A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #375317 Azt a q, azt meg nem is néztem, hogy még ráadásul aranyat is lőtt folyamatosan. Szerintem orosz a csávó, de látni valahol, hogy melyik szerver?
M0RN1NGST4R: valahogy ez az ágyú szenvedős úgy értem, hogy ki tud szórni 4 lövést gyorsan és így nagy sebzést is kioszt, de amikor arról van szó, hogy jön szembe egy E5 és akkor próbáljuk meg belőni az alját, mert nagyjából máshol nem lehet sebezni, akkor nem megy alap lőszerrel. Arannyal meg gondolom simán beveri.
Az orosz medek beverik az E5 alját szinte gond nélkül, pedig papíron hasonlónak kéne lenniük, de a cseh kiba tud szórni és olyan mellé lövéseket produkálni, hogy alap lőszer lepattan a francba vagy ott már nem üt át.
Szerintem a mozgás, toronyforgás közbeni szórás lehet jóval nagyobb, mert gyenge pontott ugye be kell célozni, ha mozog az ellen, akkor követni, ami nem igazán megy jól a cseh tanknak.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.18. 13:58:40