World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigrincses
Te megrögzött ellenző vagy... egyszer látnák egy pozitív jellegű, bátorító kijelentést tőled! 😊

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

tigrincses
Tudom ... a páncélvadász ág lehetne max 9-es de szerintem elég is annyi páncélvadászból egyenlőre... , én tolnám ha variáns , ugyanis magyar személyzettel voltak ellátva , tehát nem mindegy az már??? Lényeg hogy szinte minden benne van ami kell. Hány ország " katyvasza" van a Wotban, az egész egy nagy keverék... le nem tesztelt, ki nem forrt , csak papírfeclin még meg nem szerkesztett harckocsik szerepelnek a Wotban. A lényeg hogy valaki lefirkantotta anno és már be is teszik. Ennyi erővel a MAGYAR ÁG megérdemelne egy nemzeti vonalat a WOT-ban! Igazán rászolgálna már!!! Tartsunk össze mert ha azt látják széthúzunk legyőznek az idiotizmusával az ellenség.... legalább ebben ha játékban már nem is működik! Oly nagy kérés ez....

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Szerintem a videó is oltári nagy baromság meg a tech tree is,jó hogy nem már 90-es évek tankjait rakják be majd európai ágba.<#nemtudom>

Hát ez nagyon katyvasz egy tech tree,harmadrészt magyar harmadrészt náci harmadrészt ruszki.Jah a t10 tank meg egy svéd tank?<#mf2>
Nem hiszem hogy kipróbálnám.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.25. 11:19:27

M41-el megszoktam hogy mostanában mindig csapattársak nyírnak ki.
T49-el T10 csatában hülye buzi csapattárs kinyírt mert már 3 killem volt neki meg semmi.Csata után megnéztem 0 sebzést hozott össze.
Azért ciki hogy t10 td-vel nem tud sebzést szerezni csak lepattanókat lőtt meg valszeg mellé.

tigrincses
Historical Hungarian Tech Tree!

Historical Hungarian Tech Tree! http://www.pic-upload.de/view-29222418/post-611033-0-11855100-1356558192.jpg.html

Én 4 lövést kaptam kaptam a saját csapattárs Rudy-tól.Tetves lengyel siemka volt.Be is kékült a majom.Persze csak egy hülye nem hitte el hogy nem direkt volt ellenség nem volt a közelben.
Azt meg már kezdem unni hogy a tetves meghívott fals accountját a majom bottal nyomatatja hogy megkapja gyorsan a reward tankot.11 nap alatt 2400 csata az több mint 200 naponta,jó lenne ha kibaszná a WG az ilyen nyomorékot,főleg mert még topnak teszi be hozzánk.Egy normális competitív játékban az ilyet kibasszák nagyon gyorsan.Lásd Counter Strike GO,mert tönkreteszi a többiek játékát.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Boldog karácsonyt a fórum lakóinak és szeretetben valamint sok sok tomató mentes csatákat kívánok mindenkinek! <#awink>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Semmitől,az ágyúja nem rossz,de igazából annyi a különlegessége hogy max T6 csatába kerülhet be.

Győzelem!
Csata: Fiery Salient
Járművek: M41 Walker Bulldog
Szerzett tapasztalat: 2 904 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 34 062 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 487)
Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Bakker megint a saját artynk lőtt meg.

Lunki88
Mitől olyan különleges tank ez a Panzer IV Hydro? Időutazni is lehet vele vagy mi? 😊 Mindenesetre látom hozzácsaptak 30k goldot, hogy egy vagyont lehessen kérni érte. Rákerestem ebayen, még ott is 15 ezer ft legolcsóbban.
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2015.12.25. 10:26:02
Vereség
Csata: Widepark
Járművek: T14
Szerzett tapasztalat: 1 210
Szerzett kredit: 34 922
Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
<#vigyor>

Én csak harcoltam ellene de szerintem nagyon papír.
T14-el futottam vele össze,nem tudott át ütni engem én viszont átütöttem bárhol mintha papírból lett volna.
És mintha az ágyúja is lassú lenne.Bár lehet hogy valami agyhalott volt vele.Mikor nem tudott sebezni én meg nyomtam bele a lőszert megfordult és menekült előlem nyílt terepen.<#whatever>
Na a segge meg igazán könnyű célpont volt.

Sziasztok,jó reggelt:Kellemes ünnepeket,jó játékot mindenkinek!Egy kérdés akinek megvan a Skoda T40,érdemes megvenni?
Turán ( Turán I és II ) csak és kizárólag tier 4-es lehet. Ágyúja kb. egy gyorsan töltő 40 mm-s lenne és egy rövid kis átütés 75 mm-s fegyver lenne. Egy kicsit jobban páncélozott ST vz. 39 lenne. Csak Cseh Turánnak hívom a t4-es cseh tankot.

Tier 5-ben két Turán is lehetséges. Első, a már kész de még nem megvehető Turán III Prototípus és a másik a 43 M. Turán III/Turán 75.
Tas Prototípus tier 6-os lenne. 44 M. Tas pedig tier 7-es med. T-os med az lenne , ami gyárban leégett a bombázások miatt, max. egy 75 mm-s KwK 42 L/70 lenne a top fegyvere és a motorja két Turán II-es 260 Le-s motorja. T7-es medünk, meg amihez terveztek top modulokat, jobb motor ( 700 Le motor)és jobb fegyverzet ( 80 mm 29/44M.)

angelus1991ster.blogspot.hu

nem játszottam már vele két vagy több hete. meg újratettem a gépet és megnéztem a honlapon a prém árakat meg a tankok árai is mind ugyanazok voltak. azt hittem lesznek ilyen féláras akciók. gondolom az 50% az ilyen low tier lesz.
Engem leginkább a dupla xp érdekelt volna minden győztes csata után.
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2015.12.25. 01:09:19
WoT-infós hozzászólásoknál volt"beczl" elftárs munkája. Elnézést. Csak linkelgettem.

Szerintem böngészd át figyelmesen.
Nem is lesz akció prémre meg tankra sem? Karácsony van bazdmeg!!!
Karácsonyra megleptem vele magam, de nem vagyok elszállva tőle.
Lassan gyorsul, szarul fordul, böhöm nagy.
Van egy lóbaszó tier 6-os lövege ami AP-vel 120, golddal 161 mm-t visz, 160-as sebzéssel (nálam 5.61 sec töltési idővel), ami nem rossz. Viszont ehhez párosul egy több, mint 3 sec-es célzás, amit ha nem vársz meg akkor bárhová képes lőni, de ahová kell oda nem.
100+86%-os legényekkel használva+ EGLD, venti, rammer.

Továbbra is fenntartom, hogy nekem a B2 kellemesebb tanknak tűnik (a sok goldammo ellenére is) funra. Legalább mindig top tier és többet pattint. 😄
tigrincses
😄 viszont ,hello.

Sziasztok! 😊
Szeretnék minden WoT-osnak békés, boldog RNG-ben gazdag karácsonyt kívánni! 😉 Egy kellemes szent esti stream is indul háborús körülmények között! 😄
Live Stream
TOMSILENT
matyashun, húzz már a francba...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

tigrincses

tigrincses
Nem tudom hogy túlzott románimádó román vagy magyargyűlölő szlovák -szerb vagy ki volt az illető de mikor kilinkeltem chatablakba hogy magyar tiert a játékba akkor nekemjöttek páran meg le is oltottak chaten. Gondolom zavarja őket az -az egyenlőre egy magyar vonatkoztatású harckocsi is ami szerepel már a Wot-ban. Ennyire örülnek azok a karácsonyi ajándéknak... 😊 mindenesetre csak azért is kilinkeltem m ég 2x... 😊

tigrincses
Én nem mondanám rosszabbnak, repülőkkel együtt , élvezetes tud lenni. Másabb, vannak előnyei és hátrányai, van ami élethűbb és van ami poénos.... de zenéje is odaba*. 😊

Wotinfo, Karika cikksorozata az eddigi elképzelésekről a magyar ággal kapcsolatban. Minden lehetőséget kb összeszedett benne. Igen, van csomó copy járgány a kínai ágban, lévén 1 milliárd népességű ország, hatalmas piac. De se klónokkal nem fogják a játékot telerakni, se a játék alapvető felépítését nem fogják megváltoztatni egy 10 milliós országért. Ezt el kell fogadjuk, nem mi vagyunk a világ közepe. Én is csípem a magyar járműveket, és örülök ennek a karácsonyi ajándéknak, minden előnyével és hátrányával együtt, de magyar fa nem lesz, igen sok okból kifolyólag, és meg is lehet érteni, miért nem, ha elolvasod azokat a cikkeket.
Hát az nem izgat,warthunder szarabb mint a wot,így nem érdekel hogy mit csinálnak.

tigrincses
Hát ha a Wot nem tudja vagy nem akarja megoldani, akkor írjunk a Warthundernek... 😊 Ott kicsit másabb a rendszer...
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.12.24. 18:02:55

Szerintem a turánt szarrá vernék t8 csatában.És páncélvadász nem mehet normál ágba az a td ág.Szerinted raknának be még egy T55 tankot?
és elfelejted hogy a magyar t55 nem az mint a sima t55,sokkal fejlettebb,60-as de inkább 70-es évekbeli tank,nem hinném hogy be tennék úgy.
Ha meg t5-t6 lenne is magyar utána meg szar ruszki klón akkor az mitől lenne magyar ág?Max fél magyar,ennyi erővel inkább csináljanak európai ágat,és tegyenek bele magyart is.
Most néztem wikin,Turán 15-50 milis páncélzattal rendelkezett meg 40 milis ágyúval,max t4-ben tudnám elképzelni.
katt
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.24. 17:51:56

tigrincses
TIER1-TIER10-ig....
Toldi 1,2,3.
Ansaldo( magyar átalakítással)
Nimród
Toldi páncélvadász
Zrínyi 1-2.
Tas és Tas páncélvadász
Turán 1,2,3....
tehetnek be német és ruszki páncélosokat, pl: tigris, párduc stug,pz4, t34, t55, tudom elég nehézkes de vegyítve megoldható volna.. Lásd a kínai "mű" ágat.... És ezt megoldhatnák az Olaszokkal, Lengyelekkel .... akár vegyítve de egy ág vagy ágazatra szükség volna.... ÉN SZERETNÉM, azért mert te nem , azt hiszem nem is lehet díjazni....

Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.12.24. 17:41:51

Magyar ág?miből,Max t7-ig lehetne vagy T6.Báár ha a biciklit T1 tanknak rakják be akkor el lehet húzni T9-ig is tán.<#whatever>
Vagy legyen a roller t1 és a bicikli T2.<#vigyor>

tigrincses
Linkeljétek a Chat ablakba minden csata előtt ezt a szöveget: Historical Hungarian Tech Tree!
Nem adjuk fel! Kell a MAGyar ág! 😊
Utána jöhet az Olasz is....
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.12.24. 17:19:37

Ó a jó öreg hun channel, mennyit beszélgettünk ott 😄

WoT: Nishizumi77

Magyar tankkal magyar ember elsőre ászt kell csináljon, akkor is ha az idétlen csapattárs lövi a seggét az ellenség helyett. Ez a k.baszott töltés idő ne lenne, amúgy használható, jó tank. Mondjuk még a 2,1-es célzásidő is kemény (a pzs-nek 1,1sec meg pontosabb is valamennyivel). Lesz végre egy értelmes tank húzni a német könnyű tankos legénységet.

Victory!
Battle: Winter Himmelsdorf
Vehicles: 43 M. Toldi III
Experience received: 2 691 (x2 for the first victory each day)
Credits earned: 17 700 (compensation for damage caused by allies: 147)
Battle achievements: Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker", Abrams's Medal III Class
A T28E-t megéri megvenni?

szabii98
Régi szép idők, te jó ég 😄

I met God. She's black

Mi a szösz,miért kaptam ennyi xp-t,tökre nem volt nagy szám csata.
Győzelem!
Csata: Airfield
Járművek: T14
Szerzett tapasztalat: 3 823 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 52 743
Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Mondjuk az poén hogy 0 sebzést kaptam mert még a Su100 is lepattant.Az meg még viccesebb volt hogy 0 méterről,mert belegázoltam su100-ba és eltoltam közben halálra lövöldöztem.Su-85 meg valami hülye troll ágyúval lődözött,de 0 sebzést csinált a csata alatt,rólam két lövése is pattant.

TOMSILENT
Azt hiszem egy darabig használtam. Mondjuk a németre lett rá rakva ergó, ami német volt azon mind magyar jelzés volt... <#zavart1>

Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2015.12.24. 15:25:55

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

TOMSILENT
Annak idején, 2011-ben egyik haverral megcsináltattam egy könyvben szereplő képről a logót...elég jó lett <#smile>

Megoldanám, ha értenék hozzá, de sajnos nem, ezért kértem segítséget, hátha valakinek van hozzá kedve és tehetsége.
Pales27
Photoshopold rá a magyar zászlót is 😄

Feltettem a skint, de így nekem nem látszik a magyar zászló, amit viszont nagyon szeretnék én is látni. Meg lehet ezt valahogy oldani ? Előre is köszi.
köszi 😊
A HE lőszer soha sem ott sebez nagyot ahol felrobban hanem korulotte, vagyis ha a loveged találja el akkor a repeszek lefele becsapodnak.
Köszi!
WoT-infós mód.
Nazarovi Nishizumi módja is szép. Azért a wg ennyit még csinálhatott volna. Karika szólt nekik.https://drive.google.com/file/d/0BxMOEvrDhYuvMDZkZkNKa2VzVmM/view?pref=2&pli=1

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ja, azt hittem a játékban állítottad át.
Photoshoppal ráraktam a tank textúrájára.

WoT: Nishizumi77

Hogyan?