banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Nekem egyenesen több a sebzésem a skoda t50-el (2669 vs 2477), úgyhogy most már azon maradnak a legények, mert jobban szórakoztat. A várható nerf után meg majd meglátom, hogy használható marad-e egyáltalán. Mondjuk a WR az megegyezik a kettővel és egyik sem túl jó, de ugye ez a tipikus helyzet, hogyha játszottam egy jót és kiosztottam szép sebzést, akkor annyira nem zavar a vereség.

Egy ideig tudtam tartani a 2700-as átlag sebzést a tier10-el, de aztán valami eltört a tankban és sok 0 vagy nagyon alacsony sebzéses kör jött, ahol kitáraztam 4 kancsal lövést, amiből max 1 sebzett oszt viszlát a garázsban, mert már körbevettek és még újra betöltenem se volt idő. Valami gáz lehet az ágyú rejtett paramétereivel, szerintem, vagy csak ennyivel mostohább az MM egy tier-el feljebb. Mindenesetre érdekes, hogy E100 alját újra tudom sebezni a tier9-el, a tier10-el meg állandóan pattogtam róla. Szerintem a torony mozgatása közbeni szórása rosszabb, de tényleg csak megérzés, bizonyítani nem tudom.

Plata: ahogy mondani szokás, hülyével ne vitatkozz, mert lenyom rutinból
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.20. 13:28:22