banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Megcsináltam a ToT küldetést a TVP 50-el, 106 csata és kb 650-700e kreditem bánta. Nulla darab arany lőszer használat mellett. Ez még nem számít rossznak szerintem, Maus IM küldetés, amikor hagyom, hogy lőjenek, darabja 15-20e bukó, ha aranyozok is, hogy legyen sebzés, akkor meg 30-35e.

Tényleg hogy 10-es tankot prém fiók nélkül akkor lehet fenntartani, ha 3-3,5e átlag sebzés és óvatos, nem sok hp-t feláldozó csaták jönnek sorozatban. Biztos van pár ember, aki képes ilyen csatákra sorozatban, de gyakorlatilag már az is nagy szó ha megáll az átlag veszteség 5-8e-ben.

Valahogy a tier9 tank viszont jobban bejött nekem. Nem sokkal gyengébb, a 4. lövést ráadásul a legtöbb tárból le sem tudom adni, 2-3 lövés után töltök általában. Sokkal keményebb csatákba rakja folyamatosan és nem tudom, ki hogyan van vele, de ilyen jpze hordák meg a társai, nagyon rng függő, hogy eltalálom-e a gyenge pontját.

Ami nekem szintén fontos, hogy a tier9 cseh tankkal még kreditet is tudtam farmolni. Még nem adtam el, de azt hiszem inkább visszarakom a bandát rá és azzal megyek.

Amúgy is most már nagyjából megvan minden tier10, amit akartam, de ezekkel nem lehet folyamatosan menni mert nem marad kreditem. Úgyhogy azon gondolkodom, hogy elkezdem inkább kialakítani a kisebb tier "flottát", olyan tankokkal, amikkel jól ment és nem kell állandóan a kreditet lesnem vagy fölöslegesen prém tankkal grindelnem.

Azt meg el se tudom képzelni, mennyi kreditet égetnek, akik arannyal tolják a tvp 50-t és sokan vannak, szánalmas statpadderek vagy idióták, akiknek az arany lőszer számít alapnak.

joe: lehet, igazad van, de mindegy is, hozzá tenni ehhez már nem lehet, inkább csak reménykedni, hogy eltüntetik ezt a modot.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.18. 13:10:45