A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #375394 Tudod az a gubanc hogy szerintem itt veled van a baj,te is olyan vagy mint az a balfasz hülye aki videót csinált róla hogy milyen béna játékos,és szerinte a játék direkt szívatja őt.
Pedig ő is csak egy tipikus hisztis rinya pina ,aki azt sem tudja hogy kell célozni.Meg kéne tanulni célozni és nem lenne gond.
A rinyáló hisztigépekkel pedig nem a játék vagy a WG által írt script baszik ki,csak a saját bénaságuk,ha nem egész nap hisztériáznának mint egy fürdős kurva akkor szerintem sokkal jobbak lennének,de a mai generáció inkább rinyál és hisztizik és mást okol a saját bénasága helyett.
Én szarok bele mi lesz csak szórakozzam jól.
Jah én azért tudok 600 méterre is pontosan lőni troll gunnal mert titokban borg vagyok és asszimiláltam a játékot.
Bár lehet az is közrejátszik hogy én igazából egy időutazó vagyok akinek kibernetikus szemei vannak célzószámítógéppel,és beépített aimbottal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.20. 12:15:14