banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ez jól esett így amcsi akció idejére Ez a T30 TD egy vadállat ha beszabadul a noobok közé. Megállíthatatlan. 10 lövés 10 találat és nem hagytam magam után élő ellenfelet Ez az egyik legjobb TD merem állítani. Tornyozni kiválóan tud, de ahogy a kép mutatja városban sem elveszett tank. Egy szerencsétlen indien panzer lőtt 3 csúszót a sidescrapes oldalamra és utána meg sírt, hogy milyen g.ci TD-k vannak, amik 2 lövéssel kiszedik

Az E3 is fun egyébként, de azzal nem kell sokat gondolkodni csak nyomni a W-t és töltés közben finoman rázni, hogy az alját ne lőjék be és az olyan, mint egy bulldózer, de a T30-al már taktikázni kell és jobban szeretem. Megtartom inkább a T30-t és nem veszem majd meg az E4-t, mert sok jót arról nem hallottam.

Egyébként én várom a grille 15-t, mert ez a WTE nekem nagyon nem jött be, inkább nekiálltam a legénységgel a ferdinek a ToT akcióban. A grille 15 viszont ígéretes, mert talán a játék legjobb ágyúja lesz rajta.

Ripley sajnos nincs mióta SSD-vel tolom...

Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.22. 00:02:36