banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    45 fokig több lesz, utána kevesebb, ha kicsit felmegy orral az arta egy emelkedőre, akkor elvileg messzebb lőhet, ha előtte laposabb volt az ív.

Ez a mod valahogy kiszámolja, hogy milyen szögbe kell beállítani az ágyút a lövéshez, pontosabban felülírja a "gyári" beállított max lövési szöget valahogy.

A maximális lövés távolság rövidebb lesz, de szinte bárhova be tud lőni így. Nagyjából, mint az fv304. Lassabb lövedék a magas ív miatt, de nagyon sok helyre be tud lőni így.

Gondolom nem kell sorolnom, hogy miért kibaszás ez. Elég csak himmelsdorf folyósra gondolni. Jelenleg az egyik oldal egy minimális része belőhető, FV artyval minkét oldal, ezzel a moddal meg szintén bármelyik arty belövi mindkét oldalt, nem sok "holt" tér lesz.

Végül is a kempelés így kockázatos dolog lesz, ahogy örömködnek az arta b.zik, de akkor is egy g.ci aki megírta, meg aki használja.

Milyen régi ez mod? Mert bizony vannak mostanában meglepő arty lövések. Nem emlékszem mindre, de pl a legutóbbi tényleg az volt sand riveren, hogy az A1 dühöngőben belőtt a hegy mögé az arty, de francia volt, azt hittem, hogy bemozgott középre és mivel nem engem lőtt meg, ezért a pontos lövés irány nem tudtam, csak spekuláltam. Most már biztos vagyok benne, hogy ez a mod volt.