World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

errola sokda t40rol mi a velemenyetek?
ahogy olvasom hp pool az eleg karcsu, illetve en ettol a rovid88tol tartok. es hogy -5fok lefele a csokiterites.
Maala
Altot lenyomva tudsz tkzni azzal a moddal is.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Na,az éjszaka próbáltam az RHM-et leszorzózni.7 csata alatt sikerült.A 6 vesztes csata alatt 3 IM missziót képes voltam megcsinálni,abból csak 1-et kitüntetéssel mert a másik 2 feltétele a nyerés volt.Top gun és egyéb nyalánkságok.Komolyan mintha óvodásokkal játszottam volna hajnal 3-4-kor.Egyszerűen borzasztó hogy ilyen csekély értelmű emberek hemzsegnek a játékban.
Az végén már majdnem és is így ordítottam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Persze , hogy nem az igazi autistákra gondolunk. Ők jobbak ezeknél az alávaló semmitérő, ócska ,riherongy sziemkista agyatlan hordától, akik 9-15 ezer csata után sem tudják , hogy szűkűl az a célkereszt,nem tudják mire való a minimap és a WASD gombokat se képtelen használni. Ők a WoT-démonok.

Akkor inkább wot-autista legyen a megnevezés?

angelus1991ster.blogspot.hu

Ezúton is elnézést az igazi autistáktól, ők nem tehetnek róla, ellentétben az ilyen karol félékkel, akik viselkedhetnének normálisan is...

Megjött a válasz karoltól: tak tak żujesz jaja frajerze
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.12.27. 12:20:13
https://coub.com/view/4k08e
Milyen kedves vagy 😊

mrkts (12:03:18) autist retard idiot
eNHa (12:08:21) hi im Karol 😊
mrkts (12:10:35) good, so you can speak, this is a light autism then

<#crazya><#crazya>
Aki a cseh ágat húzza, készüljön fel a T34-100-ra, Vagy szabad xp-vel, hogy átugorhassa, vagy rengeteg 2-es Rivotrillal.

Igazi jellemformáló eszköz.

A CDC remek választásnak bizonyult.
Segítek képet alkotni kikkel játszol ilyenkor mikor ünnepek vannak meg alapból 5x ös van. Valakinek megéri az 5x hogy rámenjen az idegrendszere. <#awink>

"Miért olyan trendi manapság az autizmus?" (Brünó)

Nincs <#circling> Próbáltam leszorzózni a T95-t, megkaptam Ensk-t arty nélkül, ami jól hangzik elsőre, de az autisták beálltak mellém két oldalra, hogy nem tudtam rázni a tankot töltés közben és kaptam is a puszikat az ellenségtől. Hátráltam kicsit, mást nem tehettem. Utána meg a retardált (pawel ... vmi nevű, nem kell tovább részleteznem gondolom), beáll elém, nem tudtam tőle lőni (sajnos be van kapcsolva a safeshoot az aslain-ban, mert egy 5 éves gyerek is zúz ezen a gépen és így kevesebbszer kék <#crazya>) utána meg pont úgy döglik meg, hogy a roncsa mögött tudott hull down-t játszani az ellen t34. Igaz az HE-t ő sem bírja <#crazya> sokáig, szép kövéreket beleb.sztam, mire megunta. Az autisták természetesen szempillantás alatt elhullanak a rohamozásban, mert ki kell menniük a bal oldali halálfolyosóra és ott állva lőni a fenti leshelyeken hull down-ból vadászó ellenséget, persze, mert mi mást is lehetne tenni azon a pályán, mint kiállni a bal oldalra???

Azt még valahol megértem ha tier5-ig teljesen autista, fogalmatlan módon játszik valaki, de tier8-10 tankokkal is ugyanazt az idióta stílust hozni? Én a rokon gyereket, aki 5 éves, szándékosan nem engedem tier2 fölé, sőt tier2 tankja is csak mutatóban van. Nem tudja, hogyan kell tankot venni én meg nem veszek neki, mert ne tegye tönkre mások játékát feljebb, igaz most a toldi-t megkapta, az tetszik neki. Komolyan állítom, hogy tier8-10-ben látok nála bénább, semmirekellő játékosokat. Már tudja, hogy fedezéket kell használni töltés közben, sőt tud pár jó helyet is, ahova odamegy. Igaz általában hamar meghal, mert nem mozog sokat és nehézkesen tud lőni és célozni, de mondom, tier8-10-ben vannak nála bénábbak, hihetetlen komolyan...
dave9004
van köze egymáshoz az 5x xp-nek és a sok kamikáze játékosnak?
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.12.27. 09:16:22
A hangokat beletehetnék, annak van értelme, fizikával csak az autistákat segítik hogy könnyebb legyen kitolni a másikat az ellenfél elé...
Pedig úgy néz ki az lesz amit írt a möster.

Information regarding 9.14

azutan h legalabb fel eve nem tudnak noi hnagot adni a noi legenysegnek, te komolyan egy koszonom-gombra szamitasz ebbe az evszazadban??😄D

amugy 9.14: az armoredpatrolos srac szerint, a 9.14 lesz az uj rubicon, abban az ertelembe, h sok uj dolgot akarnak avval majd behozni, de persze meg sehol az egesz. szoval epeszu szamitas szerint vagy nem varhato majd a 9.14 a szokasos menetrendbe, vagy ha igen, akkor megint egy gany lesz, vagy a fele sem lesz benne es gany lesz 😊
Hamarabb vágnák le a karjukat mint hogy valami értelmes és használható ÚJ feature bekerüljön.
Valami új jobb frissités lesz a 9.14-es. Remélem ezt megoldják.
Ahogy azt is, hogy egy Thank you!/Köszönöm! gombot is behoznak.

Asszem szimplán gány az egész. Bár ritkán használom a chat-et csatában, de a közösből is visszaugrik csapatra emlékeim szerint.
Szokásos trollkodás ez a mód a ProliGamingtól. Megszokhattuk. Egyedül a grafikusok és egyéb látványért felelősök munkáját lehet dicsérni.
3-as a 10-es skálán ez a módi.
Tier 8 alatt nem is érdemes játszani - a Wg hitvallássa. Ez a mód alsóbb szinten ( tier 5-7 ) jobb lett volna. Csapat csata ( IS-3 és klónjai mód ) is ezért ratyi.
Ja , hogy nincs elég játékos ahhoz. 😞 nem kellett volna a kis huncut ficsőrjeikkel elüldözni az AW-be a játékosokat.

Kérdés: annak mi a franc értelme van, hogy a csata közbeni chat a szakasz chatről visszaugrik csapat chat-re? Ezt mód okozza? vagy alapból ilyen idegesítő kis wg-s trollkodás. Van erre megoldás?

Hát igen "nagyon" "népszerű" lett az "új" játékmód...
Mentem egy "steel hunt" csatát és -80e kredit <#szomoru1> prém nélkül ugyan, de kicsit kizökkentett ez most. Biztos, hogy valamit nem jól csinálok, meg random szakaszban voltam, de akkor is, nem volt ez annyira sz.r kör. 5,5e sebzés, obj140 és e5 kilőve, a harmadik tankom kb 1/2 hp-t vesztett.

Ez döbbenet sok bukta, úgyhogy azt hiszem ezt a módot hanyagolni fogom, hacsak nem valami triviális hülyeséget csinálok. A másik, a domination jobban megy, ott szépen haladok is a küldetésekkel, azért nem értem, hogy lehet ennyi kreditet bukni a steel hunt módban...

Eddig se nagyon bíztam benne, hogy nekiállok komolyan az sr22-nek, de ezek után meg véglegesen letettem róla. Az összes nehezen megszerzett kreditemet elégethetem könnyen ebben a módban, úgy néz ki.
Mondjuk nem is csoda hogy mindig visszajön, ha folyamatosan abajgatjátok, még azután is, hogy lelépett...
TOMSILENT
Húzás aludni 5 évre. Ez nem a te fórumod. Szándékosan flémelsz, generálod a feszkót. IP-t bann-t kell neked adni mert álreggel vissza jönnél simán...annak idején ugyan ezt csináltad...
Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2015.12.26. 23:05:26

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

xotyi
Valaki árulja már el nekem,hogy mi értelme a brit HESH-T L-37-es lőszernek mint prémium lőszer? Kevesebbet üt át jóval mint az apcr (210 a 268 helyett), a típusából adódóan kényes lőszer és k*szott drága, helyette ott van a sima HESH/HE 105-ös átütéssel, abszolút feleslegesnek érzem. Ha jól tudom ezekkel a lőszerekkel nemrég variáltak valamit,régebben ez nem így volt ,csak azért tűnt fel mert mostanában párszor megjártam vele, gondolván jól betöltöm a kemény célpontra a prémet ha már így hozta a szükség az meg jól kiröhögött, de legalább drága is volt a mutatvány. 😄 És ahogy elnézem nincs más olyan nemzet a játékban magasabb szinten ahol a prém ammo rosszabb átütéssel rendelkezik.
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2015.12.26. 22:55:49

Trance&Friends nothing more..

patchaou
Jobb lesz így neked, hidd el.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Még mindig nem jó,
uninstall lesz ebből 😞

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

EU-s volt.
Most telepítem újra, remélem jó lesz.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

patchaou
Az nem lehet hogy a tankjáték.hu a .com-os címre irányított és az NA klienst telepítetted fel?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Csak nem indult el 😞
Kliens elindul, beírtam az email címet és a jelszót.
Fogaskerék pörög de amikor az "updating the garage" részhez ér mindig kidob az asztalra hibaüzenet nélkül.
Gép megvan hozzá, meg gugliztam is lehetséges megoldás után de semmi.
Res mappában megvan az awesonium fájlok, "-integrity_default_client" trükköt is kipróbáltam de semmi 😞
Egy reinstall-t még kiprobálok. :S

A kettő ugyanaz.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Sziasztok,
gondoltam hogy kipróbálom a játékot és az érdekelne hogy van valami különbség ha a tankjáték.hu (ezt láttam reklámban is) vagy a worldoftank.eu között?

Sziasztok! Mi a helyzet? Nyomjátok a tankot ? Vagy szörpöt iszogattok így karácsony nemtudomhanyadiknapján ? 😊
Utoljára szerkesztette: ilovearty, 2015.12.26. 18:04:17
Sziasztok! Van olyan mód , ami a garázson belül, jobb oldalt megjelenő tank statisztikákban a Tényleges célzási sebességet is kiírja?

Ha van egyáltalán ilyen. Olyat láttam képeken, hogy zölddel kiírja, hogy mennyi győztes csata kell pl. 54,3%-ig.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.26. 16:50:20

De írhat, mert döntetlen lett...<#eplus2>
joe662
Kár hogy nem volt semmilyen med legénységem,így alap parasztok kerültek bele<#banplz><#hehe>
Jo lesz ez érzem,az a 10fokos csőlehajlás odab..sz<#boxer>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Sunsetjoy
De legalább 4 évig eltűnne, az se lenne rossz .D

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Pales27
#77725 ezek szerint egyáltalán nem írhatnál a fórumra Mátyás 😊

ez olyan, mint amikor megigerted hogyha vesztesz, tobbet nem jossz a forumra?
Téli szünet van... ő is kiszabadult az iskolából sajnos... a sok "haverjával" együtt a játékban...
Utoljára szólok.
tigrincses

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

A trollkodás nincs 1v1-hez kötve Matyi. Egyébként se mernék szembeszállni veled, hisz tudjuk, hogy mindenképp te nyernél, akkor is, ha nem.
Jön Matyi és vérfürdőt rendez! <#violent>

Bevallottad😄

tigrincses
yoss, jössz egy meccsre???? csak te meg én? ha nyerek, trollkodhatok a többiekkel büntetlenül egy hétig.... ha vesztek nem írok egy hétig?? rendben??

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Azt a crew 2-3-szoros xp-t előbb is lehetett volna. Ha a játékos unja a harcjármű fejlesztést. A legénység fejlesztés nyújt még kihívást.

Év eleji Pixel/Winter mód is emiatt volt legendásan jó. Hamar meglett a T25 és T28 Prototype-hoz a 3 skilles legénység.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.26. 14:14:19

Na ne hergeld a népet Matyi, nincs kedvem nyaggatni miattad a moderátorokat.
tigrincses
te meg buta

Te is elgondolkodhatnál már, mert nagyon unalmas vagy a f-szságaiddal...