418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rammsch31n
    btw. nem keres valaki csapat csatába embert?
  • Rammsch31n
    LOL... most nézem a menüben ki van írva, hogy a tankszázad elérhető mától... 06.07-ig... az úgy mi?
  • asolyom
    Meglepően normális köröket sikerült ma futni.
  • Angelus1991ster
    Sentinel AC 4 tier 6-os medről készült ripley-k.
    http://wotreplays.com/site/index/nation/6/level/6/tank/969/version/48/
  • DantesHUN
    A kommunizmust ? Már marxi vagy sztálini értelemben?

A Wot-ba tehát nincs több pénz, mindenből mindenki szükségletei szerint részesül?

Vagy, egy őrült diktátor, halomra öl( bannol) mindenkit?
  • yossarianHUN
    Akkor megnyugodtam, hogy nem csak én nem értem, miről beszél.
  • lammaer
    Eztet most nem vágom... kinek mi nem tetszett?
  • Rammsch31n
    A kommunizmusra milyen scriptet alkalmaztak? Netán valami script-el josip barátunkat (lel) is feltámasztották?

Nem csodálkozok, csupán közöltem, hogy elmehetnek a krva anyjukba. :D
  • Lunki88
    Elő kell venni a lightokat és úszni fognak az arták. :D

Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2016.06.03. 15:37:01
  • Kotomicuki
    Nem értem, hogy min csodálkoztok.
    A régi szép camp-pályákon beálltak a siemkák a kedvenc bokrukba és az arty őket hajkurászta, mivel mégiscsak könnyebben sebezhető célpontok voltak az alig mozdulók, míg te megvívtad a megfelelő helyen a csatád és csatlakoztál a kacsavadászathoz.
    De ez nem tetszett, nektek sem, hát most megkaptátok: régen csak a siemkáknak volt rossz, most mindenkinek - a wg megvalósította a kommunizmust a játékában!
  • Rammsch31n
    A jó édes anyját a WG-nek, hogy Top of the Tree-be beasztak egy artyt... az összes faszfej tetű clicker noob ezzel tolja most oneshotolva meg lesebezve a felét mindenkinek basszák meg... egy csatába 3 one shot-ot láttam... az mi?
  • Rammsch31n
    Jogos, amit írsz... én a STUG-ot de még sok T28-ast is olvasás nélkül csináltam... random összevissza mindig beadogatta, jó mondjuk a fő accon mindenféle tank adott, szal egyszerű dolgom volt... a T55A már nehezebb volt... főleg a legvégén. :)
  • RoboKutya78
    Karbantartás van? mind a két szerver piros nálam.
  • András77
    Egyébként én is a német light ágon csináltam meg az IM-et a másod accon. Akkor jött be a SPIC és azt még nem próbáltam ki, úgyhogy nekiálltam, meg én is megkaptam a tier2 csoda járgányt meg később a toldit

A német is jó egyébként, de szerintem az MT meg HT tankjaik kis tierben eléggé szenvedősek, ezért választottam inkább a t28-kv1-t, ráadásul mindenképpen több fejlesztés kell, mert nem éred el a tier5 nehéz tankot med ágon és menned kell a horror sz.r dw2-vel is. Ha maradsz német vonalon, akkor egy tipp, a pz iv d-nek elég jó ágyúja van, azzal szerintem hozható talán az összes med küldetés. Legalábbis max tier5-ben érdemes gondolkodni azok még nem kerülnek nagyon sok kreditbe és az IM küldetések jó része teljesíthető velük. Tier6 már annyi kreditet elvisz, hogy akkor fölösleges belevágni az IM-be, legalábbis a másod accon.

Mondjuk ha úgy csináltad mint én, hogy olyan ágnak álltam neki, ami nincs a fő accon és kellett a női legénység is, úgyhogy megcsináltam mind az 5 15-ös küldetést. Ezt érdemes előre eldöntened, mert HT15, TD15 igényli a nagyobb tankot és az LT15 is kell szerintem tier7, legalábbis szívtam vagy 50 csatát a vk2801-el, de nem sikerült, amíg a spic-el elég hamar igen.

Mondjuk ha már erről beszélünk tényleg jobban kiballanszolhatták volna legalább ezt a sz.r stug iv-es küldetést. Az MT megcsinálható tier4-ben, az SPG tier5-ben. Az LT meg a TD tier7-ben, de a HT neccess tier7-ben. Egy t29 biztos kézben meg tudja csinálni, de sok csata kell hozzá (és kevés arty ), tigerp talán, de már jóval nehezebben, de szerintem ehhez inkább tier8 kell, ha nem akar valaki nagyon sokat próbálkozni.

Nagyon nagyok a különbségek a teljesíthetőségben az ágak között. Annyit megcsinálhattak volna, hogy tier5 a jutalom tank és mindegyik küldetés teljesíthető legyen tier5 tankkal. Ok, egy tapasztaltabb játékos röhögve megcsinálja a stugos küldetéseket, de tényleg a kezdőknek milyen jó motiváció lenne, hogy tier5 tankokkal meg tudnák csinálni. Mert egyébként az IM-nek szerintem van egy nem elhanyagolható nevelő hatása is, ha valaki elolvassa a küldetést és a magyarázatokat hozzá (jó, tudom, olvasni és értelmezni kell hozzá, ami egy óvodásnak nem fog menni, de akkor is hasznosak ezek).
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.06.03. 12:23:10
  • Rammsch31n
    Ha már van Rudy, legyen Scooby-Doo is...
    xDD
  • Rammsch31n
    Kösz a tippeket, azért gondoltam, hogy maradok a német ágnál... mert van egy pz kis prémium med vackom, aminek nem 0 legénysége van... illetve egy toldi, amiből a lightok kaphatnának legényeket... na majd kigondolom... :D

Most úgy is a főaccon csinálom a TVP-s nyerj 50x küldit... :)
  • András77
    Na én is pont ilyen problémába szaladtam bele. Aztán a potya aranyból vettem egy churchill iii-t, hogy támogassam az is7 ág fejlesztését és rá kellett jönnöm, hogy a churchill nem jó kredit termelő, sőt rossz, úgyhogy ki kell bányásszam az IM-ből a kreditet.

A t-28-at érdemes kifejleszteni. A zis57-el eléggé op a járgány, kiváló kredit termelő egyébként és emellett mind a 15 MT IM küldetést meg lehet vele csinálni + kifejleszthető a kv1, amivel, ha nem is mind a 15 HT, de sok küldetés teljesíthető.

A másik vonal valóban a német, hetzer+stug jó kredit termelő és sok TD IM küldetés lehet velük teljesíteni + innen kifejleszthető az arty ág. Mondjuk ha WT ágon mész, akkor a TD küldetések elvileg nem lehetnek probléma.

A grille-el meg lehet csinálni mind a 15 SPG IM küldetést.

A könnyű tank már fogósabb de ha kifejleszted a t28-t, akkor a t-50 könnyű tank is rendelkezésre állhat. Valamennyi LT IM küldetést meg lehet vele csinálni, de ezt passzolom, hogy mennyit, talán binoval, álcahálóval el tudsz jutni az LT12-ig (ghost küldetés), de az LT13-14 csak akkor, ha elfogadják a szakasz felkérésed és max tier-be rak, mert egyedül képtelenség szerintem ezzel spotolni meg sebezni annyit. Az LT15 szintén reménytelen ezzel.

Ha már megcsináltad a küldetéseket és úgy látod, hogy több nincs a tankokban, akkor meg el tudod adni és visszajön valamennyi kredit abból is.

Ha megcsinálod kiválóra az első 4 küldetést mindegyik ágon, az már ad kapásból 4 x 4 x 75e = 1,2m kreditet és a többi küldetést is meg lehet csinálni.

A t-28 szerintem a legjobb kis tier farmoló tank. A zis57 odab.sz és még szórakoztató is menni vele. Ki kell vele farmolni a kreditet a grille-hez, a t50-hez meg a kv1-hez és utána elég szép mennyiségű kredit jön majd be az IM-ből. Ha meg befejezted az IM-et eladod ezeket a tankokat.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.06.03. 11:42:43
  • patchaou
    Hú de kellene már valami stat szerinti mm, vagy szerver vagy mittomén. Két csatát mentem de már kiidegelt a sok low szar.
  • Rammsch31n
    Igen rájöttem...de azt normális klánoknál vissza is osztják valamilyen formában. :)
  • TiborTamas
    Azt remélem tudod, hogy a cw taskok teljesítéséért járó jutalom a klánkasszába megy, és nem egyénileg kapják meg a játékosok.
  • Rammsch31n
    Nem olyan rossz az... nagyobbat úgysem adnának (egyébként sem...) :D
  • Plata
    Dicker sux-al nem jàrnàl túl jól.
  • patchaou
    Ehhez nem értek :) Azért már fizettek hogy sárga statból kéket csináljak, de mastery badge-ért még nem úgyhogy passzolom a témát :)
  • Rammsch31n
    Nem tudom mibe nyúltak bele -.-"

Az is vicces, hogy a 10-es Skodára 6K dmg-re 4 killre 2. osztályt ad csak... wtf. :D
  • patchaou
    Amúgy mit frissített már megint ez a hulladék? Tegnap is volt valami kis frissítés meg ma is.
  • Rammsch31n
    Értelek. :) Az kéne, hogy inaktív legyek és hozzám dobjanak egy Dicker Max-ot... xD
    De hát 1000 csata alatt úgysem fognak. :""DD
  • patchaou
    Szerintem pont erről írtam először. Tier3-as prémmel bohóckodás az tényleg csak bohóckodás. Szerintem semmiképpen nem éri meg, akármivel többet lehet összeszedni tier v-től mint egy 3-as prémmel.
  • Rammsch31n
    Sry... :D Arra gondoltam volna, hogy melyik módszer időhatékonyabb esetleg?... a küldetéses 4-es szinten szórakozás... vagy ha 3-as prémmel bohóckodok...? :"D
  • patchaou
    Lehet azért nem válaszoltam, mert nem láttam benne a kérdést :)

Én nem szoktam ezt bonyolítani. USA heavy ágon elindulok az E5 felé, duplázókkal még kihúzom a shermant. Esetleg idegnyugtatónak elindítom az arty ágat.

Free xp-t soha nem áldoznék tank átugrásra, bármelyik ágon egy-két délután alatt el lehet érni tier5-6-ig és ez közben kitermel valamennyi kreditet is.
  • Rammsch31n
    Mindjárt újrarakom a modpackot mással akkor... viszont a korábbi kérdésemre még nem válaszoltál... erre gondolok... :)
    kérdés
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.06.03. 10:39:45
  • RoboKutya78
    Srácok nincs szerver??Vagy csak engem dobál lefele.
  • Rammsch31n
    Most nézem...a CWn van olyan, hogy task-okat kell csinálni... ehhez keresnék sikeres klánt, aki ezeket teljesíteni tudná és fel is venne?!?... Tudtok tippeket? :D
  • patchaou
    Rossz célkeresztet használsz.
  • Rammsch31n
    Táras tanknál mért nem látszik, hány skulóm van? :@ :S
  • Rammsch31n
    Szerintem felvennének, csak aztán nehogy "rossz"abb irányba tereld a céget, meg világuralomra törekedj meg ilyenek. :D
  • lammaer
    A reakcióból ítélve sztem ez egy egész jó ötlet. Megyek is szólok SerBnek, hogy van egy tuti tippem :) Piálni is tudok, kopasz is vagyok, gonosz is vagyok - sztem ez már teljesen kvalifikál arra hogy a WGnél dolgozhassak.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.06.03. 10:16:19
  • lammaer
    Fiam accountján jönne jól, ott huzigatjuk a tankokat hogy legyen T7-T8 neki is, ha éppen ránkjön a közös tankozás igénye.
  • suba53
    Akciók, eventek kapcsán adogatnak mostanában ilyen tartalékokat. Például most nemrég a nemzetenkénti hétvégi eventeken, ha megvolt a 35000 xp, akkor adott 5 nagy XP tartalékot. Pár hónapja tizesével adogatott hasonlókat.
    Mindig érdemes megcsinálni ezeket, mert megéri.
    A ToT sorozatokban is van, de csak ha a tízesekkel csinálsz 50 győzelmet, akkor 10 db-ot ad. Most a T92-vel kellene, de ott még csak most kezdtem a nyolcassal.
  • Rammsch31n
    Ja... vagy valamelyik promó kód is adott ilyet... de a ranked csatáshoz kapcsolva van egy csomó ilyen...
  • Rammsch31n
    Ha ilyen mechanizmus lenne, és észre is venném... ott repülne ki a monitor az emeletről... :DDDD