörtábori sandbox tank statok.
https://ritastatusreport.live/2016/06/16/sanbox-first-iteration-stats/ -
Az lenne javulás, ha a rendszer nem engedné, hogy a stun hatókörök mondjuk 3 mp-en belül keresztezzék egymást, elkerülve a pergőtűz intézményét.
És akkor support felhangja lenne, mert tényleg területre mehetnének, de pl. felvonulási útvonalra kellene felpörgetni-felfűzni a csapattárs-artyknak (randomban ilyen ritkán van:) -
yossarianHUN #376622 Csak hogy tisztázzam: az "egy lövés nem tűnt el a nyolcból" úgy van értve, hogy hét eltűnt
-
yossarianHUN #376621 Beszarás ez a sandbox. 10-ből 7 lövés ghost shell, de viccen kívül. Előbbi meccsen a cseh TVP-vel Ensken beálltam egy Maus mellé, és kétszer táraztam ki rá. Egy lövés nem tűnt el a nyolcból. Ő közben kétszer lőtt rám, de mindkettő átment rajtam. -
yossarianHUN #376620 Mindenre. Vagy ezen kéne változtatni, vagy az időtartamán (5, max 10 másodperc), vagy azon, hogy mondjuk ne a jelenlegi 50%-os(?) büntetést adja, hanem mondjuk csak 20-at. -
lammaer #376619 Csak a miozgásra vonatkozik a stun, vagy aimra, reloadra mindenre mi emberektől függ? -
yossarianHUN #376618 Ahogy látom a teszten, egy fokkal azért mindenképp jobb, mint az eddigi helyzet. Viszont ennek (mint általában) a heavyk fogják meginni a levét. Most, hogy a splash sebzésük nem lesz elég semmire, az artyknak eszébe se fog jutni medeket/lightokat lőni, TD-ket egyébként se lőnek, úgyhogy maradnak a heavyk. Nekik a nerfelt mozgékonyságukkal gyilkos lesz ez a stun, főleg, hogy a frekventáltabb gócpontokon egy komolyabb arty egyszerre 5-6-ot is stunnolhat. Ha meg már mondjuk van két Ob. 261, vagy akár csak egy BC, garantált a permastun a heavyknek. Ezzel valamit kezdeniük kell. -
lammaer #376617 Inkább ne újitsanak ha csak ennyi lesz belőle.. ez konkrétan egy arty buff.. lehet nem öl meg, de szarabb lesz tőle a világ. -
Lesz itt sírdogáló siemka hadsereg -
Angelus1991ster #376615 Újítás. És az már pozitívum. Nem pedig valami belterjes wg-ség.
Aranylőszer variálása is újítónak mondható. -
lammaer #376614 Hö, a stun pozitívum? -
yossarianHUN #376613 Tény, de ez a gyakorlatban direkt hit esetén 3-400 sebzéseket jelent, szóval már ez is megváltás lesz az eddigi köcsögösködésük után. Vegyük úgy, hogy első lépés a teljes kiherélésük felé
-
lammaer #376612 Ez még mindig több mint amennyinek lenni kéne :) -
R3nton #376611 kviki streameli a sandvoxot. Szinte minden tank, amit kipróbált rohadt lassú lett. Nekem nem tetszik, neki se. Mondjuk lighttal még nem ment... -
Angelus1991ster #376610 Papírnak alig van hp, páncélozottnak meg van dögivel. Ez aztán logikus.
Kíváncsi lennék ezekre a/az ................... freakgamingosokra már.
Sandbox....hmm... egy koporsószeg a World of Tanks-nak.
Viszont az említett "Stun" újítás és az arty AP lőszer elvétel az egyetlen pozitívum.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.06.16. 18:56:52 -
yossarianHUN #376609 A lightok mozgékonysága viszont elmebeteg, hihetetlen szűk ívben kanyarodnak, gyakorlatilag sebességvesztés nélkül. A HP-különbségek nagyon megugrottak, az FV4005 HP-ja pl. 1600, a T110E3-é 2400.