banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Az első kérdésem az lenne, hogy játszott-e már valaha a WoWs-el vagy csak rámondja a sommás véleményt mert éppen olvasott egy kommentet valakitől.

Engem nem fogott meg elsőre, de nem is taszított el magától, inkább csak azt éreztem, hogy jobban meg kéne ismernem. WoT-ban tényleg max 1-2 hónap és kifejlesztek mindent, amit akartam, utána a felszabaduló WoT időmben megnézem a WoWs-t.

Nekem egy gondom van vele, hogy olyan mintha játékhajókkal tolnám. Már a tanknál is van ilyen érzés, mert legénység nem látszik, élet nincs a pályákon (leszámítva a pár röpködő madarat meg pillangót), tehát mintha játéktankot tologatnék. Persze, tudom, ez így hülyeség, mert játék tank ez, de a ha lennének gyalogos katonák, akik akár mindig ugyanazt csinálnák, futnának valamerre, nem tudom, meg ha látszódna a parancsnok, mondjuk amikor bino aktiválódik, felpattanna a belépő és kikukucskálna a parancsnok (ahogy elméletben ez történik/történt is) sokkal életszerűbbé tenné az egészet. Jobban bele tudnám élni magam. Láncfelrakásnál kiugranának és mint a forma1-ben körbevennék a tankot és dolgoznának, szerintem az nagyon királyság lenne.

A tank még hagyján, mert relatív kicsi, de amikor egy böszme nagy hajó csak van és semmi élet nem látszik, akkor nagyon műíze van.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.20. 10:44:10