418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #376448 Srácok, mostanában mikor resetel a napi szorzó? Eddig úgy rémlik hogy vmikor hajnali 1-2 körül volt ilyen, de most reggel beléptem és a tegnap leduplázott tankok még nem duplázhatóak... -
Gyuszopapa #376447 Jó pálya is kell hozzá. -
Akármelyik light jó hozzá. -
yossarianHUN #376445 13-90. -
Angelus1991ster #376444 T28 HTC LT-15-jét mivel csináltátok meg? -
Angelus1991ster #376443 Ha valaki XVM-t használ és a garázsban a tanksornál a tankok eltűntek ez segít:
http://nightly.modxvm.com/ -
yossarianHUN #376442 Valszleg valami szűrő van meghülyülve a garázsban:) -
Ők a lelàton úlnek:-) -
lammaer #376440 Mi a pék, most csak focizni lehet a wotban? Nem is látom a többi tankomat... -
Ja mert fele anny pixel mint a tőbbi:-D:-D -
hangya83 #376438 Sziasztok!
Van egy eladó acc-om ha érdekel valakit...
Vatera
-
yossarianHUN #376437 Persze, én is össze tudok rakni egy millából olyan laptopot, ami tud annyit, mint egy feleannyiba kerülő asztali :P -
Lokker #376436 8.valahanyas patch előtt tudott 110-et is mediumon. De szerintem csak a Scorpion húzza fel. :D -
JagFater #376435 Tényleg nem érzed hót cikinek a hozzászólásod? -
Laptopja válogatja 

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Minden maxon,2 éves gép
-
Lokker #376433 Otthon vagyok akkor asztalin zörög a játék, de ha máshol meg tudták oldani itt miért nem? :) -
yossarianHUN #376432 Hát az én (akkor) 7 éves gépemen medium beállításokon stabil 40-nel futott 2 éve, ami azért nem rossz teljesítmény. Ezért nem kell laptopon játszani
-
Lokker #376431 De én pont lesz@rom a grafikát hanem a megvalósítás egy fos a WoT-ban. Volt már itt havok meg rubikon is, ja nem. Említhetnénk itt még a WoW-ot a Dota2-t meg még másik pár játékot mégis érdekes mód stabil 60fps-el tud futni mindegyik egy 4 éves középkategóriás laptopon míg a WoT low beállítások mellet nem. -
yossarianHUN #376430 Jéé, véletlenül belinkeltem a fórum történelmének első hsz-ét
-
yossarianHUN #376429 Mihez képest? Azért a CS:GO, vagy a LoL (amik jelenleg kb. a #1 multis játékok a piacon) 2006-os szintű grafikájához képest elég jól állnak. -
yossarianHUN #376428 Egyrészt nem régi infó (direkt leírja az elején, hogy friss), másrészt épphogy a saját olvasóit hajtaná el, ha kamu infókat tenne ki. -
Rammsch31n #376427 Ja, hogy már online van a homokozó szerver... kapott valaki hozzáférést itt ahhoz? Mert én ezek szerint nem... lol. A múltkori kredites/aranyos küldikből is kimaradtam... basszák meg... -
Rammsch31n #376426 Mert az hivatalos... ez meg lehet régi infó, vagy ordas nagy kamu a hírverését, és hogy olvasókat szerezzen, csupán ezért... ha ezeket levesszük, ugyan ott van a kettő... -
Lokker #376425 Miért lenne más? Mitől lesz kevésbé sz@r ha a WG rakja ki? -
Lokker #376424 Technikai szinten sehol nincs a játék. -
Rammsch31n #376423 Ez a Sandbox két dologra jó... most felmérik, hogy a játékosok hogy állnak a dolgokhoz (szarul), és az alapján változtatnak...
vagy pedig arra jó, hogy elbassza a játékot és majd a WG-t is...
Egyébként ezek a leak-ek sokszor károsabbak, mintha magán a szerveren, vagy hivatalos forrásból tudjuk meg... mert így az embereknek már lesznek elvárásaik, és ezt nehéz lesz megugrani a WG akármit is csinál majd...mert valakinek ez nem lesz jó, valakinek az... szóval oké, hogy ez az armoredpatrol-os gyerek népszerűségre tesz szert (mondjuk Ritával szemben), de krva nagy kárt csinál a játéknak a saját hasznára kvázi... -
yossarianHUN #376422 Új T10 sandbox statok
Merem remélni, hogy a 390 alfa a T110E3-nál elírás. -
Rammsch31n #376421 Egyébként csak egyszer üssön be a krach a WG-nél... onnantól kezdve szépen lassan le lehet húzni a rolót... és ezt pont azzal lehet elkövetni, ha félrebalanszolják a játékot NAGYON, nem ismerik be a hibáikat, és nem változtatnak rajta... akkor a nép (az értelmesebbje), átmegy majd egy másik játékhoz, de ezt mindenképp otthagyja... na ha ilyen bekövetkezne, akkor elindul egy spirál lefelé és lenne a WG-nél gebasz... -
Angelus1991ster #376420 South Park 10.évadának 8.része a Világok harcás, mennyi játékost bevonzhatott XD
WoT-ról is lehetne hasonlót. -
Gyuszopapa #376419 WOW-hoz tudnám hasonlítani.Az is jó időben jókor jött ki,azóta sincs igazán ellenfele a piacon. -
Angelus1991ster #376418 Találtak egy jó brandet, a tankosat azt facsarják.
Nép már rég várt egy ilyen játékra. Előtte mivolt ? a BF1942 és Panzer Elite Action szérián kívűl?
És eljött WoT. Wg csak jó időben kezdte el. Ha ők nem akkor más már megcsinálta volna.
Marketingjük meg közepes, szerintem
Majd akkor lesz erős ha mcdonaldsban, csipszes zacskókon , gabonapelyhes nyúlszarokon is reklámoznak. -
Gyuszopapa #376417 Köszönjük ezt a fontos információt.Ha ezt nem tudom meg tőlled hülyén haltam volna meg. -
JagFater #376416 Tavaly 446 millió dollár volt a bevételük.
Szerinted?
Ne legyél már korlátolt.... -
yossarianHUN #376415 A marketing bevonzza a játékosokat, de nem tartja meg őket. Márpedig ők meg is tartják őket. Én inkább némi szerénytelenséggel azt mondanám, hogy a gondolkodó kisebbség (ezek lennénk mi) helyett az agyatlan többség igényeit veszik figyelembe a fejlesztés során. És mint látható, be is jön nekik, elvégre a többség az többség. -
Pares #376414 Nem. Amihez nagyon értenek, az a marketing. -
Elég jól megélnek egy ideje belőle, szóval ja, a WG tudja mit csinál és értenek a játékfejlesztéshez...persze mindig lehetne jobban csinálni... -
Lokker #376412 Pedig itt megmondták, a WG tudja mit csinál. Értenek a játékfejlesztéshez... -
yossarianHUN #376411 Hát ez a foci mód még mindig ugyanannyira fun nekem, mint az előző eresztése.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Semennyire. -
Rammsch31n #376410 Talán nem noob artyzni kéne... :D
Egyébként platoon nélkül ez a focizós szinte használhatatlan, annyi fogyatékos van benne. -
Malachit #376409 A játék változatlan, artystaként lenni még mindig könnyű. (fél év után beloggoltam és mentem 4 kört a 9-es amcsi arty-val, úgyis akciós most :D ) Úgy csapkodtam ki a tankokat, hogy öröm volt nézni :)
Mielőtt rám másztok, van kb. minden ágból és majd minden nemzetből 10-esem. (Madder19 ingame)
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.06.10. 09:00:20