World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Nem hiszem hogy kipróbálnám.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.25. 11:19:27
T49-el T10 csatában hülye buzi csapattárs kinyírt mert már 3 killem volt neki meg semmi.Csata után megnéztem 0 sebzést hozott össze.
Azért ciki hogy t10 td-vel nem tud sebzést szerezni csak lepattanókat lőtt meg valszeg mellé.
Historical Hungarian Tech Tree! http://www.pic-upload.de/view-29222418/post-611033-0-11855100-1356558192.jpg.html
Azt meg már kezdem unni hogy a tetves meghívott fals accountját a majom bottal nyomatatja hogy megkapja gyorsan a reward tankot.11 nap alatt 2400 csata az több mint 200 naponta,jó lenne ha kibaszná a WG az ilyen nyomorékot,főleg mert még topnak teszi be hozzánk.Egy normális competitív játékban az ilyet kibasszák nagyon gyorsan.Lásd Counter Strike GO,mert tönkreteszi a többiek játékát.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Csata: Fiery Salient
Járművek: M41 Walker Bulldog
Szerzett tapasztalat: 2 904 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 34 062 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 487)
Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Bakker megint a saját artynk lőtt meg.
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2015.12.25. 10:26:02
Csata: Widepark
Járművek: T14
Szerzett tapasztalat: 1 210
Szerzett kredit: 34 922
Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
<#vigyor>#vigyor>
T14-el futottam vele össze,nem tudott át ütni engem én viszont átütöttem bárhol mintha papírból lett volna.
És mintha az ágyúja is lassú lenne.Bár lehet hogy valami agyhalott volt vele.Mikor nem tudott sebezni én meg nyomtam bele a lőszert megfordult és menekült előlem nyílt terepen.<#whatever>#whatever>
Na a segge meg igazán könnyű célpont volt.
Tier 5-ben két Turán is lehetséges. Első, a már kész de még nem megvehető Turán III Prototípus és a másik a 43 M. Turán III/Turán 75.
Tas Prototípus tier 6-os lenne. 44 M. Tas pedig tier 7-es med. T-os med az lenne , ami gyárban leégett a bombázások miatt, max. egy 75 mm-s KwK 42 L/70 lenne a top fegyvere és a motorja két Turán II-es 260 Le-s motorja. T7-es medünk, meg amihez terveztek top modulokat, jobb motor ( 700 Le motor)és jobb fegyverzet ( 80 mm 29/44M.)
angelus1991ster.blogspot.hu
Engem leginkább a dupla xp érdekelt volna minden győztes csata után.
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2015.12.25. 01:09:19
Lassan gyorsul, szarul fordul, böhöm nagy.
Van egy lóbaszó tier 6-os lövege ami AP-vel 120, golddal 161 mm-t visz, 160-as sebzéssel (nálam 5.61 sec töltési idővel), ami nem rossz. Viszont ehhez párosul egy több, mint 3 sec-es célzás, amit ha nem vársz meg akkor bárhová képes lőni, de ahová kell oda nem.
100+86%-os legényekkel használva+ EGLD, venti, rammer.
Továbbra is fenntartom, hogy nekem a B2 kellemesebb tanknak tűnik (a sok goldammo ellenére is) funra. Legalább mindig top tier és többet pattint. 😄
Szeretnék minden WoT-osnak békés, boldog RNG-ben gazdag karácsonyt kívánni! 😉 Egy kellemes szent esti stream is indul háborús körülmények között! 😄
Live Stream

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.12.24. 18:02:55
és elfelejted hogy a magyar t55 nem az mint a sima t55,sokkal fejlettebb,60-as de inkább 70-es évekbeli tank,nem hinném hogy be tennék úgy.
Ha meg t5-t6 lenne is magyar utána meg szar ruszki klón akkor az mitől lenne magyar ág?Max fél magyar,ennyi erővel inkább csináljanak európai ágat,és tegyenek bele magyart is.
Most néztem wikin,Turán 15-50 milis páncélzattal rendelkezett meg 40 milis ágyúval,max t4-ben tudnám elképzelni.
katt
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.24. 17:51:56
Toldi 1,2,3.
Ansaldo( magyar átalakítással)
Nimród
Toldi páncélvadász
Zrínyi 1-2.
Tas és Tas páncélvadász
Turán 1,2,3....
tehetnek be német és ruszki páncélosokat, pl: tigris, párduc stug,pz4, t34, t55, tudom elég nehézkes de vegyítve megoldható volna.. Lásd a kínai "mű" ágat.... És ezt megoldhatnák az Olaszokkal, Lengyelekkel .... akár vegyítve de egy ág vagy ágazatra szükség volna.... ÉN SZERETNÉM, azért mert te nem , azt hiszem nem is lehet díjazni....
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.12.24. 17:41:51
Vagy legyen a roller t1 és a bicikli T2.<#vigyor>#vigyor>
Nem adjuk fel! Kell a MAGyar ág! 😊
Utána jöhet az Olasz is....
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.12.24. 17:19:37
WoT: Nishizumi77
Victory!
Battle: Winter Himmelsdorf
Vehicles: 43 M. Toldi III
Experience received: 2 691 (x2 for the first victory each day)
Credits earned: 17 700 (compensation for damage caused by allies: 147)
Battle achievements: Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker", Abrams's Medal III Class
Győzelem!
Csata: Airfield
Járművek: T14
Szerzett tapasztalat: 3 823 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 52 743
Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Mondjuk az poén hogy 0 sebzést kaptam mert még a Su100 is lepattant.Az meg még viccesebb volt hogy 0 méterről,mert belegázoltam su100-ba és eltoltam közben halálra lövöldöztem.Su-85 meg valami hülye troll ágyúval lődözött,de 0 sebzést csinált a csata alatt,rólam két lövése is pattant.
Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2015.12.24. 15:25:55
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Nazarovi Nishizumi módja is szép. Azért a wg ennyit még csinálhatott volna. Karika szólt nekik.https://drive.google.com/file/d/0BxMOEvrDhYuvMDZkZkNKa2VzVmM/view?pref=2&pli=1
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

WoT: Nishizumi77