banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Elegem lett a tier10-ből, visszaraktam a bandát a 9-be. Két kör volt a tripla, első 3,5e sebzés, második 2,8e. Előtte meg csak szenvedtem a tier10-el, olyan kegyetlen MM-t kapott folyamatosan. Egy jó köröm volt, a többi mind 1-2e sebzés között, brutál kredit veszteségek mellett.

Nem értem én ezt, pedig még 96-97%-osak a legények a kilencen, mégis. További öröm, hogy 25e kreditet hozott a két kör összesen, előtte meg kb ennyit buktam körönként a tízessel.

Nem tudom megmagyarázni. Nyilván a magasabb tier is az oka, de most oldalba kaptam a kilencessel egy E100-t és mindhárom lövés sebezte a görgőn. Utána jpze100, szintén 2 sebzés, a harmadik már csak azért nem befordult. A tízessel meg ha 4-ből 1 esetleg 2 sebzés, akkor már öröm volt. Hogy ez hogy a phaszban van, nem tudom.

Marad a kilences nekem, most már biztos, de nem adom el még a tízest. Nem viszi állat módon a kreditet a kilences, sőt hoz egy keveset és valahogy sokkal jobb csatákat tudok vele menni. Nerf után meg majd meglátom.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.19. 00:36:20