World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezért még be is lépnék a játékba megnézni <#crazya> <#eljen>
Egy Toweliee vs. matyashun meccset én is megtekintenék.
Replayt kérek majd.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#banplz>

angelus1991ster.blogspot.hu

joe662
Én támogatom<#eplus2>
Magyar,magyar ellen,magyar tankban<#boxer>De szigorúan csak 75%legénységgel<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

McFrost
Most komolyan? Elmegyek a wotinfora olvasgatni és ott is ezt kell nézni....
wotinfo:
Angelus1991ster
2015-12-25 17:16
Köszönöm kedves WG , hogy egy régóta várt harckocsit még 9.13 előtt gyorsan nerfelt.
Remélem örömmel tölti el őket , hogy bár ingyen adták ( én fizettem volna érte ), de csak bele kellett rúgni egy alattomosat a magyar játékosokba.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

tigrincses
én benne vagyok de szerintem ő csalva sem merne kiállni ellenem <#awink>

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

joe662
Rendeztek le 1v1,<#gun>
Szerintem népszerűbb lenne mint az itteni szájkarate<#hehe> lehet még belépőt is szedhetnél<#ravasz1>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

tigrincses
Csak megjegyezném tájékozatlan Angelusnak hogy ő sem jobbikos.....

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Neked írtam?
tigrincses
Én mondtam is egy szóval hogy nem tetszik???? Épp ellenkezőleg... olvass már vissza , ne légy már szánalmas... pffff , azért írom hogy ne legyen csak ennyi!!! Kell az ág , már csak azért is mert a Cseheknek megvan!

Wot.eu-s fórumon, faszbukon írtam, hogy miért nerfelték a Toldit.
WoT.Na-s fórumon ( amit talán jobban figyelnek) még nem aktiválható a hozzászólás, mert 20 csata kell.
Töltésidő és a látótávolság adataihoz nem lehet használni történelmi adatokat.

Páncélzat az más, az nem lehet csak úgy variálni, mert az hitelesség romlás lenne.

Toweliee-nak: Neked se tetszene , ha valamelyik kedvenc tankod töltésidejét a másfélszeresére növelnék egyik patchről a másikra.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.25. 21:12:50

Pontosan ezert szarnak a véleményekre. Eddig minden nap remegtél egy magyar tankért, most itt van most meg azért nyökögsz mert neked nem tetszik.
tigrincses
<#action> Neked is szép estét! <#boxer>

Köszi, hogy mindenféle jobbikos szkíta-hun-szíriuszi baromsággal jössz.
Mostmár 100%-hogy te voltál a 2013-2014 elejáig trollkodó pankrátoros giffes hülye.

tigrincses

HISTORICAL HUNGARIAN TECH TREE! RÖVIDEN A KEDVETEKÉRT.
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.12.25. 21:02:26

McFrost
Ilyen volt a valóságban is......
Persze jobb lett volna Matilda dpm és páncél, de ez van, sőt attól hogy minden wotos fórumon leírod ugyan ezt, nem lesz jobb.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Én tédézni szoktam vele.

Éljen a Wg! Éljen , hogy sikerült egy kést mélyen, nagyon mélyen beleforgatni a Toldiba! Hogy, azt élvezhetetlenné tegyék.
Köszönjük , hogy a wg következetesen rasszista. Ahogy a kelet-európaiság ezt jelzi.

Majd kérlek a tapasztalataidat oszd meg velünk 😊.
TOMSILENT
Valaki adjon már pár nap pihenőt matyashun-nak...ez már nevetséges amit itt generál...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

akkor legyen cdc...
Panther 88 at NEE. NEEEE , NEEEEEEE. En sem hallgattam senkire es megvettem. Szivesen odaadnam neked akar negyed aron is. Vagy megfognam es agyonbasznam vele a WGnel azt aki kitalalta.
Az nem Panther II. Felejtsd el, Az egy szarhulladekkupac. Panther II-t imadtam, 60% winratem volt vele. Szarfos88-al 18% ot sikerult eddig elernem, de nem is lesz tobb, mert ruhellem. En ezzel nem fogok jatszani az biztos.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Nos a Hydro ingyen van. Nem kerül semmibe, 0 FT az ára, Ez lenne rossz vétel ? Jah hogy ezt 30.500 arany mellé adják ? A tank akkor is free. AZ más kérdés, hogy kell-e 30.500 arany, de ha megnézed a GOLD szekciót a prémium shopban dekára ennyiért adnak 30.500 aranyat. Ez akció, akárhogy is nézzük. Ha most veszel 12 hó prémiumot, akkor 4 hónap ingyen van - a havi fizetéshez képest - pl, erre költheted az aranyat, és még marad is. Szóval a csomag nagyon is megéri, más kérdés, hogy sokaknak Magyarországon ez drága egy összegben, pedig ezzel az évi havonta kifizetett prémium díjakat tekintve spórolsz , méghozzá sokat. Itt is érvényes, pénzzel lehet spórolni. A notórius és elvből nemfizetők kérem ne válaszoljanak nem akarok flamét generálni.
A párduc sokkal érzékenyebb He-re,T49-el oldalról a párducot ha elkapod jó eséllyel szarrálövi.CDC az valamiért jobban bírja.De párducba simán belemegy 900-1k egy lövéssel.Úgy tapasztaltam még a tornya is érzékeny rá.

Szerintem CDC . A Párduc mint egy világító fáklya kb. olyan a pályán. Nekem 4 skilles legények vannak benne, full álcával, de így is tragédia a camója. Ezt a méreteit figyelembe véve szvsz kicsit elb.szta a WG. A CDC SOKKAL mozgékonyabb, SOKKAL jobb az álcája, jobb a gun depression / 7panther 10 CDC/, élvezetesebb vele a játék. Én inkább a CDC-t ajánlom.
McFrost
Milyen 6-os tankokat? 8-9-10 inkább 😊
CDC-vel könnyebb pozíciót váltani, kisebb is ezért az álcája is jobb, gondolom.

ez aggaszt....

a He lőszer érzékenysége....

Azt látom, hogy DPM-ben jobb a Párduc, illetve a páncélja azért megfogja szemből a 6-os tankokat, de amit nem tudok, mennyi az átlagos credithozam, vagy mennyire modulérzékeny a két tank.
McFrost
CDC gyorsabb és mozgékonyabb papír páncéllal.

összejött 6200 aranyam.

Nem tudok választani.....

CDC vagy Panther 88.....
T-28E F-30-al-nak eledele a t3-as tank, 280hp-s Medium III egy lövés.
Egyik legerősebb harcjármű t4-ben. És az egyik olyan med , amivel 2 szinttel feljebb is lehet jó eredményt elérni.

Ez a tank egy igazi prémium tank. Megérte megvenni. Merem ajánlani.

T28 -E F30

Több creditet ad egységnyi sebzésre, mint a 6-os rudy.

1000 damagera (7-8 lövés) add nettó 30 000-et.

Tier 4-es csata 5-6 perc.
Bizakodom egy későbbi optimális szintre buffolt töltésidőre. Ez az egyetlen hátránya.

Én mindig kredithiányban szenvedek.

McFrost
Több mint 7,5 milla kreditem van, nem akarom eladni lóvéért.

Vanti+Periszkóp+Álca

- sajnos ahol lehet td müdban kell kínoznom magam, hála a szemét töltésidő nerfnek.

Fórumokon panaszkodtak a töltésidejére.

Eladási ár : 100 ezer kredit. ÉS a 150 goldos garázshely ér ennyit?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.25. 17:41:33

Add el jobban jársz,kapsz érte valamennyit.

McFrost
Milyen felszerelést érdemes pakolni Toldira?

Na offoljuk már egymás macerálását, gyerekek. Kezd fárasztó lenni.
tigrincses
Zavar valami??? Menj ki hógolyózni... 😊 ha valamilyen módon mégis találnál havat , akkor nyálazd vissza ide magad.... <#mf1>

Akkor belinkelem helyetted.

tigrincses
Nem tudok hozzád mit fűzni most ,ne haragudj. <#awink>

Ezt miért írod le csomószor? És miért linkeled azt az elavult videót? Amikor friss források vannak? Karika írásait olvasd el .
Vagy hagyd abba a trollkodást.

tigrincses
És összességében mivel szimulátoros mód is van a WT-ben, ami külön nehezebbé és izgalmasabbá varázsolja a játékot.... igen nehezebb mint a WoT és ez a stat-ászimádó -önimádó versengő kockáknak nem jó mert ők WoT-on nevelkedtek.... Igen vannak hibái de most az előnyeit mondom. WarthundeR , néha ugyan idegesítő tud lenni , mivel hamar kilőhetnek ha nem vagy óvatos, egy lövés is lehetsz akár de te is kilőhetsz egy lövéssel akárkit ha ügyes vagy és legfőképp szerencsés... csapatjátékban ugyan sokkal fejletlenebb a Wot-nál de egyéniben izgalmasabb és élethűbb ... Egy időre leköthet bár azt meg kell vallani le is fáraszthatja hamarabb az embert mint a WoT , mivel több figyelmet igényel!!!!!! Ennek a varázsa az hogy egy időre remek kikapcsolódást nyújt, hosszú távon viszont a WoT versenyképesebb a maga egyszerűsített és fejlettebb kapcsolattartásával és játékmódjával. Mindkettő remek játék és mindkettőnek van még hova fejlődnie. Remélhetőleg nem rontják el anyagias és üzletpolitikai szemléletváltozással a játékokat. Mindenki élvezze, hisz azért is találták ki.
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.12.25. 16:57:21

Solten
"csak megfelelően kell használni."

Ja, ezt nem tudtam... <#hehe>

Saor Alba

Sunsetjoy
Átlagra kiszámolt napi 19-20 csatánál prémnapot már-már kidobás kategóriába lehet rakni szerintem (kiszámoltam a regisztrálás óta eltelt időt a lejátszott csaták számával, és ennyi jött ki). Lehet, hogy ő nem tud annyi időt, energiát szánni a játékra, hogy nekiüljön 2-3 órákra naponta minimum (persze ez csak egy vélemény).

Ő prémtankokról kérdezett, arra válaszoljunk.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

tigrincses
Historical Hungarian Tech Tree!

tigrincses
Hangzás, játék élmény, játék folyamata, nem olyan minta WoT-é . Míg a Wot csapatjátékra, gyorsaságra megy addig a WT az egyéni munkára dolgozik, az egész inkább hasonlít egy fronton nyújtott csatára mint valami versenyes- lövöldözéses taktikára. Akármit mondasz amit írtam van mondanivalója..... az hogy te nem veszed észre az a te egyéni figyelmetlenséged...
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.12.25. 16:35:15

Jobban jársz prémnappal,kredit és xp is jön legalább.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Nem ebben most tévedsz,ő mindig is hiteltelen volt.
De én bírom,felvidítja a napom a hülyeségeivel.

Szerintem a T14-et mintha buffolták volna,T6 csatában voltam vele,sok szar T6 heavy ellen,és kaptam acélfal meg hidegfejű-t is,nem lőtte át senki sem,pattogott mint állat.

Sunsetjoy
Mivel kredit kell, és nem legénységet képzel, olyan kell, amivel könnyebben jön a sebzés, vagyis a kredit. Így kiesik az alacsony tier T-28, és a Type 64, amivel nem a legkönnyebb ezt hozni. Plusz magasabb tierben nagyobb alapvetően a kreditszorzó (az xp-szorzó viszont az alapxp-n kívül csökken).

A japcsi Tigrisről meg a skodáról nem tudok mit mondani, de a ruszki td az tud pofozni. Csak kell bele komoly legénység, hogy ne legyen olyan pontatlan és valamivel gyorsabban forduljon.
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.12.25. 16:26:51

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...