418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #376608 Horror mennyiségű ghost shell van sandboxon. Az elmúlt két csatában átlag minden második lövésem ghost shell volt. -
yossarianHUN #376607 Mármint a saját, egyedi képességük. Sisterhood of steel, vagy mi. -
Á, értem. WZ111-1-4re lenne egy parancsnok meg még egy csaj, de akkor nem teszem be őket. -
WR104 #376605 Nekem csak a BIA nem ment vegyes legenyseggel. A tobbi skill "vilagitott" rendesen a kepuk mellett a garazsban.
Utoljára szerkesztette: WR104, 2016.06.16. 17:51:09 -
yossarianHUN #376604 Önállóan is, de csak akkor működik a képességük, ha csak csajokból álló legénység tagjai. -
Van 2 női legénységi tagom a barakkban, ők önállóan is működnek, vagy csak együtt? -
yossarianHUN #376602 Na csak az a gond, hogy az artyk modulsebzése azért maradt. Tehát egy heavy az új, nerfelt mozgékonyságával + stunnal + sérült legénységgel gyakorlatilag mozgásképtelen és tehetetlen. -
WR104 #376601 Gondolom a wg-sek lattak, hogy sok jatekosnak gondot okoz a tank iranyitasa is igy lelassitottak az egesz jatekmenetet hatha igy konnyebben megy nekik. -
fighter_hu #376600 Sandbox élő-be akit érdekel https://www.twitch.tv/angyaldj -
yossarianHUN #376599 Azért a medek mozgékonysága is megszenvedte a dolgot. A tízes cseh med például érzésre úgy fordul, mint jelenleg egy mozgékonyabb heavy. -
yossarianHUN #376598 De, nyilván. -
Plata #376597 Fv4202P-ről két gold noob is pattant szemből.
JpzE100 és E100 lőtt rám goldal,de legnagyobb meglepetésemre semmi sebzéssel.
Én meg tornyon lőttem T10-et és kilőttem a lánctalpát PCT lőszerrel.
-
feca1229 #376596 Nem lehetséges, hogy ez a "stun-dolog" -al a legénységre ható valami légnyomást akarnának szimulálni? -
yossarianHUN #376595 Obi 261 RoF: 1,71
G.W.: 1,33
T92: 1,03
CGC: 1,09
BC: 6 mp-es töltés lövések között, 80 mp-es tárazás.
Javítanám magam, bizony lehet érezni a hatását a stunnak. Kb. olyan, mintha minden legény besárgult volna. Eddig úgy néztem, hogy 30 másodpercig tart, de lehet, hogy ezt különböző tényezők befolyásolják.
A heavyk mozgékonyságát brutálisan lerontották. T110E5-tel mentem, ami az egyik legmozgékonyabb T10 heavy. A fordulása igen-igen ergya lett (25 fok/mp), a toronyforgatása pedig egészen keserves (14,6 fok/mp). Na most ez azért durva, mert ha épp egy heavy chokepointon megy a birkózás, és egy arty odaver (márpedig odaver), akkor azonnal stunnolja az összes környező heavyt (a sajátjait is). Na ilyenkor konkrétan olyan volt, mintha nem forogna se a torony, se a tank. Persze forogtak, csak valami törvénytelen lassan. Ilyenkor gyakorlatilag egy Maus röhögve körbeszalad.
Egyébként az oroszok hozzák a szokásos formájukat, lövik egymást, tékáznak. A második csatámon egyből szándékosan kilőtt egy ruszki Csillagromboló csapattárs. Miért? Ki tudja.
-
bekescsaba #376594 töltési idők hogyan alakultak az artyknál? -
yossarianHUN #376593 Ezen felül minden artytól elvették az AP-t (csak HE-t lőhetnek). -
yossarianHUN #376592 Na első benyomások sandboxról:
Az artyt csúnyán megvágták. T10 arty sebzések: T92: 1250, CGC: 1200, G.W. E 100: 1100, Ob. 261: 900, BC 155 58: 700.
Ez a stun-dolog nem értem teljesen, hogy működik, de érdekes. Lényeg, hogy ha a közeledben arty találat érkezik valahova, "stunnolódik" a tankod bizonyos időre. Ennek igen nagy a splashe (15-20 méterről is megkapod), és eddig azt hittem, hogy átmeneti büntetésekkel jár a legénységi képességekre, de ez vagy nem így van, vagy nagyon kis mértékben, mert nem tűnt fel, hogy rosszabbul mozogna/lőne a tank stun hatása alatt. Viszont amíg tart, nem hallasz semmit a környezetből, kvázi meg vagy süketülve. kép -
yossarianHUN #376591 Na első benyomások sandboxról:
Az artyt csúnyán megvágták. T10 arty sebzések: T92: 1250, CGC: 1200, G.W. E 100: 1100, Ob. 261: 900, BC 155 58: 700.
Ez a stun-dolog nem értem teljesen, hogy működik, de érdekes. Lényeg, hogy ha a közeledben arty találat érkezik valahova, "stunnolódik" a tankod bizonyos időre. Ennek igen nagy a splashe (15-20 méterről is megkapod), és eddig azt hittem, hogy átmeneti büntetésekkel jár a legénységi képességekre, de ez vagy nem így van, vagy nagyon kis mértékben, mert nem tűnt fel, hogy rosszabbul mozogna/lőne a tank stun hatása alatt. Viszont amíg tart, nem hallasz semmit a környezetből, kvázi meg vagy süketülve. kép -
yossarianHUN #376590 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja, hogy az. Az most is megvan, de az általános probléma a játék motorjával kapcsolatban. A hivatalos fórumon rengetegen panaszkodnak miatta. Nemtom hogy tudták így elszarni a CryEngine-t, tudtommal a lassú kirajzolás az Unreal Engine védjegye. De még UE-s játékban sem láttam soha olyan lassú kirajzolást, mint amit az AW a garázsban produkál. -
Userx2 #376589 Úgy rémlett, 970-est használtál már, mikor a garázsban a tankok kirajzolási idejének hosszúságáról írtál. Konkrétan erre utaltam.
-
yossarianHUN #376588 Az még a jó öreg GTX 260 volt, ami problémázott az AW alatt (egyszerűen gyenge meg öreg volt hozzá), a GTX 970-nel már nem volt gond. A procival voltak kisebb érdekességek, de az az Obsidian hibája, sikerült úgy optimalizálniuk a játékot, hogy ha maxra húzod a látótávolságot, egy i7 5960X-et is képes felgyújtani. -
Userx2 #376587 OFF VGA
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Úgy állítod be, hogy a wot egy vga pusztító játék, de nem az. Elcseszted a tuningot, ennyi. Egy köztudottan kazán R9 390-est üzemeltetek, igaz a legjobbnak mondott márka hűtés szempontjából eleve gyári OC-s (1040 Mhz) és a wot alatt csak 50 fokra bír felmelegedni. Míg pl a Rust alatt 63 fok. Mondjuk csípek is feszültségekből, core és -aux voltage egyaránt -50 mV. Ehhez kell egy MSI Afterburner és egy tuningbarát vga, amit jelen állás szerint alulfeszelésre használok. Így a fogyasztásom wot alatt alíg lép át a régi jó kis HD7870 -es fogyasztását.
Aki fejleszt, és Radeon párti, az új alacsony fogyasztású RX 480-as vgák megjelenését figyelje. Esetleg 470 -est. /annak mondjuk gyanúsan kevés lesz TDP-je. De az Nvidia is robbant nemsokára. Bár azzal Yossnak AW alatt voltak olyan anomáliái, amit a régi 7870-essel sose tapasztaltam. AMD technikailag fejlettebb volt eddig, míg az Nvidia gyorsabb. DX12 miatt radeont ajánlják mégis. Radeon RX 480 Az RX 480 az R9 390 -es teljesítményét tudja majd fele fogyasztással, ha igaz. Szóval vásárlással kicsit érdemes várni, míg kijön az összes gyártó az új generációval. -
Mindenek előtt kb 4-5 bar nyomással fúvasd meg a gépházat, azaz mindent, a ventillátorokat rögzísd le nehogy csapágyas legyen a túlnagy fordulatszámtól. Ha van pasztád SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkor szedd le a procihűtőt töröld meg a felületeket, majd a proci közepére nyomjál kb 1 cm átmérőjű kb 2-3 mm pacát :D mehet vissza a procihűtő.
Ha ez megvan akkor nézd meg gyorsabb lett e, ha nem jöhet egy kis cpu tunning, vga-tunningot nem ajánlom mert ha öreg karid van akkor egy magas hőfok a forrasztásokat 'átrendezi' és kontakt hiba alakul ki, és vagy sikerül tepsiben 200 fokon visszacsinálni vagy kuka (nekem eddig 2ből 2 kuka, és mind a wot miatt) -
yossarianHUN #376585 A WoT Tweaker-nek pont az a célja, hogy összefogja a különböző FPS-növelőket :P Nem vagyok a "minden évben új gépet" vonal híve, de ha tvíkerrel sincs elfogadható FPS-ed, lehet hogy újítani kéne. -
Meteora4 #376584 valaki tud valami fps növelőt a wot tweakeren kívül? -
Lokker #376583 De bele lendültél. :D Én hagyom azt a tankot és ha lesz elég free xp-m akkor tovább megyek. :D
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.06.15. 21:50:45 -
Erre gondolsz?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pares #376581 Bírom ezt az RNG-t a T49-en, egyszer 400 méterekre, még csak teljesen be sem szűkülve egylövésezek száguldozó lightokat, máskor meg 20 méterre teljesen beszűkülve nem találom el a heavyt 
-
crap,egy szóval -
viper07 #376579 Akinek van még T95E2 ingere, annak ajánlom ezt a replayt. Buktunk, nem nagy szám, de megmutatja mit is tud(hat) a tank. 3800 sebzés, 3840 hárítás, a fél ellen engem lőtt, végül bekerítettek. Idióták voltak, én meg mákos, de azért jó volt. Szeretem ezt a tankot, főleg a buff után az ágyújának a soft statja nagyon jó lett.
-
yossarianHUN #376578 OP is (volt), az ágyúja miatt. Úgy oneshotolgatja a szerencsétlen newb-okat, hogy öröm nézni. A hatos meg azért OP, mert azon már páncél is van, az ágyúja meg mindent tud, amit a KV-2-é, csak picivel jobban. Legalábbis a nerf előtt így volt, most nemtom milyen. -
lammaer #376577 Most akkor nem OP? Eddig az volt a mondás hogy a japó 5-6 nehéztank az OP járgány... -
yossarianHUN #376576 Az ötös japónál az általános jelenség, hogy mindenki téged lő, és át is üt. Rohadt nagy célpont, és még papír is. -
Malachit #376575 Tegnap meglett az 5-ös japó nehéz tank. Mondom kipróbálom, első mecs, egész tűrhető volt, nem maxos ágyúval mentem, sebzett és még néha pattogott is. Második kör ugyan így sebeztem majd 2k-t, még mindig nem fullos, csak 100-akat sebző ágyúval. Na mondom magamban, egész pofás, sebesség is van már. Feldobtam nagy reményekkel a nagy ágyút rá, onnantól csak nullás, vagy 1 sebzéses körök, minden engem lőtt és minden át is ütött, a lövedék meg mintha extra gravitációs mezőben szállna, állandóan a tankok előtt földbe mászott. A végén eluntam, váltottam Tigrisre.
Első körben még biztos be volt akadva a szokó roller, mert 1 sebzéssel lőttek ki, köszönhetően, hogy kedves TD csapattárs a vissza vonulásomat megakadályozandó engem lőtt, meg láncolgatott a nyílt mező közepén. Nehogy már fedezékbe tudjak menni, Tigrissel vagyok, menjek szembe egyedül 6-7 tankkal (és tartsam fel őket majd egyedül neki), akik épp az előbb gyalulták le az előttem álló 2 könnyű felderítőnket, meg valami low medet. Végül kínomban adtam neki az utolsó pillanatban egy kis baráti tüzet, majd szépen feljelentettem (persze aminek semmi hatása nem lesz).
Utána már megnyugtató körök következtek, végre volt sebzés, igaz nem túl sok, körönként 1500-2000 közötti, meg killek is, annak ellenére, hogy no skill csapat van a tankban. -
Frankie69 #376574 Optikát javasolnék. -
Lokker #376573 batmobilra milyen felszerelés ajánlott? vertstab+venti van fent most de kéne még egy harmadik is. ötlet? :) -
Meteora4 #376572 felbecsülhetetlen érzés :D -
Amilyen rendesek, visszaírnak, hogy tudnak róla / fél hónap múlva kiveszik a módot a játékból úgyis. :) -
lammaer #376570 Asszem nekem is vissza kell raknom a chat modot ami kifilterez mindent ahol a userek az "idiot", "retard", stb stb jelzőket tolják - mert azok a kommentek garantáltan zéró információt hordoznak. Alacsony az ingerküszöböm, azt mindig beszállok a szájtépésbe.
És az esetek többségében érdekes, hogy annak nagy a szája, aki a legkevesebbett teszi hozzá a csatához :)
Teljesen nem akarom kiütni a chatet, van 10% amikor értelmes kommunikáció zajlik rajta.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.06.15. 09:07:49 -
Lokker #376569 Mikor a paradicsom fikabányász arty 1 teamkill-el magyarázza hogy noob vagyok. :D