418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nézz szét mindenfelé, citromail-ben a promóciók között volt. -
Plata #376527 Nekem engedte. -
Plata #376526 Fogalmam sincs -
Most nyomtam rá, de: "Captain, there are no available bonuses at the moment. Keep an eye out for upcoming events, which will be announced on the Portal!" -
Rammsch31n #376524 Hátha kihagysz egy fél évet és adnak tankot e-mailbe... :"D -
Malachit #376523 Tegnap 1 jó köröm volt a rakás rosszra. Erősen hajlok afelé, hogy újabb minimum fél évet kihagyjak 
Én nem kaptam semmilyen mail-t, pedig hajózok rendszeresen...
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.06.14. 08:01:01 -
Rammsch31n #376522 Kösz a tippet... viszont akkor ezt nem mindenki kapja? :"D Csak mert a másod accom nem kapott e-mailt... :') -
Plata #376521 Srácok nézzétek meg a postátokat,ezek a hülyék 1 hét prémet osztogatnak a woWs-hoz meg prém hajót és pénzt meg festést.
Ha nem is játszotok vele az 1 hét prém közös a WoT-al.Most kaptam.De nekem 3.2 milla credit festés és 7 nap prém volt.
FREE-TO-PLAY NAVAL WARFARE
Enjoy hours of strategy, tactical gameplay and pulse-pounding combat!
YOUR WELCOME GIFT
Get a head start by taking advantage of your special in-game goodies:
Tier II Premium German cruiser Emden
7 days of Premium Account time
1,000,000 credits -
Szevasztok Tagok !
Egyetlen kérdésem lenne, talán tudtok rá válaszolni : a 9.15-ben miért nem működik vajon egyetlen addon sem ?? Nem használok sokat : zoom, damage panel , damage indicator és pont. De, jelenleg egyik sem működik. Tudom, a zoomot be lehet vagy kell kapcsolni a Beállításoknál, de az addon akkor sem működik, ha ezt bekapcsolom és akkor sem , ha nem. A másik kettőröl nem is szólva. Egy szó mint száz, egyetlen egy sem működik !! Ugyanakkor, ha feltelepítek egy Mod-csomagot, az meg működik, bármelyiket teszem fel rá. De ilyet nem szeretnék, főleg az xvm miatt, amit különösen utálok. Ha tudtok valamit tanácsolni, azt megköszönöm ! -
Ha már WoT -
Simàn:-D:-D -
Pares #376517 Kettős ügynök :D -
WR104 #376516 A tomatok biztos innen lestek el, hogy kell becserkeszni az ellenseget
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Lokker #376515 Lényegtelen nem tudtam amúgy se megállni mert már csak pár méterre voltam. -
Ha küldetés miatt csinálta akkor még megbocsátható lenne szerintem. -
Meteora4 #376513 jól tetted :D az ilyen kis picsaszájú kill lopókkal ezt kell tenni amúgy :D -
zsupeti #376512 Kurwa polak :)
http://www.origo.hu/auto/20160613-a-facebookon-eloben-zuzta-le-egy-tankkal-a-sajat-klubjat.html -
Lokker #376511 Olyan jó ezeket olvasgatni. :D
Ma is én voltam a noob mikor csapattárs (magyar) szándékosan blokkolt én meg belementem. Visszatolatott közém meg az ellenséges tank közé csak hogy övé legyen a kill, én meg bumm bele. :D -
suba53 #376510 Akkor az a legszerencsésebb, ha nem idegeskedsz miatta. Ha csak leduplázod minden nap, akkor egy hét alatt túl jutsz rajta.
Nagyon sok keserves tankot így sikerült túlélnem.
-
Ehhehe
nem nagyon bírják,mikor a fagyi visszanyal
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Malachit #376508 Hát nehéz tankként nem használható. Kb. 5-6k xp-t és 300k-t (lőszer) raktam bele, mire feladtam. Mindenről lepattogott, nem ütötte át, láncolta sebzés nélkül, de főleg el se találta inkább. Cserébe még egy 2-es szúnyog is körbe röhögi és átlövi szinte bárhol. Tartalékom nincs, mivel régiek a hosszú kihagyás miatt mind lejártak. Ma is próbálok vele menni valamennyit. próbálkozom majd a mesterlövész verzióval, de várhatóan semmit se fog eltalálni :D A motorhangja miatt elneveztem statromboló fűnyírónak. :/ Igaz mivel már csak szórakozás szinten játszogatok, nem is tudom miért érdekel a statom :D Lehet nosztalgiából, amikor még felfele ivelt és nem lefele tartott mint egy meteorit
-
lammaer #376507 Ilyen megközelítéssel minden tank jól használható :) -
az már a type 95,ugye?az a 91-hez képest szerintem egész jól használható,csak hozzá kell egy kicsit szokni a tankhoz,meg távolmaradni mindentől és akkor osztani ha nem rád koncentrálnak (így is néha felkúr mikor semmit nem talál el/ad be,de azért tisztességes köröket is lehet vele tolni,bár nekem is csak akkor sikerült mire majdnem megvolt az oi exp :)) -
suba53 #376505 Kapcsolj be egy 100% XP-t adó tartalékot, igyál meg pár sört nyugtatóként, és egy nap alatt lépd át.
Örömöd nem lesz benne, de majd az 5-ös, és 6-os kárpótol. -
Kryon #376504 Marad. Én 5k xp körül feladtam, kitartás...
-
Malachit #376503 Japán 4-es nehéz tankra van valami bevált taktika? Tegnap megvettem és próbáltam valamit kisajtolni belőle, de ez rosszabb a francia nehéz lendkeréknél :/ Nem megy (22), nincs páncélja (egy kiba nagy papírdoboz) és még átütése sincs (100 gold-al és ráadásul az is hesh!!, és lődd át a KV sorozat és társait). Free-m nincs átlépni rajta. Marad a szenvedés? -
vasasgabri #376502 Ezért kell szakaszban játszani. Tök jókat lehet menni és azért a Credit meg XP is jól jön, nameg a skill is. Volt hogy 25 mp alatt nyertünk, kettő ráront a labdára egy meg hátulról lőtte a felpattanó labdát,majd a gól után megint a hátsó lőtt és egy lövéssel belőtte. Ezt akkor tanultuk mikor 4 vereségünk volt hasonló taktikával.B-) -
ilovearty #376501 Hali . Light, arty küldetéseket vállalok aranyért cserébe. Kell a visszatéréshez. Rohadt életbe , hogy nem lehet ezt abbahagyni.
Privátba írjon akit érdekel. -
Rammsch31n #376500 A legegyszerűbb snipeolni... egy áll a kapuban, egy középen egy meg kergeti a labdát... nekem ez bevált. De a sok fasz, ahelyett, hogy a kapu irányába lőné a rohadt sarkokról inkább lövi vissza...a labda meg pattog a sarok előtti területen percekig...
Vagy egy kapott/lőtt gól után egyenesen a kapu felé lőni a labdát, az a legeslegegyszerűbb. :D
Vagy most mi, szerinted nem játszik ezzel a játékkal meg a focissal sok hülye?
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.06.12. 16:26:34 -
Angelus1991ster #376499 Miért mi lenne a megfelelő taktika ebben az új friss csodálatos izében? -
Rammsch31n #376498 A playerek többsége attól még sík hülye ehhez is... -
Angelus1991ster #376497 Pedig jó UI-t írtak hozzá, valamint azt hogy az eredményjelző animálva van. -
Rammsch31n #376496 Sokszor ha felhúz, vagy látom, hogy reménytelen... kilépek a g*cibe... retorzió úgysincs... max nem kapok kreditet, de ha kiszopunk egyébként sem kapok. :D
-
Angelus1991ster #376495 Lánctalpazás ha nem lenne, a labda nem tartalmazna héliumot és egy másik jármű volna, nem ez a szutyok T62, hanem egy T54 Light vagy bármely light, akkor élvezetes kis mód lenne annak ellenére hogy a pálya széle lejtős. Gondolom nem volt sok idő egy kis párnapos foci mód szupertesztre. -
Rammsch31n #376494 Én ezzel farmolok kreditet a másod accon... de tényleg néha nagyon idegörlő... + a tartalékokat megakarom szerezni legalább. -
Most volt egy 1 perc 15 másodperces meccs, 3 gólt gyors egymásutánban belőttünk :) -
Én egyszer mentem be, de annyi elég volt. A medált letojom :) -
Angelus1991ster #376491 Első meccsen lőttem 3-at utánna csak vereség. Továbbiakban akkor gyötrődnék ezzel, ha rendesen adna crew xp-t.
Medálért megérte.
Azt a nagyméretű zászlós matricát meghagyhatnák a random csatás tankokra is.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.06.12. 14:08:05 -
Az még hagyján. Ezek még a focihoz is hülyék, pedig ahhoz tényleg nem sok ész kell... annyiban kimerül minden taktikai és technikai tudása a 90%-nak hogy nekimenjenek a labdának... hogy milyen szögben, merre pattintsák az mindegy... -
Angelus1991ster #376489 Focis mód meccs idejének 80%-a e négy ponton zajlik....Saroktoszoda ez a javából... 
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.06.12. 13:51:17