A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
asolyom #375090 A mai nappal befejeztem a hétvégi játékot. Nincs kedvem halálra idegesíteni magam, hogy mekkora seggfejek vannak ilyenkor a játékban. Ezek mellett ilyenkor jön a WG féle szívató ág. Folyamatosan olyan csapatokba rakott, ahol a győzelmi esély 27-37% között változott, és 10 meccs alatt egyetlen egyszer voltam top tier, egyébként szinte mindig +2 tierben voltam. Arra gondoltam, hogy kihúzom a Churchill-en a Vickers ágyút, hiba volt.
De nyilván tegnap óta elfelejtettem játszani. Ha van félig meddig értelmes csapat, akkor az xvm szerint jobb átlagot hoztam a Churchill-el, mint a játékosok 88%-a. Nyilván a ez valahogy már nem volt állapot, tehát mára megkaptam a szellemileg visszamaradott, agyhalott barmokat, akiknek abból áll ez a játék, hogy megyünk előre és lövöldözünk, nagyokat élvezve közben.