A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #375257 Ne aggódj,. Engem már olyanért is, hogy megvédtem ugyan az artyt, aki túlélte és kilőttem a támadó könnyű tankot is, de az ARTY HP-t vesztett és megzavarták a célzás közben 
Tehát aki hálát vár az ilyenért, az csalódni fog, hiszen ez a kötelessége mindenkinek, hogy az artyt védje és ha az arty hp-t veszít, sőt nem tud nyugodtan célozni, akkor a súlyos hibát csak riporttal lehet megoldani.
Mindegy is. Az ilyen elborult agyúakat viszont kell riportolni a kondukátor kategóriában, az jár ban-al, ha sokat összegyűjt. Mást úgyse lehet tenni ezekkel.
Egyébként pl az én esetemben még az is benne volt, hogy töltöttem a tvp 50-t, tehát elméletileg sem tudtam volna hamarabb lőni, gyakorlatilag meg még az rng is megtréfált, mert 4 lövésből csak a 2. és a 4. sebzett, a többi mellé. Ezt egy ilyen agyszerkezetű arty játékosnak elmagyarázni, reménytelen.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.18. 00:37:29