A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #375089 Kösz, ez jó hír.
Más, hogy meg tudtam venni az e50m-t meg a tvp 50-t is akcióban. A tvp hozza a szokásos op gyorstüzelő stílust, de most már megértem azt, aki megtartja a tier9-t. Ami kis pluszt kap a 10-es, meg persze +1 lövés, de lényegesen keményebb csatákba küldi az MM. Szinte hajszálra ugyanannyi a sebzésem vele, mint a tier9-el, mondjuk még bejáratós, de valahogy a tier9 opébb szerintem, ha lehet ezt valahogy értelmezni. Persze a tier10 is fasza tank, csak ugye tier10-ben már van sok komoly táras dög és azokkal gyakrabban fut össze, meg a másik ugye, hogy a tier7 és tier8 között van talán a legnagyobb minőségi ugrás a játékban két tier között. Valamiért rengeteg a sz.r tier7 tank, amiket a skoda t50 könnyűszerrel elintéz, tier8-ban már kevesebb az egyértelműen sz.r tank.
Az e50m is nagyon tetszik. Azt kiba jól megcsinálták, hogy elkezd mélyről húzni az 1200 lovas motor és király morgás mellett csak gyorsul és gyorsul. Kell neki kifutópálya, mint egy böingnek, de ha elérte, akkor kiba gyors. A sofőrre felment természetesen az irányított ütközés és olyanokat rammolok a puhatestűekbe, hogy kész öröm. Mellette az egyik legjobb med ágyú, ha lenne még több süllyedése, akkor meg a leg lenne. Ez egy kiba nagy fun tank, az e50 nem volt ennyire szórakoztató. Mondjuk a statot rontja a rengeteg rammolási kísérlet és költséges is a javítás még a skill mellett is, de iszonyat fun beleszállni az ellenfél oldalába. Az ilyen puhatestűeket meg ha elkapom, akkor iszonyat mit belerammolok és nagyon sok puha tank van.