418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Ejj ha a prémet is lehetne igy kapcsolgatni... bár végülis ez olyan mint a prém.

Szerezni amúgy hogy lehet ilyet? Csak a missziók adnak?
  • lammaer
    Azért az durva hogy szerinted a WOT már képes a játékosokat is irányítani annak érdekében hogy téged szivasson mert egy tankkal régóta játszol. Tata, vedd be az összes gyógyszert, ne csak mindíg a viagrát :P

Gondolom úgy valósították meg, hogy a tankod hátára felírnak egy "ezt szívassátok bónusz XPért" feliratot, amit persze csak a csapattársaid látnak de a te kliensedben nem jelenik meg. Aztán a végén jutalmat is kapnak, például friendly fireért +100 XP, ha a halálod pillanatában 400 méternél messzebb vannak tőled akkor 10 méterenként +10XP (ezzel motiválva az embereket hogy hagyjanak egyedül), célzás közbeni lökdösésért toszogatásonként 30 XP....
  • lammaer
    Nekem tegnap éjjel már nem ment...
  • suba53
    Lehet hogy mondtam már. Az egyéni tartalékok rendszere nagyon jó. Korábban nem nagyon grindeltem úgy igazából, de mostanában ha egy tankot elindítok, és gyorsan el akarom érni a fullos állapotot, akkor bekapcsolok esténként egy-két +100% XP-t adó cuccot.
    Pl.: Most a Skoda T-50. Tegnap meglett a nagy motor. 41000XP. Ma meglesz a nagy torony, még 10000XP hiányzik. A hétvégén meg meglesz a nagy ágyú, amivel remélem tényleg egy vadállat lesz. Korábban az ST-1 et fulloztam ki pár nap alatt.
  • zsupeti
    Addig jó míg el nem fogy.Ha gondolod várd meg.
    itt
  • Rammsch31n
    Értem, csak mert most ez a 2. acc azért van elsősorban, hogy egy T10-est kihúzzak vele, na meg meg is kell venni, hogy aztán az elsőn meglegyen a T95E2...(még ha nem is éri meg a belefeccölt időt)
    ...most van 1,2 millióm, és már a 8-asnál járok, de ez így ugye csökken...evidens módon. :S

..a STUG-nál mivel egy olyan ágat húzok direkt, ami nincs az elsőn... ez a német TD ág... a JGPZ...szal 2 tank hiányzik, pont a végén a legdrágábbak :"D ezért a STUG TD küldijei kész vannak...

...akkor viszont lehet keresek olyan ágat, ahol a med-scout-heavy esetleg még arty ág egymásba fonódnak... (németeknél akad ilyen... már 4-es szinten is...scout: pz38na/Luchs... heavy: DW2 vagy valamelyik VK feljebb, arty: ST PZ II, meg mednek valamilyen pz3-as vagy 4-es variáns)... csak ugye ez is kredit, megvenni a kisebb szutykokat... :D

...de mondjuk azt el lehet játszani, hogy közben szerzek annyi free exp-et, hogy tier 1-3-al ne kelljen nyomatni... aztán meg bekapcsolom a küldiket, és a JGPZ-hez lesz még egy STUG IV-es is majd... :D
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.06.03. 09:28:45
  • patchaou
    2-3-as prémvackokkal jó ha 10-20k összejön egy csatában. 5-6-osok ezt simán hozzák és azokkal a stugos küldiket is könnyen lehet csinálni.
  • tutyimutyi2
    wt auf pz4-be lámpa és bia után érdemes tenni ezermestert?
  • Rammsch31n
    Srácok, ha kredit kell (a 2. accomon), minél gyorsabban prém acc és nagy tierű tank nélkül azt leggyorsabban vagy 5-6-os szinten, új IM-küldiket elkezdve lehet szerezni? Vagy ettől még mindig jobb/gyorsabb, mintha (vissza)vásárolnám/kifejleszteném azokat, hogyha a 2-3-as kis prém vackokkal megyek nagyon sok kört?
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.06.03. 09:02:36
  • joe662
    Az nem napiszerintem,hanem az utolsó úzeneted óta,szàmolja.
  • Forolto

máshol is küzdenek az új fizikával.:P
  • Plata
    Minél régebb óta van meg egy tank,annál jobban szopat vele az RNG.
    Az első pár száz csatában még mindig jó a kicsike,utána már kezd erősen szívatni a játék,mikor már a 2000-edik csata körül vagy vele tudod hogy minden csatára úgy kell menni hogy minden szarra felkészültél.
    Olyankor már sűrűn találkozol szándékos Tk-val,vagy hülyével aki nem figyel hogy hova lő,vagy vérbéna artyval aki téged öl meg az ellenség helyett,szóval úgy az 500-adik csata után ha bemész csatába nem 15 játékos ellen fogsz küzdeni hanem 29 balfaszra kell figyelni.
  • Sheltem
    Meddig jó ez a kód? (elfelejtettem tegnap aktiválni :( )
  • Plata
    Ismerem a PH fórumot,ott is van elégszer offolás,van hogy napi 500-600 hsz is van,de nem sok értelme van.
    Igaz nem is WoT miatt járok oda hanem a STO és GTA fórum miatt.De egyszer írtam oda valamiért és azóta látom naponta hány száz olvasatlan üzenet van.
    Ha jól látom most 712.
  • jutah
    Hajrá....!!!
  • Plata
    Öregem én már öreg vagyok,egyre sűrűbben tolja az élet az arcomba hogy megöregedtem,testem lehet hogy öreg,de úgy érzem hogy minél öregebb a testem a lelkem annál lököttebb.
    Asszem valami nem kóser nálam,mert az idővel én egyre lazább vagyok és vidiótább.
  • lammaer
    Szerintem ha Plata meg az én koromat összeadjuk már meg is van a teljes PHs brancs összéletkora.
    Az idiotizmus korfüggetlen amúgy, én vagyok rá az élő példa :)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.06.03. 00:53:51
  • joe662
    Ja,egymást nyomkodják fel a modiknál+van pár önkéntes rendőr is
  • Antimat
    Igaz, feltettem egy kérdést az 50 vs 50 csatákról, tök offtopik volt, sajnálom :)
  • barret
    Több mint 1 éve játszom,14 tankom van. Igaz még a 2000 csata messze van:) Én már rá jöttem,hogy döntően a játékostól függ az eredménye.
    egy tankkal legyél profi,utána kell tovább lépni:) Alap tank alap legénységgel tölteléknek jó...Freefrag az ellenségnek :)

Utoljára szerkesztette: barret, 2016.06.02. 23:12:01
  • yossarianHUN
    Nos, szeretettel vár a PH-s WoT fórum.
  • Userx2
    Off
    Hihetetlen, hogy szét bírjátok offolni a topikot. Ez valami SG-s betegség lehet, mert az AW topikbam is ez ment, mikor oda jártam olvasgatni.
    Nézzétek már meg, a másik fórumon milyen jól működik.
    wot fórum ph
    Kíváncsi lennék mennyi itt az átlag életkor. Vélhetőleg bőven 20 alatt.
  • Lokker
    jah, pl is-3 mekkora troll páncélt visel :D
  • patchaou
    Mivan? XD
    Simán elég néhány csata ahhoz amit írsz. Ezt már akkor is így gondoltam amikor még csak kb 10k csata volt mögöttem. Már úgy is sokat meg lehet tudni egy tankról, hogy ha párszor szembe találkozol vele.
  • mordawn
    Nincs hozzá valami leírás, hogy kell neki pl. valamilyen Visual C++ , vagy 4.5-ös .Net Framework stb.? Ilyen esetben is hibát dobnak a programok.
  • Angelus1991ster
    Egymást nyaló-szopó buzikkal mi? Az kéne mi?
    Ha már bár, akkor csak egy lehet, és az a GTA Vice City Malibu klubja.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.06.02. 22:08:07
  • lammaer
    Abban a garázsban van az összes arty....
  • joe662
    Kék osztriga bár??
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.06.02. 21:56:15
  • Rammsch31n
    xDDDD nee... én azt szeretném, mint a Skyrim-ba, hogy a tankok Thomas a gőzmozdonyok legyenek... persze, nem csak Thomas-szal, hanem a többi karakterrel is. :DDD
  • lammaer
    Minek iszol ha nem bírod? :)
  • Angelus1991ster
    Ejj de fasza lenne különböző filmek helyszíneiből lehetne garázs.
    Pl. Harry Potter Roxfort nagyterme ilyenek.
  • Rammsch31n
    Elsülhet jól is, meg rosszul is... eddig túl sok játékmódot nem sikerült nagyon sikeresre/állandóra csinálniuk...
  • lammaer
    Hát, önmagában a játékosszám növelése szerintem semmilyen értelmes játékmeneti változtatást nem hozna.

A javítással meg azt érnék el, hogy óriási basecampek lennének, mert mindenki saját bázist védené, a támadók iszonyú hátrányban lennének.

Én pont azt szeretem a WOTban, hogy egy csata áátlag 5-6 perc alatt megvan... képzeld ha kifogsz vmi szuperpirros csapatot, és akkor össze leszel zárva velük fél órát... brrrr...
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.06.02. 21:30:36
  • joe662
    Jó lenne:-)
    Gondolom csak 1v2 hónapot kellene vàrni az 1-49-s csatàkra:-D:-D:-D
  • Angelus1991ster
    Map editort kitojhatnának a népnek.
  • Rammsch31n
    ....még könnyen előfordulhat, hogy egy rakat sz-r pálya lesz... xD (én is azt olvastam elsőre... :"D)
  • Tono34
    Hirtelen ránézve azt ovastam, hogy Map Of Shit :D
  • Meteora4
    9.15-öshöz töltöttem le....itt az oldalon linkelte be YossarianHUN a mai napon, meg megpróbáltam más oldalakról is letölteni de mindegyiknál ugyanaz a hiba, megpróbáltam rendszergazdaként futtatni de úgy se megy sajna
  • Angelus1991ster
    Sok mindent lehetne tesztelni. De szerinted erre a mindenható wg képes rá? Kinézed ezt belőlük, hogy "doktrínáikon" túllépnek?

"de viszont jó pár tanknál fel kell emelni a lőszerjavadalmazást." - erre meg lenne nem egy példám is .
    Inkább fizetnék csatánként baszki, 3-5 ezer kreditet csak lehetne plusz 10-15 db lőszert vinni a csatába.
    De nem! és nem!
    WG ezt fűzi hozzá:" örülj paraszt, hogy ingyé játszhatsz. Még jár a pofád?" lőszerjavadalmazás történelmi hitelessége a balansz kárára aztán kurva logikus.
  • Antimat
    Nem lehet, hogy a 9.15-tel nem kompatibilis az a wot-tweaker, amit használni akarsz? Nem használtam sose, csak tipp, hátha, mert azért ebben a verzióban is volt varia a fizikával/hangokkal is.