418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• patchaou
    Szerintem igen mert nem szoktam azokat sem hallani és a bázis foglalást sem.
  • András77
    A tűz meg 6. érzék hangja melyik? Az is az értesítések? Kiba idegesítő az a visító hang a tűznél.
  • patchaou
    Az értesítések hangját már rég levettem. Egyszerűen idegbajt kaptam a folyamatos térkép pittyegéstől...
  • Angelus1991ster
    Sosem múló chat megfagyás bug mellé még ez hang bug is jött. Csodálatos.
  • Angelus1991ster
    Én egyszer a saját pozíciómat is benyögtem nekik, utánna rá 1 mp-re fel is spotolódtam de még akkor is foglaltak a wot-zombik.
  • zsupeti
    Stikába "Foci huligán mod" is települt a frissítéskor.
    Akkor ezt is 1 hónapig hallgatjuk,mint a felvonulásos garázsban a hurrázó és parádézó oroszokat.
  • TOMSILENT
    Igen. Tegnap addig sípolt míg újra nem indítottam a játékot.
  • zsupeti
    Másnál is bugos a figyelmeztető tűzjelző hang?Ha eloltom akkor is jelez,illetve ha már kilőnek és átülök egy másik tankba ott is ugyanúgy vinnyog.
    Semmilyen modot nem használok.

más

Tegnap KV-85el szembetalálkoztam 2db 6os Oi val,meg egy skoda T25el.Sikerült mindhármat hp veszteség nélkül kilőni,igaz besegített nekem egy T-150.Cirka 1700 hp-t sebeztem de levágtam egyből h valami Hodor szakasz lehetett mert összesen 6,5k volt az értékelésük.
    Aztán ma láttam egy videót ahol eszembe jutott a tegnapi csata. :)

• patchaou
    Igaz :) De olyankor is mindig ugatnak hogy nocap.... :)
  • yossarianHUN
    De nem is az volt a kiindulási helyzet, hogy 6-an rámennek egy 43 HP-s tankra :P
  • patchaou
    Ezt még nem mértem le, de kétlem hogy több xp-t kapok azért mert 6-an rámennek egy 43 hp-s tankra mintha szépen gyűjtögetném az xp-t a foglalókörben.
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.06.12. 11:33:34
  • András77
    Elméletben a csapat teljesítmény alapján több xp-t kapsz, ha kilövik a maradék ellenséget, minta foglalnál. Gondolkodom mégis xwm felrakásán, mert az ilyen helyzetek eldöntésében segíthet, még akkor is, ha tudom, hogy gyakran nem pontos.

Konkrétabban arra gondolok, hogy nehéz megítélni elég gyakran ilyen helyzetben, hogy a siemankók vajon képesek lesznek-e legyűrni az ellenfelet vagy ott döglenek meg. Ha van köztük egy kicsit is értelmesebbnek látszó, akkor talán, egyébként meg kérdőjeles.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.06.12. 11:14:13
  • Sunsetjoy
    Úgy szeretem (NEM), amikor felhasználnak egy mémet, az eredeti módszertan és sztorivezetés zárójelbe tételével :)
  • patchaou
    Simán. Mennyivel jobb amikor hat egypálcás kitalálja hogy nocapkillall és a maradék két fullHP-s enemy lehozza.... Én is beállok foglalni ha messze van az utolsó pár tank, abból nem lesz sem xp sem kredit ha kulogok egy olyan tank után amibe esélyem sincs belelőni :)
  • Angelus1991ster
  • Rammsch31n
    Értem, köszi a választ... :D
  • csagataj
    Churchill III
  • Rammsch31n
    Focis játékba van egy bug... felszállt a labda a magasra, és eltűnt... a térképen meg ott van a sarokba. xDDDD
  • Meteora4
    sziasztok. Tudna nekem segíteni abban hogy modot hogy lehet működésre bírni a játékban? az lenne a problémám hogy letöltöttem vmi "ultra low res texture pack"-ot és az exéje csinál egy res_mods mappát amiben van egy csomó mappa meg fájl, és hiába másolom be a 9.15-be pl úgy hogy külön al mappába vagy anélkül sehogy se megy, bár most töltött le vmi frissítést ami 9.15.01-re javította a játékot nem tudom megy e azzal is..de vmelyik nap amikor még 9.15 volt azzal se ment...egyébként 9.15ös verzióhoz van a pack...előre is köszönöm
  • Angelus1991ster
    Szeretem ezeket a Dancing Bear tankokat.
    Győzelem!
    Csata: Murovanka
    Járművek: O-I
    Szerzett tapasztalat: 1 333
    Szerzett kredit: 34 954 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 1 540)
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Acélfal, Radley-Walters medál, Spártai, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.06.11. 17:17:57
  • joe662
    Rendben De mivel t10et,és prémet nem adunk el,Ök maradnak,Az az egy meg már nem : X
  • Userx2
    Egy se legyen. :-)
  • joe662
    Eztmostmiéé?
    4db van de mostanában,azokkal se játszok
    Max ha sokszor kivágnak,akkor bosszübol beleülök és konterezgetek

• Userx2
    Csak a rosszat látjátok. Patkányok átütése elég komoly nerfet kaphat, kolompárdzsémszbond kolléga nagy bánatára.
  • Angelus1991ster
    Mostmé? Ez nem sandbox, ez egy rohasztás a HT-knek. Egy lidércnyomás.
    Olyan mint amikor 35 fokban döglik az ember és egy -10 celziusz fokos levegő csapódik a hátad felső részére.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Másik, hogy magyar harckocsik ahogy az első kettő bekerült. Inkább.... Bár a többinél alig lehet elbaszni bármit is. Van elég lőszerük, mobilitásuk és páncélzatuk az adott szinthez.
    Eddigiek:
    Turánnal el lehet játszani, addig amíg ki nem fogysz és az hamar eljön. Arra basszameg nem lehet valami 3-5 ezer kredites fogyóeszközt kitalálni? Aktiválod és kapsz +10 lőszert. Ami csak pár tanknál lehetne, mint pl.: a T49 Light, M18 Hellcat, Type 59 és T67.

Toldi meg egyenlő a WoT 101-es szobájával. Fel is adtam vele.
  • joe662
    Már ne haragudj de ez most rajtad ment el
    Hol van már a régi vehemencia???TuránTuránTuránTasTasToldiToldi.
    Akkor ez ment napjában többször is
    Meg is lett az eredménye
    Ezzel szemben most,2 hetente 1 hsz,a mapeditor,cinematik mód,freekamera,és társai ügyében.
    Nem lesz ez így jó,tessék belehúzni
  • Gyuszopapa
    Egyes HT tankokat végleg a földbe akarnak döngölni?Az angol medekről ne is beszéljek 1400 dpm ez vicc.Ez minden csak nem kiegyensúlyozás olybá tűnik hogy kiadták egy fogyatékosokat foglalkoztató intézetnek akik az alválalkozók.
  • silverchain
    Ez lesz a nagy overhaul? (Hmm, e-100 ap-t buffolják). Lehet visszanézek, ha igaz:)
  • Rammsch31n
    Most nézem...hogy az 5-ösök felére vannak árazva... azok közül ha a legénység nem preferencia melyik éri meg legjobban ezen a szinten??
  • yossarianHUN
    Tier 8
    Tier 9 sandbox statok.
  • VanDaal
    Tier7 fölé nem tervezek menni, de akkor örülök neki, hogy van érdekes tank az alatt is :)
  • András77
    A cseh tier9-10 nagyon jónak számít, de majdnem biztos, hogy nem érsz el oda időben és csak a nerfelt változata jut neked, amit senki nem tud most még, hogy milyen lesz. A tier9 talán még jobb is, mint a tier10, nekem például jobban muzsikál.

A tier6 tank is jó szerintem, ha lenne plusz legénységem, akkor visszavenném még azt is. A táras ágyúval jókat lehet szórakozni.

A japán ágon a tier5-6 emelkedik ki, de most kaptak nerfet és félő, hogy még tovább nerfelik. A tier6 felett meg elég sz.rok. Páncél van ugyan, de hozzá dög lassúak és hatalmas nagy célpontok. A tie5 picit más koncepció, mivel nagy ugyan, de fürge és nagyon nagyot üt az ágyúja tier5 környékén. A tier6 hatalmas troll tanknak számít, még a nerf után is: front páncél durva abban a tier-ben, dög nagy troll ágyú, ami meglepően pontos (bár most a nerf után még nem próbáltam, majd visszaveszem valamikor).

Utoljára szerkesztette: András77, 2016.06.11. 10:46:45
  • VanDaal
    Sziasztok!

Cseh med vagy japó heavy vonalon van valami jó tank, amit érdemes kihúzni, és kompetitívnek/funnak számít a saját szintjén? :)
  • Angelus1991ster
    Ja az a legjobb amikor melléd még 3-4 light-ot besorol a szeretnivaló MM. Másodlagos nem is fontos, csak a női legénységi tagok kellenének :)
    Nehéztankokkal könnyebb spot sebzéseket gyűjteni :D
  • Angelus1991ster
    Sandbox... Azthittem, hogy elérhető lesz egy WoT-os map editor mindenkinek, valamint ezen a tesztszerveren az eddig megjelentetett kezdeti állapotú térképeket próbálhatjuk ki.
    Ez eddig csak egy baljóslatú valami ahol csak annyit csináltak , hogy állítgattak pár adatot a tankok .xml fájljaiban. Ez aztán hatalmas munka.
    Tényleg megadják azt az élményt ezek, hogy akár én is csinálhatnám ezt a balanszolást.
  • Megamax
    ELC AMX tier 5 Francia light. Ha van rajta alcahallo es fullos legénység akko Malinovka közepén sem veszik észre.
  • TOMSILENT
    Ez a sandboxos nerfs/bufs komoly? Tényleg ennyire lesüllyednek?
  • lammaer
    Ja, most indult újra, lehet szenilis vagyok már :)
  • vasasgabri
    Nekem mindig 07 órakkor indul újra, de szerintem mindenkinek.
  • enncsibaba
    Sziasztok!
    Én, mint antitálentum light-os most csináltam meg felemásra 13-90-el fiery silent mapon. Kellett hozzá enemyhez 2db E100 meg hozzánk 3db T10 arty, meg hogy a maradék 3 scoutunk hamar kihaljon, vagy csak rohangáljon ott, ahol én 100 méterekkel korábban spotolok.
    (Az meg az én hülyeségem volt, hogy 10-5 állásnál nem voltam biztos, h elég lesz és 1 bokorral előrébb mentem. Bár ne tettem volna...)
    Jah, lassan fél éve próbálkozgatok... (ritkán lightozok, de már csak ez van vissza)
    A vége 450 wn8, 1050 xp és egy első osztály és 7300 spot :D )
    Utoljára szerkesztette: enncsibaba, 2016.06.11. 06:50:56