A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
asolyom #375263 Az OI Exp és az OI lesz nerfelve, de szerintem nem vészesen. Annyi, hogy a test forgási sebességét csökkentik, a töltés idő nő majd kemény egy másodperccel, meg a mozgás közbeni lövés szórása növekszik. Ez utóbbi megint csak nem annyira releváns, mert ezzel a bálnával úgyis állóhelyben kell lőni, ha valamit is el akarsz találni.
Más. Engem ez az Erlenberg pálya üldöz. Ma is T7 csata, bázist kellene védeni, és úgye jó szokás szerint mindenki rohan előre. Amikor szólok, hogy nem kellene, akkor én vagyok a barom. A csatát persze bukjuk, de a szutyok kis T5-ös T-34-esemmel így is az első hatban végzek T7 heavy-ket megelőzve. A végén egy T-34/100 nyír ki (akinek 2,5x annyi HP-ja van), és foglaja el a bázisunkat, amíg a mi összes T7-es heavynk a térkép túlsó felén kolbászol. Mi lett volna, ha egy hangyányi agya is van a csapatnak....
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.05.18. 08:16:02