A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #375275 Úgy lőnek vele az artyk, mint az fv304. Nagy szögben, kisebb távolságra és lassabban ér oda a lövedék (sokkal), de gyakorlatilag még himmelsdorfon se marad arty biztos hely, ha elterjed ez a mod.
Mondjuk én most nézegettem és technikailag pl a su-14-2, nem állítható 60-70 foknál feljebb. Ugye normál nézetben, ha felnéz az ember, akkor láthatja, hogy meddig tud "felnézni" az ágyú csöve, de a tech jellemzőknél is megadják ezt, csak lusta voltam keresni.
Van még egy kérdés ezzek kapcsolatban. Innentől a wt auf pz iv, meg a tier5 wt TD használható lesz arty "isten" módban is? Azoknak is fel lehet állítani az ágyúcsövüket szép peckesre és ezek szerint belőnek még a házak mögé is.
Szerintem a WG ez valahogy megszünteti gyorsan, ha mégsem, akkor szép új világ jön és újra kell tanulni az arty elleni játékot (persze a hátul sunnyogókat ez továbbra sem érinti, csak azt, aki spot alatt játszik). Meg az is phasza lesz ha némelyik TD belő a ház mögé felállított ágyúcsővel. Királyság.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.18. 10:31:14