418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
JagFater #376408 Persze.
Belövök elsőre egy olyan 80-90%-os felső határ alatti értéket. (Értelmes tuningról beszélünk, nem extrém hülyeségről.)
Mindenféle feszemelés nélkül. Azt kb. olyan százalékban tudják is...
Erre írtam, hogy googli ebben sokat segít...
Rákeresel, és a találatokból simán be tudod lőni a felső határt.
Mi a ráknak emelgetném egyenként? Ne viccelj már.
2 perc googli megmondja, hogy gyári hűtővel mennyire tudták felhúzni. Az nagyjából nekem is menni fog.
Na ezeknek a találati értékeknek a 80%-ra állítom első blikkre.
De amúgy googli azt is megmondja, hogy egyből mire állíthatnád, ha akarnád. Feszekkel, FSB-bvel, hűtővel, amivel csak akarod.
Kizártnak tartom, hogy létezik még ember, aki egyenként emelgeti a frekit és nem keres rá googlin.
-
Pares #376407 T49 legjobb sniper tank 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Angelus1991ster #376406 Ehhez hasonló missziókat kéne megírniuk az aktuális fun módhoz.
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/winter-showdown-announcement/ -
yossarianHUN #376405 Focis missziók
Hát őszintén szólva ezek még mindig nem lesznek elegek ahhoz, hogy a kipróbálásnál többet fordítsak erre a módra. -
Háát a procihúzásnál hamar lehet látni hogy mi a határ, én pl igenis alulról megyek felfele, mert látni akarom a hőmérséklet értékeket, mert ha a hűtés nem bírja tartani csak 1 perc terhelésig akkor felesleges tovább menni :) Nem rekordot akarok dönteni nitrogénnel, hanem az ismerős gépét felhúzni amennyire még lehet hátha nem kell új gépet vegyen..Megmondom őszintén nem is értem hogy lehet fentről lefele menni mikor az utsó stádiumban már cpu feszültség növelések kellenek minden egyes mhz-ért... vagy megfogod és tolsz 0,1V-ot a core-ra, 0,3V-ot az NB-re aztán tényleg nézed fentről lefele mikor bootol a gép? -
ezért balanszoltak pl. úgy hogy hozzádobtak párszáz hp-t pár ergya td-hez amikor sokat sírtak hogy milyen szar lett a ferdi meg társai, ehhez a komplex megoldáshoz kellett persze a régi fejlesztő gárda ami inkább dotázott mint a saját játékával játszott, azóta szerencsére jól kirugdosták a seggfejeket állítólag... -
yossarianHUN #376402 Az E 100 kapja az egyik legdurvább buffot. 250 pen és 0.32-es pontosság azzal az ágyúval? Pinát fog hajtogatni az összes többi T10 heavyre. Az, hogy pár fogyatékos képtelen gold nélkül használni, az egyéni szocprobléma. Eddig is jó volt AP-val, de ezután brutális lenne. De ezek még baromi kezdetleges statok, úgyhogy nem érdemes azt várni, hogy majd élesben is ilyen lesz. -
davidbog #376401 Na erre kíváncsi leszek. Elég fura adatok vannak.
Nem sok következetesség van a sebzések és töltésidők átvariálásában, de legalább használható DPM-je lenne a tier 10 heavyknek. Az E-100 igencsak jónak tűnik, 4-es RoF-al osztogathatja a 700-es sebzést, hm ez több mint 20%-nyi DPM növekedés a mostanihoz képest. Ráadásul ezt 250 mm-es átütéssel és sokkal jobb célzókörrel mint a mostani. Hát ez elég OP így, kb T110E5 szint, amin viszont nem sokat változtattak. :D De a Type 5 és a Maus is szép tűzerő buffot kapott. Ha ilyen T110E5 szintre buffolják a többi tier 10 heavyt, talán még vissza is jönnék játszani. :D -
AlucardHuN #376400 De jó hogy nem lehet szerkeszteni mobilon... Hasát* nagyobb HE átütéssel*
OP medeket* -
AlucardHuN #376399 E 100-nak vagy egy kis AP buff kéne hogy legalább egy másik E 100 hááát be tudja ütni még az Is 7-nek. Vagy ha nem akkor HE-t kell neki felerősíteni és akkor t 10 O-I lesz:D nagyobb HE átütésük esetleg kevés HE alfa növelésével legalább vissza tudná szopatni a tornyozó OP meséket is. -
weoczeiagoston #376398 Azt mondta a WG, hogy figyelembe veszik a játékosok észrevételeit és abban a hozzászólás áradatban sokszor szerepelt, hogy a gold alfáját csökkentsék le vagy a pent illetve a csatába bevihető mennyiségét. Nyilván a bevihető mennyiségét nem fogja lecsökkenteni, mert elesnek a lóvétól,
Erre megnézték, hogy a legtöbbet goldozó tank az E 100, ami használhatatlan arany nélkül. Erre a gold alfáját szerencsétlennek felezik 560-ra és a penjét is leviszik 258-ra, persze a sima 250-e most sem lesz elég semmire sem. Szegény bot E 100-at kiherélik, a tiger 2-ről ne is beszéljünk
Csak én érzem úgy, hogy nem a fejüket használják gondolkodásra? Ez a sandbox szerver komoly? Valakit már felvettek oda? Ott ez megy? -
zsupeti #376397 Videóban 3:12 nél ki lehet venni egy szakállas arcképet a legmagasabb szikla csúcsán.Golem a wot-ban. :)
Kemper és orrtúrók majd gyönyörködhetnek benne. -
A kezelőfelület kb. negyede már korábban modként született meg... -
Angelus1991ster #376395 Csidejó a csudálatos Pacific Rim/Tűzgyűrű pályáról.
Jöhetne még ilyen AW-s, BF 1942-es hangulatú pálya. AMit úgy se ad be majd a beragadt MM :D
Sztálingrád még van randomban? -
Angelus1991ster #376394 WG az későn érő típus.
Tank előnézetes cucc is most jelent meg. AHogy a minimap mód, a zoom és egyéb dolgok. -
yossarianHUN #376393 Első körös sandbox statok
Úgy tűnik, a goldammo nerf elsődleges vonala a sebzés csökkentése lesz. Csak tudnám, miért telt ennyi időbe megszülni ezt. -
Angelus1991ster #376392 Utóbbi bekerült HEHE!
Előbbi meg lehetne már egy kibaszott t7-es német médium prém, ami a Pz V/M10-et váltja.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Comet mobilitás, Párduc/AMX 50 100 páncélzat és Tog II 77mm-se - 75 mm-s Könisch keveréke 171,4 mm-s pennel és 150-170 közötti sebzéssel. Már ha a 8cm-es 29/44M ágyút teszik rá majd 2078-ban.
Lelkes animátor munkája a Tasról:
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.06.08. 22:59:18 -
Toweliee #376391 tas tas tas tas turán turán turán turán -
Angelus1991ster #376390 Következő IM-ben legyen már az meg, hogy amikor megírnak egy hajtépő missziót akkor egy freakgaming-os is csinálja meg és csak azután legyen hivatalos. Ne egy pszichopatát bízzanak meg azzal. -
hzsolt1990 #376389 Sziasztok!Klántársakat keresünk,napi SH,baráti társaság.Ha érdekel játékban írj rám.Zsolti0524.Üdv,sry a reklámért -
lammaer #376388 Majd kiderül, azt ha tényleg az a trend, majd csavarnak egyet megint. Vagy kihoznak egy jókis prém medet... :) -
Lokker #376387 Én arra szavazok, hogy ilyen adatok mellet a heavyk totál érdektelenségbe fognak fulladni a szerveren a medek mellet. A mostani játékosok 99,99%-a minél nagyobb számot szeretne látni a sebzésnél és a killeknél amire a sandbox szerveren a medek fognak a legnagyobb lehetőséget adni. Lehet itt próbálkozni mindenféle őrültséggel de az ember mindig a legkönnyebb utat fogja keresni a siker felé. -
Rammsch31n #376386 Van olyan mod, hogy safe shot... de ritka szar, mármint engem zavar... mert ha a saját tankom fölött akarok átlőni 1 miliméterrel, úgy hogy nem őt hanem az ellent lövöm, akkor nem engedi kvázi... és leblokkol, én meg tudom, hogy még ott elférne a skuló... szóval én nem raktam fel azt a modot... de pl.: régebben Aslain modpackban benne volt...azt nem tudom, hogy most benne van-e :D -
lammaer #376385 Ezt magyarázza hogy NEM lehet pontosan tudni egy ennyi változós dolognál hogy milyen változásoknak mi és mekkora lesz az eredménye.
Nálunk a cégnél is van olyan (szállodafoglaló weboldal), hogy vki kitalálja, mi lenne ha a foglalás gombot sötétkék helyett zöldre változtatnánk, vajon akkor többen fognak e rábökni.
Elején mindig mi is röhögtünk hogy mi ez a baromság már - aztán jött a statisztika, megcsinálták kontrollcsoporttal és kiderült hogy a zöld gombot látó emberek 0.1%al többen foglaltak mint a kékek. Ami első blikkre nem nagy szám, de egy sokszázmillió dollár forgalmú cégnél mondjuk évi 7 milla (és tényleg telivagyunk ilyen featureokkal meg méréssel). Máris megéri átszínezni a gombot :)
A lényeg hogy ezt csak kisérletezéssel lehet kipróbálni... vannak hipotézisek, de a puding próbája az evés.
Szerintem annó a WGnél se gondolták, hogy csak abból meg lehet érni ha újabb és újabb prémium tankokat kihoznak 10-15 ezer forintért (egy AA-s játék ára). És sztem konkrétan abból élnek... még mindíg, a release után évekkel.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.06.08. 16:09:51 -
lammaer #376384 Nyugi, sok embernek az egész wot úgy jön le, hogy az csak egy egyszerű két kimenetű metódus, ami az elején eldönti hogy győzelem vagy vereség lesz.
Nem érdemes belemenni hogy hány paraméter van aról nem is beszélva hogy ott van a kalkulálhatatlan emberi tényező.
Egy nagy csoport szerint minden csata elején a gép már eldöntötte hogy nyerni fogsz vagy veszteni és ez ellen nem tehetsz semmit. (lásd szopóág teória)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.06.08. 16:03:15 -
lammaer #376383 A modról hallottam, de kétlem hogy mindenfajta jöttment 1k alati player is azt használná.
Alapvetően nem szoktam cheatet kiáltani ha látok vmi szokatlant a játékban. -
Lokker #376382 Ha pontosan tudnák hogy mit csinálnak nem fulladt volna totál érdektelenségbe a történelmi csaták és a legutóbbi játékmód (annyira volt érdekes hogy a nevét is elfelejtettem). Amit ott próbálgatnak az a jelenlegi gyalázatos állapotokat nem hogy csökkenteni próbálná hanem növelni. Bizonyították már a hozzáértésüket a balanszoláshoz az E5-el. Gondolom nem kell emlékeztetni hogy micsoda értékek alapján buffoltak/nerfeltek...
Részemről ez az egész egy vicc, értékelhetetlen látszatcselekvés. Még tovább sarkítanak egy olyan problémát amiről milliónyi adatuk van az éles szerverről. -
asolyom #376381 Furcsa dolog, amikor egy T-34/100 a -5 fokos csőlehajlással kilő a domb mögül úgy, hogy csak a tornya látszik.
-
JagFater #376380 Megegyszer.
Te egy igen komoly szofver arzenal es meg komolyabb hardver halom, tobb szaz (tesztelokkel egyutt) ember, tobb evnyi munkaoraval letrehozott alkalmazas kliensevel jatszol.
Csak magat az "egyszeru" logikat,jatekmenetet evekig agyaljak, forgato konyvet irnak, mire egy buta verziot oszzedobnak honapok alatt.
Rohadt bonyolult mechanizmus, osszefuggesek garmadaval.
Egyszeru peldacal elve:
Biztos tuningoltal mar procit.
Azt sem ugy csinalod, hogy mhz-kent emelgeted az orajelet, hanem feltolod az fsb-t 400-ra es megnezed mit csinal...
Ha osszeomlik,csokkentesz rajta egy tizest.
A hibat kikuszobolni is ugy tudod, ha eloidezed, kulonben csak talalgatsz.
Sokkal gyorsabban vegzel a tuningal is, ha a maxrol indulsz viszzafele es meg a lehetseges hibakkal is tisztaban leszel.
Csak neked annyi elonyod vsn, hogy rakeresel a googliba, hogh ugyan mas mennyire tudta az fsb-t feltornaszni a q6600-as procin.
Szaraz adataik nekik is biztos vannak, de hogy a jonep ezekre hogyan reagal, rilbe mi fog belole kisulni, milyen hibak, lehetosegek vannak szamukra is rejtely.
Gondolom en.
Az uzemeltetesen mi is pont ilyenekre hasznaltuk a homokozot. Felcsesztuk ra a felkesz szoftvert, debug elindit es lestuk mi tortenik.
Ha valaki idaig eljut egy szoftverrel, az velemenyem szerint minden,csak nem hulye.
Szerintem pontosan tudjak mit csinalnak.
Es az is biztos, hogy ezt ugy csonalja, hogy neki jo legyen. Marpedig jatekosok nelkul neki biza nem jo.
Az mas kerdes, hogy mindig lesz olyan, akinek az nem fog tetszeni.
Itt a legnagyobb baj velemenyem szerint a sok ember tobb szaz oranyi jatekideje,amit felt. Megertem.
Ezert tartom hulyesegnek az ennyire komplex stat rendszert, meg fejlodest,mert utana mutyizni a gammaval mar csak felhaborodott jatekos halommal lehet.
-
Frankie69 #376379 Azt hiszem van valami cheat (valaki pár hete linkelt róla videót), ami lehetővé teszi az ilyen lövéseket. Ha jól emlékszem.
-
robogo81 #376378 A lövések ívéhez nem hiszem hogy nyúltak volna,de van valami 20 dodós mód,amivel lehet majdnem függőlegesen lőni(vagyis ha a tankot sikerül annyira a hátsó lánckerékre emelni/dombra felhajtani,hogy sikerül függőlegesre a löveget emelni),azt hiszem hogy a motornak azt a ficsörjét használja,hogy a szerver a lövés után még sokáig számolja a lövedék pályáját,és megmutatja hová esik le a lövedék(a pályán belül). -
Gyuszopapa #376377 Hát elég meredek néha úgy játszani hogy az esély egyenlő a 0-ával.Olyan érzés mintha NB1-es meccsen indulnál egy halom féllábú focistával.
Kicsit tehetnének már az ellen is hogy a BOT szinten játszókat kitegyék.Ránéztem néhány gusztustalanul fogyatékos játékosra akit reportoltam de továbbra is üzik az ipart,ergo semmit nem tettek Bot ügyben.Átvehetnék a Cs:Go rendszerét mert ott akit reportolnak annak a replay-it elküldik jópár megbízható és játszani tudó játékosnak és azok eldöntik hogy mehet-e a ban.Nem egy visszajelzést kaptam arról hogy az álltalam reportolt játékos végleges bant kapott. -
lammaer #376376 Amúgy az artik lövésének meredekségéhez nyúlkáltak az eltelt 1 évben? Olyan helyeken kapom az ívet hogy el se tudom képzelni, nemcsak az ismert kis tierű függőlegesen lövő szutykoktól de még a nagyoktól is.
Vagy csak a térképen lettek kisebbek a sziklák meg lankásabbak a dombok? -
Frankie69 #376375 Ne panaszkodj :)
-
robogo81 #376374 Ha nem ez volt pofázva évek óta,hogy vagy limitált mennyiségű gold,vagy kisebb alfa/gold ammó legyen.
amugy a Grillenek a pontossága is elég meredek lett. :)
Utoljára szerkesztette: robogo81, 2016.06.08. 14:25:21 -
Azért, ez a statisztika már tényleg gusztustalan. Napok óta szőrig szopat a játék.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Itt van pár érdekes dolog ami az thearmoredpatrolon nem volt kint. A prémium lőszereket is drasztikusan visszaveszik.
https://ritastatusreport.live/2016/06/08/sandbox-stats-sketch/#more-13145 -
Lokker #376371 Ha tovább növelik a medek és a heavyk közti szakadékot mégis milyen adatokhoz jutnak amit eddig az éles szerverről nem kaptak meg? Kabaré amit művelnek. Lehet meg kéne innom egy üveg vodkát hogy felfogjam mit akarnak... -
Szerintem az artykat törölni kellene a tér- idő kontinuumból valamint az összes párhuzamos univerzumból. Aki sírna utánuk azokat meg pofánvágni. És bevezetni valamiféle ranked rendszert. :)
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.06.08. 11:37:25 -
Kryon #376369 Legyen igazad, hogy csak erről van szó, és ezek a módosítások semmilyen szinten nem a tervezett változtatások irányát jelzik.
Attól félek, hogy egyáltalán nincsenek tisztában a valódi problémákkal, pedig sokkal egyszerűbben is megoldhatók lennének, a játék teljes újratervezése nélkül is. A látótáv csökkentés az rendben van, de pl. egy gold ammo nerf az nagyon kéne, és ez egyben felérne egy heavy buffal is. Ha nem is veszik ki a goldot, akkor mondjuk korlátozzák a használatát, vagy csökkentsék az armorpen előnyét a normál lőszerhez képest.
A másik az arty. Valószínűleg azokat sem fogják kivenni, de jelenleg mindkét oldalról rossz. Idegesítő, amikor az égipatkány ellövi a hp-d nagy részét + modulok, legénység, és semmit se tudsz ellene tenni, és artyzni is rossz, mert baromi unalmas, és teljesen az RNG-től függ a teljesítményed. IM-ek miatt kénytelen vagyok vele szenvedni, de nem tudom elképzelni, hogy valaki hogy élvezheti az artyzást, borzasztó.
Szerintem jó irány lenne, ha az alfájukat lecsökkentenék egy normál tank szintjére, splash sugarát szintén drasztikusan csökkenteni kéne, cserébe gyorsabban töltenének, de még lassabban szűkülne a célkörük, ugyanakkor teljesen beszűkülve pontosabbak lennének. Onnantól nem csapna ki egy lövésből és jobban ki lehetne mozogni előle, de egyben érdekesebb is lenne vele a játék, mert kevésbé számítana az RNG.
Ja, és oldalanként max. 2 lehessen.
Harmadszor pedig csökkenteni kéne a tier 9 és 10 közötti különbséget. Ott egyszerűen túl nagy az ugrás. Vagy hozzák közelebb a 10-esek paramétereit a 8as 9es-ekhez, vagy szedjék teljesen külön a 10-es tiert az MM-ben, az a balanszolást is megkönnyítené.
Szerintem, ha ezeket a változtatásokat meglépnék, semmi baj nem lenne a játékkal.