World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
R.I.P. hungarian_later_insigna.dds
Úgy bizony da! <#zavart1>#zavart1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Mennyi munka kellett volna hozzá? Egy orángután is megtudta volna rajzolni.
#365521: engem az zavar hogy magyar felsegjelzest se voltak kepesek ratenni ezek a felazsiai bunkok. Gondolom marha sok munka lett volna...
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.12.19. 10:57:58
Saor Alba
1. csata változat: csata elején egy vérvörös lemming train indult el, kb. 4 percig tartott a csata . Nyomorék csapatársak.
2. csata változat: top tier heavy tank a bokorban rejszolt a 10 ezer csatájával és 500 eff-jével.
3. csata változat: kinyírt a rohadt a csapattárs.
4. csata változat: csata esélytelenségét látva, inkább dezertáltam
és hasonlók.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.19. 10:56:35
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
ASIA-sok és NA-sok megkapták tegnap a Toldit ( amit a fosgaming direkt még a patch előtt lenerfelt).
Talán megkapjuk 24.-én. De semmi nem indokolta, azt, hogy így döntsenek.
Egy ok lehet, hogy ott megnézik mit kezdenek vele, hogyan vált be. És itt eszerint adják az EU-soknak és RU-soknak.
Bár ez ellentmond annak, hogy kb. augusztus közepe óta tesztelték a tankot, és nem jutottak eredményre.
Az, hogy így kivételeznek még ezzel is, az már a legalja. Tudjá, azt hogy 24.-én alig játszanak. Így logikus, hogy előtte már odaadják.
Wg ajándéka az EU-soknak, RU-soknak és más kisebb szerver játékosainak.
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Wg-sek meg szembeköptek több tízezer játékost.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.19. 10:32:24
MuldR-nek sikerült 1250 gold pluszt szereznie. Ez ritka eset. egypáran rácsesztek azzal, hogy csak 100 goldot és 3 nagy fogyóeszközt kaptak.
Lutri faszság az egész. Secret Sátánnak hívom ezt a kivételes legalja baromságot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.19. 10:30:54
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Mas:
"Today's offer, WZ-111 for £32.70 (44.99 EUR)
That's better than forced playing for hundreds of hours, and cheaper than buying all the tokens to avoid doing the missions."
Homer_J, Community Contributor
aham <#rolleyes>#rolleyes>
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.12.19. 10:02:16
Saor Alba
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
.. majd jol osszekapom magam , h meghatodjak h -60-80k-s koreid vannak, mert full golddal nyomod... vegulis, tenyleg az lenne az idealis, ha semmi, de semmi hatranya nem lenne. csak megnyomod a gombot, es nyersz.
.. amugy nagyon aranyos pay-to-win megoldas.. ennyi penzert biztos megeri kielegiteni a kedves jatekosok vagyait, hogy op tankok szaladgaljanak.. mert a balance az budos. meg nehez, meg kene rajta dolgozni, mega jatekosnak, a jatekba minimalis energiat kene fektetni..
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.12.19. 07:50:22
A blitzben lehet kapni T 59-et 49.99 €-ért csomagban. 6 000 golddal & 7 nap prémmel és állítólag orosz szerveren 24-én fog érkezni szenteste calendarba. Ide meg nem...... <#alien>#alien>
Persze nem kell minden tierben lennie. Nem is tesz mindbe a WG. Én sem mondtam ezt.
"A kritikai észrevételeid jó része nettó baromság"
Az pl, hogy gold és javítókészlet helyett low tier prémtankot adna a secret canta ? ........<#hehe>#hehe>
"kissé csodálkozom, hogy megtűrnek a fórumon"
Igazán köszönöm, hogy az alpvető állampolgári jogaimban nem korlátozol. Hálás vagyok tenéked ! <#nevetes2>#nevetes2>
"Bár lehet, hogy a régiek már belefásultak az épp aktuális fürdőskurv@ elhajtásába. "
Lehet sok szopóágon vannak tól vagy csak várják a CromwellB & Hype 59-et a calendarba <#nemtudom>#nemtudom>
A kritikai észrevételeid jó része nettó baromság, kissé csodálkozom, hogy megtűrnek a fórumon. Bár lehet, hogy a régiek már belefásultak az épp aktuális fürdőskurv@ elhajtásába.
<#hehe>#hehe>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nekem így tetszett:
-med gyors vékony közepes hp-val,
-td jól rejtőzködik, nagyot sebez de vékony és kevés hp-ja van,
-heavy lassú de vastag és van hp-ja bőven amit lőhet az arty
így mindegyik tanknak megvan a szerepe de ez rég volt már sajna most mindent tudó multifunkcionális td-k és revolveres artyk a nyerők és kész
CommanDos23
az SG fórumon sem értik meg az ember jogos panaszait
hétvége van*, nem lehet nyerni (*bármilyen napszak behelyettesíthető)
Buffolni kéne a pedo tankokat
szarok az eventek, bezzeg más régióban... <#zavart1>#zavart1>
Tegnap kérdezte egy klántársam, hogy azzal mennyit lehet keresni.... <#nevetes2>#nevetes2> Majd leszakadt a székről, amikor elmondtam, hogy -60-80 / körönként. Szóval erről ennyit
A kritikai észrevételeimhez oda szoktam írni opciót, hogyan lehetett volna hogyanlehetne jobban megcsinálni, de ezt ugye nem olvassátok el.
Egyébként pedig : Ne ítélj, hogy ne ítéltess !<#fogmosas>#fogmosas>
ui : Nem túl perverz a Pz J II-re csokit tenni ? ..........<#ticking>#ticking>
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
No keys remaining, sorry
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Jussanak a pokol legmélyebb és legrosszabb bugyrába.
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/45/holiday-challenges/
Bár az is igaz, hogy párom szerint nem vagyok normális... 😄
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.12.18. 20:33:56
Saor Alba
Nem sirunk, eszmet cserelunk. Tedd el a papirzsepid.
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.12.18. 20:35:33
Saor Alba
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...