banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    4-et kell befejezni másodlagossal és mehetsz tovább. Addig mentem újra a többivel, amíg nem sikerül a másodlagos is. Akkor még kevés artym volt és nagyon elakadtam az arty küldetésekkel, meg nemrég hallottam csak az M44-ről, ami tényleg IM specifikus tank (bár a WG erre rájött okosan és felemeli a tier határt 7-re az obj küldetések esetében, úgyhogy ott majd keresnem kell egy újabb IM specifikus artyt). A t55a-nál meg a med küldetésekkel akadtam el sokáig és közben meg az arty küldetéseket meg tudtam csinálni, úgyhogy ott vagy a HT-15 vagy a LT-15 kell már csak másodlagossal együtt. (csak 1 női tankos kell és nem tudom eldönteni hova menjen a következő, úgyhogy sajnos meg kell csináljam kitüntetéssel valamelyiket, nem úszom meg).

A t54-el meg lehet csinálni, lehet, hogy arannyal kell bemenj a csatába, de annak az arany lőszere gyakorlatilag minden bevisz. Ha látsz TD-t, rámozdulsz. Persze, ha nincs 2e hp TD-ben a csatában vagy alig több, akkor tényleg nehéz.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.23. 10:03:21