World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szövegértés 1-es.
Leülhetsz köszönjük.
Következőt!!!
Szép napot mindenkinek!

Egy ideje szüneteltettem ezt a "csodálatos" játékot, de most kicsit visszajöttem. Sajnos még mindig RNG feszt, és néha úgy érzem méginkább az lett. A high tiert über nagy szopórollernek érzem szóval szerintetek mostanában milyen tierekben és milyen járművekkel lehet élvezni?xD Persze csak olyan írjon aki ráér. Kb t4-8 közt.
Grille 15:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

azt nem tudom, keverem az e2vel 😄
ejj.. akkor meg a vegen, tenyleg!
Ezt mire adják?
De láttunk, döntögette is az ocsmánysági világrekordokat. Mindjárt előkeresem.
nem hiszem h kivennek, mert az utodjarol meg kepet sem lattunk.. mondjuk azt nem irtak melyik januar 😊
McFrost
Sőt, ha azt veszem, minden megvett arany és prémtank vagy egyéb, amit megveszünk, az nekik kvázi tiszta haszon, hogy is fogalmazzak? Ha mondjuk a T34 3800 Ft-ba kerülne, akkor levonjuk amit kell, nyernek rajta 3000 Ft-ot. De sok a hülye, köztük én is, meg Te is, aki megveszi 14.000 Ft-ért is ha kell! Akkor ki is a hülye és ostoba? A WG? Nemhinném.... mi tartjuk el őket......csak is saját magát szidhatná mindenki az árak miatt....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Ravasz és elég ellenszenves üzletpolitika, az tény, de ne feledd, hogy nem csinálnák, ha az emberek nem lennének rá vevők. Ne a WG-t szidjuk amiért kihasználja az emberek hülyeségét, inkább az embereket, amiért hülyék. Ez csak jó öreg, kőkemény kapitalizmus.
Nem tűnik ratyinak. De 3 ezer forintnál többet nem adnék érte XD

angelus1991ster.blogspot.hu

Az meg hab a tortán, hogy kiveszik a WT-t januárban és most hónap tankja 😄
jó akkor akció, teljesen király a marketingjük (Y) 😄
Hát ez felejtős lesz az adatok alapján. M 46 PATTON KR KARAKTERISZTIKÁJA
De igen, amiről beszélsz, az pont hogy szintén akció. Akció nem csak az lehet, hogy a 200 forintos kenyeret 150-ért hozzád vágják, ez a leárazás. Az egyet fizet kettőt kap is akció, pedig ugyanannyit fizetsz, mintha máskor vennéd meg az adott cikket, csak kapsz mellé plusz tartalmat. Ha már az eddigihez képest változatlan árral adnának egy kis javítót a prém tank mellé, már az is akció lenne.

Nem, ez nem hagyományos értelemben vett leárazás, de akció. Akinek kell, kell, ha meg nem kell, akkor nem veszed meg, ennyi meg egy bambi. Legalábbis ennyi lenne, ha nem sírnátok tele miatta folyamatosan a fórumot. Az év többi részében ugyanennyiért veheted meg az adott tankot, akkor mégse látok senkit hisztizni miatta. És akkor még extra szajré se jár mellé.
Elég bizarrnak mondhatóak a WG húzásai számomra. Ekhós szekéren egy sorozatvető katyusa ágyúja ( WE E-100 társai) és még sorolhatnám. Hihetetlennek tűnik az is, hogy olyan hulladék lövegű ágyúért (pen kicsi, dmg kicsi és lassan szűkül), mint AMX 13 57, azért mert gyors és jó cammoja van, azaz be lehet 3 csatánként egy ellen hátába puffogtatni kifizettek pénzt az emberek. Nyílván a másik véglet az átlőhetetlen frontú mütyűr. Ugye kinek mi a jó. <#alien>

KB kicsit ilyen érzésem van a random battlékban, mint eme videoban. <#nevetes2>
.......és gyanítom a jövő fejlesztései még inkább ebbe az irányba mennek majd el. <#lama>

"Mert azt látni kell, hogy még mindig a WoT-al a legolcsóbb a játék és a szórakozás, ha a játékidő/költség szempontjából nézem"

Valóban így van. Gyakorlatilag, aki ingyen akar játszani megteheti, ha még tier 10-es szinten is akar menni vesz egyetlen 8.-as prémtankot, amivel farmolhat és még prémfiók nélkül is elvan örökre. Azaz 8-11e Ft-ért, ha akciósan veszi még olcsóbban korlátlanul játszhatja

"Most pl azt mondanák, hogy napi 100 arany vagy heti 500 vagy havi 2000 bármilyen prém tank bérlése (és máshogy nem lehetne prém tankhoz jutni), akkor én befizetnék, amikor kell a kredit. Pontosabban most már nem lehet egy ilyen rendszert kitalálni, legalábbis nem látom , hogyan, az elején kellett volna így kezdeniük."

Jó ötlet, de szerintem ez ott bukna el, hogy sokkal jobban megérné venni egy prémtankot örökre, mint bérelni egyet. Azt hinnék lehúzás, mint az a 2XP bónusz 2 órára személyes tartalék, aminek az árából több havi prém fiókot vehetsz, ami kreditetet is ad és XP-t is sokkal jobban.

"Az egész free to play módszer a sok mikrofizetés logikáján (sűrű fillér) alapul és tényleg látszik mostanában, hogy a WG kezd ettől eltávolodni. Az is látszik, hogy ez nem tetszik az embereknek, főleg az EU-n, de ott sem mindenkinek, csak sok embernek nem tetszik, hogy ez már messze nem a mikro befizetések játéka az ilyen bajnokok csomagjaival... "

Szerintem kísérleteznek, hogy milyen fizetőképes igények vannak. Kell egy jó farmoló, de élvezhetetlen prémtank T 34 vagy egy használhatatlan lövegű, de gyors és trendi designos szúnyog ? Esetleg egy hihetetlen páncélú mütyürért fizetnének rengeteget ? Itt most kiderül az eladásokból, merre kell a WG-nek fejlesztenie.<#hamm>

Emlékeztek volt, az a "választás agóniája hétvége" amikor egy gyors med CDC és egy statikus tornyú TD között kellett választani (JgT 8.8) és a legtöbb ember a TD-t választotta. Következő héten indult a maraton egy ugyanilyen TD-ért a dicker Maxért és ma a medeket háttérbe szorító feljesztések vannak (városi pálya be + medes pálya ki patchenként) & a statikus tornyú TD-k kaptak egy buffot is (HP buff Ferdi, Jgt stb)<#vigyor5>

Ebből az adventi kalendáriumból is az elkövetkezendő felesztések koncepciójának irányát fogják megtervezni.<#wink>

A randomban talált tankokból ítélve a trendi designű lightok és a pedo tankok fognak dominálni, hatalmas pénzekért
<#nevetes2>

Turánt írnák ki.

Te nem érted akkor, hogy mi az akció. Az akció a nyugat-európaiaknak is ugyanazt jelenti, mint nekünk, tök mind1, mennyibe kerül. Múltkor felmentem a bayern fanshopjába (a németbe, néha szoktam hozatni unokatesómmal cuccokat), és mondjuk a pulcsi 50 euro helyett 30 volt. Na ez akció, vagy a 25 euros poló 15 euróért van. Az nem akció, hogy ha fent van az online shopon 50 euroért, akkor az az akció, hogy uganyúgy 50 euróért kapsz matricát meg zacskót a pulcsihoz, mert kb ehhez tudom hasonlítani dolgot...
Rájöttünk. Kukibébi fejtette ki először a streamjében. sajnos a teljes kód csupán 24-én lesz meg, mert a kód részeit néhány csomagba tették szétszorva. Bár akkor sem értem, miből gondolja mindenki, hogy ez egy kód része és nem egy ugyanolyan bug, mint amivel nap mint nap találkozunk a játékban. <#nemtudom>

QB a WG embere confirmed ! <#nezze><#csodalk>
Látom nem értitek. Az adventi akciók meg úgy általában a prem shop nem a kelet európaiaknak van. Nekünk ott a CW ahol össze lehet ingyen szedni az aranyat amiből ingame meg lehet venni a prem járműveket. Az akció/premshop az a nyugat európaiaknak van, akiknek a 30-50 euró nem pénz és ha kell naponta meglepi magát egy csomaggal.

Ha így nézed, ez egy ingyenes játék ahol mindent megkapsz még csóró kelet európaiként is. Ki van ez találva, mindenkinek megvan a helye.

Az autógyáraknál se reklamálsz, hogy szar Bugatti miért olyan rohadt drága, mert te csak a Suzukit tudod megvenni.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Az tényleg pofátlanság, hogy olyan cuccokat adnak el, amit krediért megvehetünk 😄
Mint a T34-es adventi csomagkor: "ajándék"-ba kapsz ventillátort, gyorsítót és úgy emlékszem célzásgyorsítót.

Ritkaság lol T34 (annyi van belőle, hogy dunát lehet vele rekeszteni), ingyen kaptam meg, wz-111 is megvan. IS-3 nem érdekel. Azt mondom ez baromira nem akció. Akció az lenne, hogy ha a prém shopban 13000 Ft, akkor leakciózzák 7-8 ezer forintra. Nem kell 10 db nagy javítókészlet meg garázs slot. Ez nem akció, ez átverés. Egyébként meg ha normálisan akcióznának sokkal többet kaszálnának.
McFrost
A wothungary megfigyelése alapján egy bónuszkód van elrejtve az adventi naptárba.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

"Most pl azt mondanák, hogy napi 100 arany vagy heti 500 vagy havi 2000 bármilyen prém tank bérlése (és máshogy nem lehetne prém tankhoz jutni), akkor én befizetnék, amikor kell a kredit. Pontosabban most már nem lehet egy ilyen rendszert kitalálni, legalábbis nem látom , hogyan, az elején kellett volna így kezdeniük."

Pont emiatt lenne egy idő után csőd mert nem tartaná itt semmi az embereket. Bukott gondolat. Pont azért írtad hogy neked megfeleljen ha ráunsz kidobd az ablakon és ne idegesítsd magad többet. Aki meg maradna azok az unicumok meg a paradicsomok, sokkal rosszabb játék lenne. Ezt be kell látni nagyon ott van a koncepció. Simán vihetnék a tankokat egészen Tier 15 ig, meg egy csomó játékmód, már is idekötnének téged is minimum 2 évre. <#kacsint>
NA-s felhasználómon a kezdők számára kicsi IM-lett írva. Rengeteg dolgot ad egyből a játék. Csak utánna az mm és rng megmutatja az arcát.

Szidjuk sokat a WG-t, de szerintem a legtöbb ember esetében ez valamilyen építő jellegű dologra alapul, azaz jobbat szeretne és elégedetlen, hogy mikor fogja megkapni, ilyesmire gondolok.

Mert azt látni kell, hogy még mindig a WoT-al a legolcsóbb a játék és a szórakozás, ha a játékidő/költség szempontjából nézem. Van pár jól sikerült játék, ami fekszik az embernek és bele tud rakni sok órát, de tipikusan mégis a közelében nincsenek ezek a WoT-al töltött időnek. Most persze mondhatnám a többi MMO-t is, azok is hasonlóan kialakíthatnak egyfajta függést, de ez most a WoT fórum.

Drága, tényleg az, de ilyenkor mindig egy aktuális AAA játék árához kell mérni, mert legalább annyi szórakozást ad a WoT, időben nézve. Mondjuk az a folyamat, hogy tele vannak a csaták nagyszámú semmitérő játékossal viszonylag új dolog, valószínű már a nagyon fiatalokat is elérte a tankozás és ez kezd negatívan hatni a játékélményre, de még ezen is tudnának sokat javítani, ha akarnának. Ez még a jövő kérdése, hogy kezdenek-e valamit a játékmenettel is, értelmesen persze.

Nincs ezzel nekem gondom, ha 15e egy prém tank, mert egyrészt nem kötelező megvenni, másrészt meg tényleg eltölt az ember ezzel a játékkal annyi időt, mint egy AAA címmel, simán, sőt...

A WoT szerintem ott b.szta el az elején, hogy nem számolt azzal, mikor már nehezebb a bővülési folyamat. Pl ha az elejétől fogva csak bérelni lehetne a prém tankokat. Akár kisebb összegért havonta, akár a prém tank bérletet ajándékba adnák a havi prémium előfizetéshez hozzácsapva, bármi ilyesmi. Egy nagyságrenddel több pénzt kasszírozhatnának így és még erre sem mondanám, hogy nem ár/érték arányos. Egyrészt mert nem kötelező, de nyilván a kredit termeléshez kell prém előfizetés és/vagy valami értelmes prémium tank, különben nagyon sokáig tart.

Mindig ezt kell nézni, hogy ez ennyibe kerül, mennyi játékidőt biztosít és mennyibe kerülnek a jó játékok és azok mennyi időre szórakoztatnak. Szerintem a WoT ilyen összehasonlításban versenyképes, persze mindent lehet még jobban csinálni.

A gond talán ott kezdődik, hogy az üzleti modell a felfutás időszakában működött, de ha kicsit okosabban gondolnak előre, akkor a prémium tartalmakhoz való hozzáférést időtartamhoz és folyamatos megújításhoz kötötték volna.

Most pl azt mondanák, hogy napi 100 arany vagy heti 500 vagy havi 2000 bármilyen prém tank bérlése (és máshogy nem lehetne prém tankhoz jutni), akkor én befizetnék, amikor kell a kredit. Pontosabban most már nem lehet egy ilyen rendszert kitalálni, legalábbis nem látom , hogyan, az elején kellett volna így kezdeniük.

Az egész free to play módszer a sok mikrofizetés logikáján (sűrű fillér) alapul és tényleg látszik mostanában, hogy a WG kezd ettől eltávolodni. Az is látszik, hogy ez nem tetszik az embereknek, főleg az EU-n, de ott sem mindenkinek, csak sok embernek nem tetszik, hogy ez már messze nem a mikro befizetések játéka az ilyen bajnokok csomagjaival... A jó hír, hogy nem muszáj semmit venni, ha valaki elpötyög alapjáraton a játékkal. Egy értelmes pénztermelő prémtank legyen, mert a kredit legzavaróbb szűk keresztmetszet szerintem ebben a játékban, oszt jó napot, el lehet bármeddig lenni prém nélkül is, csak néha idegesítő a kredit hiány, olyankor IM-ből vagy vásárlás útján kell pár nap prém, tolni a prém tankot(kat) és kész. Minimális pénzköltés mellett is jól el lehet vegetálni vele. Ha a WG nem célozza meg a kis fizetések területét, hanem nagyot akar kaszálni a csomagokkal, hát tegye azt...
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.12.21. 13:57:10
Ráadásul az IS-3A még ki sem jött. Adja egyből féláron ?
Megmondom őszintén, hogy nem hiszem, hogy ennek az EU-s lehúzásnak bármiféle marketing eredete lenne.<#kuss> Mégpedig azért, mert pontosan tudják, hogy a játékosok a fórumokban olvasni fogják azokat a hozzászólókat, akik elégedetlenkednek más szervereken való jóval ideálisabb akciók miatt és ez a játékosokban komoly ellenszenvet szül a WG-vel szemben, mely hosszú távon csupán erősödni fog a tartósan rosszabb EU-s akciók miatt. <#sir>

Ilyenkor egy komoly cég hosszú távú SWOT analízise után rájön, hogy fizetőképes kereslet csupán az EU piacon lehet, így minden lépésüket a mi megszerzésünkre kell koncentrálni és ekkor a többi piacot hanyagolni kellett volna, mivel anyagilag máig nem térül meg Sajnos nem ez történik <#duhos2>

Komoly feloldhatatlan társadalmi feszültség húzódik meg, abban hogy ezek a lehúzások vannak más szerverekhez képest. Röviden & tömören : a WG útálja az európai identitástudatot.<#mf1><#mf2>
Utoljára szerkesztette: walert, 2015.12.21. 13:35:25
Nem tetszik számodra az a light tank ? Amikor megvetted tisztában voltál a karakterisztikával, mégis megvetted. Mi lehet az oka ennek az ellentmondásnak ?

Olyanvagyány érzés szúnyoggal robogni, hogy feladja az ember a sebzés esélyét?
"16k IS-3 ért, milk, milk, milk, milk. 5 éves a játék, fél áron kéne dobálniuk a tankokat (szerintem nagyobb lenne a bevétel is, hozzáteszem), erre meg az az akció, hogy 13 ért adja a wz111-et és kapsz ajándékba 1 garászhelyet, "

Most nem szeretnék kötözködni, de következetes vagyok és itt a WG érdemel védelmet. Szóval, miért kellene a prém tankokat féláron adni ? A világgazdaságban recesszió és válságvölgyek vannak. Infláció van mindenhol. Erre félárona dja, azt amit alig 2-3 éve(sic!) vettünk, mert már olyan régen volt? Elavult a kredit és XP hozama ? <#nemtudom>

A WZ-111 azért volt teljes áron, mert ritka tank és nem kapható a shopban. Egyrészt amiket betesznek calendarba, azok van teljes árú ritka tankok és az az akció (lehetőség)=egyedi lehetőség, hogy megveheted kb teljes áron vagy ugyanazokat a tankokat megveheted némi bónusszal olcsóbban, bár itt a CDC-vel mellélőttek. <#idiota>
Az biztos, hogy nagyon csúnyán látszik a lehúzásra való törekvés az EU esetében. Az orosz piacuk valószínűleg megroppant, főleg, mert elszállt az USD/EUR a rubellel szemben. Persze még így is szépen hozhat a rengeteg játékos miatt, csak ugye ha egy cég nem növekszik tartósan, akkor már minden elemző kongatja a vészharangot. Úgyhogy meg kell keresniük a növekedés lehetőségét és ott a rengeteg -zömmel nagyon fiatal- EU vérpisták áradata, mint komoly felvevő réteg, már amennyiben a szülők támogatják a gyerek hobbiját, illetve a sok gazdag és unatkozó EU fiatal és középkorú, de idősek is, a WG bennük növekedési lehetőséget lát. Meg persze az USA, ázsia (az ázsiáról nem olvastam sokat eddig, fog sincs, hogy mi mehet ott és mennyire sikeres), azért halmozzák el őket akciókkal, hogy hátha elkezd nőni a játékosok száma.

USA biztos jól fizet, csak nagyon kevesen vannak, ha a RU és EU-hoz nézzük. Az EU meg ugye nagyon vegyes, vannak gazdag országok és szegények, de biztosan jól termeli nekik a bevételt és láthatóan az EU játékosokból akarnak még többet kifacsarni, mert úgy ítélik meg, hogy itt még van keresnivalójuk.

Ez tényleg ennyi, sima törekvés a profit maximalizálásra, de ügyesebb PR mellett más cégek ezt jobban el szokták rejteni. A játékosok ugyanis nem hülyék (csak hülyén játszanak sokan, de IRL csak kis részük hülye, főleg ha a pénzről van szó) és utána néznek a különböző GEO-k különböző ajánlatainak.

Én most egy régi játékkal tolom (risen) és WoT alapon, néha leduplázok egy tankot. Várok valami akciót vagy küldetést vagy ha tényleg kapunk toldit, azt kipróbálom természetesen. Ez a mostani év vége szerintem nagyon gyengére sikerült az EU szerverre. Nem ad per pillanat semmilyen célt, hogy játsszak, hát nem is teszem.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.12.21. 13:20:13
Egyszer kifizeted a sesonpassot, és csókolom...az mennyi 25k??? Még így is sokkal olcsóbb, mint bármilyen MMO.
Hát de ez most kb olyan, hogy bemegyek pulcsit venni egy boltba és akkor azt mondaná az eladó, hogy ez most akciós 10kért, mert kapok hozzá ingyen zacskót, meg matricát.
Szerinted az új BFek miről szólnak? Vegyél boostot, prémium időt és fegyvercsomagot, vagy farmolj egy évet hogy legyen olyan fegyvered amivel már meg is tudsz ölni valakit.
Vicces, amikor valakibe belenyomom az egész tárat látom, hogy sebzem, mert a modellje rángatózik, ő meg közben egyet klikkel és meghaltam. Mondanom sem kell, én "full stock" vagyok.
Attól függetlenül a WOT feszültségét ott vezetem le, de nem érdekel a stat....mondjuk már WOTban sem.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Olyan vicces ez a cég XD

december 25-e után bejön a prém shopba, szóval diszkont áron -15% megvehetitek akkor is. Nem kell elsietni, főleg mivel hulladék lesz.
16k egy prém tankért pfff, nagyon gáz lehúzás az egész már. Igazából az emberek már csak azért nem hagyják ott a játékot, mert egy csomó időt már beleöltek. Pedig inkább azt kéne nézni, hogy mi szórakoztat igazán. Mondjuk ha lenne gépem visszanyergeltem volna már az FPS-hez. Egy jó kis Battlefront, de ha fogok gépet újítani, akkor tuti áttérek majd a legújabb battlefieldre, remélem bc3 lesz az.

16k IS-3 ért, milk, milk, milk, milk. 5 éves a játék, fél áron kéne dobálniuk a tankokat (szerintem nagyobb lenne a bevétel is, hozzáteszem), erre meg az az akció, hogy 13 ért adja a wz111-et és kapsz ajándékba 1 garászhelyet, meg valami szart. Közben meg a shopban ugyanannyiért mennek a tankok. Nevetséges, szánalmas...
Én is indokolatlanul drágának találom a 2000 aranytól függetlenül.Neszeneked Adventi kalendrium meglepetés.
Pales27
hát igen kb semmiben se jó igazán, de úgy mondanám h semmiben se rossz

neked jobban kezreall. ovatosabban jatszol vele, jobb vagy, stb stb..
en annyit meg t9 heavyben nem tekingettem hatrafele, h hogy hol vannak mar a tobbiek, mint bmelyik masikban 😊

szerintem, sikerult csinalniuk egy olyan oszver megoldast, ami semmiben nem jo igazabol, de kb mindketto hatranyai megvannak.
Pales27
De akkor miért hozom ugyanazt az átlagot vele, mint a t9es medekkel? 😛

arrol nem is beszelve, h pontossagban es celzasi idoben mekkora a kulonseg..
lehet nincs akkora atutese, es lehet rosszabb a pancelja, de t10be pont egyik sem szamit. mert teged beutnek, es sebzesbe meg annyival nem rosszabbak, de legalabb rofban jobbak.
pomtosan egyszer nem tudtam beloni, es 100hp-ra lenullazott. nem volt ugyetlen gyerek, minden lovese atutott ap-vel.
azota megtanultam, h kell tartani a tavolsagot veluk, nem szabad h radmasszon.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.12.21. 10:45:31
ott a pont! 😊
Pales27
hát engem nem nyom le sp, azért az durva lenne, t9-es medeknek nincs ekkora átütése, és a páncéljuk is rosszabb. Goldot nem számítottam bele, ha azt spamelik akkor igazad van, de én nem szeretem szórni az aranyat.

Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.