banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    A pattonról sokat elmond, hogy nem találni senkit, akinek tetszene. Általában bármilyen sz.r egy prémtank, valakinek mindig tetszik ezért vagy azért. A pattonról én ilyent nem olvastam, csak hogy jól hozza a kreditet, de ezt olyan írta, akinek nem volt előtte prém8.

Szóval a te döntésed hátha te leszel az első, akinek tetszik.

Más kérdés. Visszaolvasgattam a status rita írásait és megakadt a szemem ezen.
    "-About season 2 of Personal Missions, is planned but its hard to say when exactly will come. The team is trying to avoid all the mistakes made in season 1."
    Azaz tervezik az IM vagy PM, ahogy tetszik, második 4-es tank csomagot, de el akarják kerülni az első során elkövetett hibákat. Igen, de a küldetéseket már módosították rengeteg alkalommal, szóval elvileg a küldetések már közelítenek a realitáshoz, bár még van mit csiszolni. A kérdésem, hogy ez csak egy ócska kifogás vagy más küldetéseket akarnak vagy a mostaniakat akarják még tovább csiszolni? Valahogy ez nem áll össze nekem.