A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Rammsch31n #375102 Hirtelen nem értettem, hogy most egyet értesz-e vagy sem... de ha belegondolsz úgy is lehet szórakozni, ha vesztesz, de te mindent megtettél, hogy ne úgy legyen...(akkor is lehet többet kapsz, mint a győztes csapat fele :D)... és ha ezt el tudod fogadni, nem fogod felhúzni magad rajta...és lehet élvezni a játékot... ez lenne a lényege, nem a statbuzulás... aki azzal akar szenvedni, az menjen ESL-re...
(ezt megcáfolandó, én egy átlag player vagyok, közepes statokkal kb. szóval nem paradicsom... de nyertem már 1vs1 kupát, és sok aranyat is mikor kipróbáltam az ESL-dolgot...)...mindezt csak tanácsként írtam, nehogy már leüljetek játszani, és még ezen is idegeskedjetek...(persze, ti tudjátok...), de akkor inkább menjetek vissza a munkába, ott legalább pénzt kerestek az idegesség ellenére viszont. :)
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.14. 09:57:39