A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kotomicuki #374983 A Biztonságos Elhelyezés és a Megelőző Karbantartás nálam is kötelező kellék (a 6. Érzék mellett bőven elférnek a tanulási időszakban), ezért sok tűzoltókészüléket nem kell használnom...
A Repeszpáncél még az ütközéseknél is hasznos, ha jól emlékszem, márpedig a Crom' lendületét, ha már a tömegét nem is, gyakran ki lehet(ne) használni.
A Centi és a Cérna óta gondolkodom a Vizes AR-en, mert onnantól kezdve szinte minden 2.-3. lövés elviszi azt - a Crom'-on RP + Vizesblokk volt a Venti' mellett, így visszavett DPS-el, de legalább folyamatosan tudtam lőni.
Amióta az M10-es Párducra is repeszpáncélt tettem, azóta szinte megszűnt az elhullás benne, pedig, addig majd minden bekapott lövés az -1 legényt és/vagy -1 modult jelentett nála (is).
Plata #374978:
Ha legalább 60 mm-es HE átütésű ágyúcső mögül kell ténykednem (pl. szovjet 122-es ágyú, vagy 152-es tarack), akkor a Cromwell-hez hasonlóan zsenge járgányok felbukkanásakor automatikusan váltok HE-re, így a szokásos 300-350 helyett (122 AP), akár 500-at is lazán vághatok beléjük - mán ha a script..., ugye. De nálam a repeszpáncél nem nagyon engedte 300-ig se a HE lövedékeket és meg is maradtak a bent lévők a legtöbb esetben. Ahogy az ütközések után sem halt ki teljesen a fülke...
Amikor bejöttek a 183-as brit TD-k és még tudtak csippenteni (az utolsó HE- és HESH-nerf még bőven ezután volt), akkor a tesztszerveren felraktam a RP-t a X-es med-re...
...így gyakran megesett, hogy a 2. lövésüket is túlélte, max. 1-1 ember-, és/vagy modul-sérüléssel... (az alapeset akkor az volt, hogy ha az első ilyen nem vitte el (ammo rack, tűz), akkor maradt rajta pár száz HP, amit max. 2 lövéssel leszedtek róla a med-ek)
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.12. 18:49:23