banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Az artyhoz/SPG15-höz nekem is kellett az M44, bár pont a t28-ast nem csináltam még meg, mert nem döntöttem el, hogy hova szánom a női tankost, de a nehezebb t55a SPG15-t azzal megcsináltam, szolid aranyozás mellett.

Tier10-ben rengeteg TD van, mondjuk persze nem aktív nekem az a küldetés (ha hiszünk ebben a konteóban, mindenestre tényleg érdekesek a csapatok ha aktív egy küldetés, bár sokak szerint csak azért, mert direkt figyelünk erre, hát nem tudom). Amikor volt a ToT-ban a JPZE, tier9-10 TD-től hemzsegtek a csaták, de még most is ok van, mert még nem járt le a ToT küldetés rájuk.

Melyik a legnagyobb med tankod? Kéne egy jó orosz tier10 med, vagy a skoda 9-es vagy szinte bármelyik tier9-10 med okés...