World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja meg SU-203-at mi😄 Facebook-Wotban most kipróbálhatod. Már ha van gusztusod a nagy pingek ellenére is.

angelus1991ster.blogspot.hu

WoWp-ba egy lowtier repülőre megcsinálták a jelzést. Úgy tűnik nem sikerült átsugározni onnan. Elveszett az adatcsomag.
R.I.P. hungarian_later_insigna.dds

Én Stujmtájgejt cejetnék a mikulát báttitó de mégse síjom teli a fójumot.

Úgy bizony da! <#zavart1>
Megjött az utalás a wg-sektől 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A húsos fazék. Ugye?

régebben is lehetett látni olyan modot ami számodra megváltoztatta egy-egy adott tank kinézetét lőkotorsz egy olyat és a toldira megcsinálod hogy magyar felségjelzés legyen rajta és kész.
McFrost
Ha nem okoz örömöt és nem tudod elfogadni azt ami van, mi a faszért játszol? Ki a tököm kényszerít rá? Nem mi tehetünk róla, hogy ezt hozta az élet, és kurvára elég volt már a napi fikázások tömkelegéből!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Egyszerűen egy fél megabájtot jó ha elérő hungarian_later_insignia.dds-t nem tudtak megcsinálni.

Mennyi munka kellett volna hozzá? Egy orángután is megtudta volna rajzolni.

Nem téged és nem walertet szeretnénk olvasni. Nem a személyetekkel van a baj, hanem a stílussal. Úgy csináltok, mintha kurvára kötelező lenne ezzel a játékkal játszani.
Solten
Kisse trollkodnak a WG-el 😄

#365521: engem az zavar hogy magyar felsegjelzest se voltak kepesek ratenni ezek a felazsiai bunkok. Gondolom marha sok munka lett volna...
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.12.19. 10:57:58

Saor Alba

Miért mit szeretnél olvasni?:

1. csata változat: csata elején egy vérvörös lemming train indult el, kb. 4 percig tartott a csata . Nyomorék csapatársak.
2. csata változat: top tier heavy tank a bokorban rejszolt a 10 ezer csatájával és 500 eff-jével.
3. csata változat: kinyírt a rohadt a csapattárs.
4. csata változat: csata esélytelenségét látva, inkább dezertáltam

és hasonlók.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.19. 10:56:35

McFrost
Itt már csatákról nem is lehet olvasni, csak a cég fikázásáról és ez kurva unalmas!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Rühedék egy banda.
ASIA-sok és NA-sok megkapták tegnap a Toldit ( amit a fosgaming direkt még a patch előtt lenerfelt).
Talán megkapjuk 24.-én. De semmi nem indokolta, azt, hogy így döntsenek.
Egy ok lehet, hogy ott megnézik mit kezdenek vele, hogyan vált be. És itt eszerint adják az EU-soknak és RU-soknak.
Bár ez ellentmond annak, hogy kb. augusztus közepe óta tesztelték a tankot, és nem jutottak eredményre.
Az, hogy így kivételeznek még ezzel is, az már a legalja. Tudjá, azt hogy 24.-én alig játszanak. Így logikus, hogy előtte már odaadják.

Wg ajándéka az EU-soknak, RU-soknak és más kisebb szerver játékosainak.

tigrincses
Warthunder sem jobb... másabb de nem jobb. Igaz , nem mondtam hogy rosszabb... Armored Warfare meg... ki tudja .. újítanak feszt...... inkább a blitzkrieg 3 -at adnák ki ingyenesre.... vagy a régieket ( blitz 1-et , a 2. rossz...) fejlesztenék fel , annak volt egy kellemes , élvezhető stílusa.

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

"For old generation of tank games." - elég erős odaszólás a szargamingnak.

Wg-sek meg szembeköptek több tízezer játékost.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.19. 10:32:24

Egy baromság. Háromszor befizettem rá. 2*250 és egyszer 375 gold jött vissza. 929 ft összegért jött 875 gold. Szerencse, hogy nem csesztem rá.
MuldR-nek sikerült 1250 gold pluszt szereznie. Ez ritka eset. egypáran rácsesztek azzal, hogy csak 100 goldot és 3 nagy fogyóeszközt kaptak.

Lutri faszság az egész. Secret Sátánnak hívom ezt a kivételes legalja baromságot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.19. 10:30:54

TOMSILENT
Hmm....

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Solten
Na de nem ejtettunk szot errol a baromsagrol(?): link

Mas:

"Today's offer, WZ-111 for £32.70 (44.99 EUR)

That's better than forced playing for hundreds of hours, and cheaper than buying all the tokens to avoid doing the missions."

Homer_J, Community Contributor

aham <#rolleyes>
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.12.19. 10:02:16

Saor Alba

<#fejvakaras><#taps><#eplus2>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Antimat
Kattanjatok az Ádventi Kalendárra! 14k ft a wz-111 <#kuss>

cyka blyat

tigrincses
Hali, Toldi tankot mikor kapjuk meg? Dec 24.?

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Ne bántsátok walert-et! Annyira idegesít, hogy hiányozna, ha kibannolnák!
hozzateszem, az allapolgari jogod, nem csak neked van, hanem annak is akinek nem tetszik, es elkuldhet a picsaba. sot, ha eleg sokakat zavar, es ugy erzik csak trollkodsz, nekik ahhoz is joguk van, h kizarjanak innen...
gondolom, akkor is ezt fogod mondani, h mennyire nagyon jo otlet volt kielegiteni a kedves tizeneves hiszterika jatekosokat, ha a kedves op tank miatt kihal majd az adott tier, es loheted a maradek 14 pz2j-t... mert teged kurvara kielegit h halomraloheted a szerencseteleneket, akiknek nincs es eselye sincs tenni semmit ellened, de ez mondjuk masik 12-15 jatekosnak szetbassza a jatekelemenyet a masik csapatban, az vegulis mindegy..

.. majd jol osszekapom magam , h meghatodjak h -60-80k-s koreid vannak, mert full golddal nyomod... vegulis, tenyleg az lenne az idealis, ha semmi, de semmi hatranya nem lenne. csak megnyomod a gombot, es nyersz.

.. amugy nagyon aranyos pay-to-win megoldas.. ennyi penzert biztos megeri kielegiteni a kedves jatekosok vagyait, hogy op tankok szaladgaljanak.. mert a balance az budos. meg nehez, meg kene rajta dolgozni, mega jatekosnak, a jatekba minimalis energiat kene fektetni..

Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.12.19. 07:50:22
Igen. A lényeg, hogy a te meghívókódoddal regiszráld az út accot. A többi úgy van, ahogy mondtad.

Sziasztok,valaki magyarázza már el nekem:Ha csinálok,egy új accot,meghívom magamat,és csak az új accal játszom,amíg el nem érek addig,higy legyen valamilyen 10-es tankom.Azt megveszem,és a régi accomra kapok,egy t95e2-est?
Apropó Type 59........

A blitzben lehet kapni T 59-et 49.99 €-ért csomagban. 6 000 golddal & 7 nap prémmel és állítólag orosz szerveren 24-én fog érkezni szenteste calendarba. Ide meg nem...... <#alien>
"Ha minden tierben lenne ilyen op tank, már régen üresek lennének a szerverek"

Persze nem kell minden tierben lennie. Nem is tesz mindbe a WG. Én sem mondtam ezt.

"A kritikai észrevételeid jó része nettó baromság"

Az pl, hogy gold és javítókészlet helyett low tier prémtankot adna a secret canta ? ........<#hehe>

"kissé csodálkozom, hogy megtűrnek a fórumon"

Igazán köszönöm, hogy az alpvető állampolgári jogaimban nem korlátozol. Hálás vagyok tenéked ! <#nevetes2>

"Bár lehet, hogy a régiek már belefásultak az épp aktuális fürdőskurv@ elhajtásába. "

Lehet sok szopóágon vannak tól vagy csak várják a CromwellB & Hype 59-et a calendarba <#nemtudom>
Teljesen egyetértek veled. Jól látod !
Ha minden tierben lenne ilyen op tank, már régen üresek lennének a szerverek. Ha nem vagy amőba, akkor mindegyik tank használható. Az általánosítás pedig hülyeség, én unalmasnak találnám, ha mindig lezúznék mindenkit tudás/szerencse nélkül. Bár nem a legjobb, de balance azért létezik a WoT-ban. Senki sem élvezne free fragként szaldgálni.

A kritikai észrevételeid jó része nettó baromság, kissé csodálkozom, hogy megtűrnek a fórumon. Bár lehet, hogy a régiek már belefásultak az épp aktuális fürdőskurv@ elhajtásába.
joe662

<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

CommanDos
Minden tank legyen op és buffolt legyen vele könnyű játszani és élményt nyújtson a maga szintjén amire való DE sajna már régen elcseszték az egyensúlyt és azzal akarnak kompenzálni hogy nerfelnek. Olyan tankokat gyártottak amik totális káoszt okoztak és felborították az egészet.
Nekem így tetszett:
-med gyors vékony közepes hp-val,
-td jól rejtőzködik, nagyot sebez de vékony és kevés hp-ja van,
-heavy lassú de vastag és van hp-ja bőven amit lőhet az arty
így mindegyik tanknak megvan a szerepe de ez rég volt már sajna most mindent tudó multifunkcionális td-k és revolveres artyk a nyerők és kész

CommanDos23

Amúgy pedig :

az SG fórumon sem értik meg az ember jogos panaszait
hétvége van*, nem lehet nyerni (*bármilyen napszak behelyettesíthető)
Buffolni kéne a pedo tankokat
szarok az eventek, bezzeg más régióban... <#zavart1>
Hát először is, annak a tanknak pont volt értelme, mert a játék legnagyobb winratjével rendelkezik és a leg OP-bb. A 8.-as prémekkel ellentétben, melyek csak farmolásra jók. Másrészt pedig az minden játékos vágya, hogy jó tankban ülljön alias OP-ben. Most, ha a WG ezt csupán kis tierben képes kielégíteni, az a WG hibája.

Tegnap kérdezte egy klántársam, hogy azzal mennyit lehet keresni.... <#nevetes2> Majd leszakadt a székről, amikor elmondtam, hogy -60-80 / körönként. Szóval erről ennyit

A kritikai észrevételeimhez oda szoktam írni opciót, hogyan lehetett volna hogyanlehetne jobban megcsinálni, de ezt ugye nem olvassátok el.

Egyébként pedig : Ne ítélj, hogy ne ítéltess !<#fogmosas>

ui : Nem túl perverz a Pz J II-re csokit tenni ? ..........<#ticking>
nekem még nincs semmilyen t10-esem de van egy pár t9-es tankom....akkor nekem is lehetne ezzel bűvészkednem? Illetve, hogyan?

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

nekem is ez volt sajna már 1 órával ezelött <#rinya>
joe662
Sajna elfogyott<#schmoll2>
No keys remaining, sorry

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Ennyire fájt volna nekik az, hogy odaadják a Toldit és ugyanazt a női legénységes missziót kiirják nekünk?

Jussanak a pokol legmélyebb és legrosszabb bugyrába.

nagynehezen sikerült egy kihívást összevakarniuk hogy ne mondhassuk azt hogy minket leszarnak
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/45/holiday-challenges/
nekem valahogy nem lenne idegem vagy éppen kedvem/időm egy másik accot is felhúzni tier10-ig
Solten
En is kigrindeltem magamnak <#hehe>

Saor Alba

Én kigrindeltem magamnak. <#bee1>
Bár az is igaz, hogy párom szerint nem vagyok normális... 😄
vagy egyszerűen szerzel egy accot ahol már csak megkéne venni a tizest vársz 2 hónapot küldöd a meghívót belép megveszi a tizest és már megis kaptad a t95e2-est.
Solten
A T95E2 mondjuk kivetel ha valaki van olyan hulye hogy kigrindelje neked.

Saor Alba

Solten
Lasd lejjebb. Ket szep szemedert kapod oket?
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.12.18. 20:33:56

Saor Alba

T95E2 és IM tankok micsodák?

Solten
En ugy ertelmeztem hogy az ajandek tankokrol van szo. Amit a jezuskatol kapsz beloggolasert stb. A kuldis tankok nem ingyenesek. Hasznalod az aramot (ha nem anyuciek fizetik) elb@szod az idodet, kaloriat egetsz, felig tonkremegy az idegrendszered.
Nem sirunk, eszmet cserelunk. Tedd el a papirzsepid.
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.12.18. 20:35:33

Saor Alba

Sunsetjoy
AND it's gone... :S

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Nincs mit, az egyik HOAX-os klántag (Chris0321) dobta be a kláncsetbe.
McFrost
Köszi!

Nagyon szépen köszönöm!