banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kotomicuki
    Nem nerf-elték: ez része a játéknak!
    Az első csaták beetető jellegűek, akkor minden szép és jó, de 10.-20. után elkezd pontatlanná válni a gép, ahogy teljesen szabad kezet kap a script.

Visszavettem a Ferdi-t, mert a "3k-t sebezz" TD-küldetésre alkalmatlan volt a D.Max a script miatt. Láss csodát: a 90%-os (+1 80% átképzett tizedes) legényekkel 10 küldetésen belül megvolt ez az akadály is - tudom, hogy a Ferdivel ez nem túl nagy szám, a saját(+1) tier-jében és jó pályán. A kezdetekben mintha nem is ua-al a wot-tal játszottam volna: minden lövés a célzóköz közepe táján ült és ritkán pattogott (vagy ment mellé), de eltelt a kezdeti "védett időszak" és megmutatta a játékmotor, hogy nincs kedvezményem, nekem nem marad végig játszható a wot: elkezdte a melléket/pattanókat lőni (átlagban 3-4x több, mint addig) és csak ezzel elérte a rendszer, hogy visszasüllyedjek a "vörösiszapba", ezzel a géppel is, amit pedig kedveltem és jó eredményeim is voltak vele anno...