418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    VK4503-ról 53 perces videó.
  • zsupeti
    Köszönjük!
  • Angelus1991ster
    Gyűjtsd össze mind :D amúgy 3 db-ot ad, olyan 1 órásokat.
  • Sunsetjoy
    Köszi!
  • joe662
    A 186db mellé jol jön
  • Myke28
    Nos igen, megfelelő tankkal egyszerű :P
  • yossarianHUN
  • Angelus1991ster
    WOT500KYOUTUBE

Személyes tartalékokat ad.
    Fél millió van belőle.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.06.01. 21:04:28
  • Angelus1991ster
    Kistestvérének 40 mm-s ágyúját szépen elcseszték. 2,7-es szűkölés az AC 1-nek borzalom.
  • lammaer
    Majd mindennap van ilyen lökdösődő, célzás közben toszogató segítőtárs. Azt utána meg van sértődbve hogy amikor előreeengedem illedelemesen (mert kell neki az én fedezékem), akkor amikor kigurul lőni ártatlanul beállok mögé és nem engedem visszajönni.... :)
  • ROMOTO
    Nah utánanéztem kicsit jobban, nem ajánlják, lomha szar, lóerő/súly arány, csak lejtmenetben gyorsulva tudja a sebességét, ami attól eltér az rendesen lassítja, emelkedőkön kv2 es feeling... minden átüti ami szembe jön, viszonylag kevés lőszer, nem lehet vele nagyon viháncolni, a legjobb ha el se indul vele az ember nagyon messzire mert garantáltan ott döglik meg, kimondottan szar közepes tanknak, TD ként vagy 2 vonalbeli támogató vacakok közé állva kell használni, kb ennyi.
  • asolyom
    WoT pályafutásom egyik legnagyobb barmával találkoztam ma. Hummel, Ruinberg. Beállok pozícióba, célzok, és egyszer csak azt veszem észre, hogy mindig elmászik a célkör. Mi a túró van? Zoom vissza, és látom ám, hogy egy AMX 105 arty folyamatosan "toszogat". Gondoltam útban vagyok neki, hát arrébb mentem. Erre ez jön utánam, és kezdi megint a lökdösődést. Írtam a chaten, hogy hagyja abba, mert így nem tudok játszani. Nem hagyta abba, úgyhogy a következő pillanatban elporladt.
  • Angelus1991ster
    Hát én azért adnék érte egy szokásos 3000 ft-ot XD De ha tierlimites lenne akkor 5-6 rupeszt megfizetnék érte.
    Miért nincsen megvásárolható tierlimitesség?
  • Angelus1991ster
    Producer XD Jóvan káromkoggyá még szépeket :D
  • yossarianHUN
    Edrard-nak tényleg AW-s profilképe van a fórumon? Az szép :D
  • lammaer
    Köszönöm a purdé nevében, lehet hogy a végén majd kritikának köszönhetően elindul a filmszakma útján és lesz belőle egy sikeres producer... hmm... Vajna... hmmm :D

Sony Vegas Pro 13-at használ.
  • ROMOTO
    én a felét sem adnám egy 150 eket puttyogtató papír tankra, de valaki szereti az ilyesmikkel kínozni magát...
  • Angelus1991ster
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Eddig a Szezám utcából hozott valamelyik plüssbábús és az akvárium street fighter volt a legélvezhetőbb. Az már magasabb foka ezeknek a gémer stream-eknek.
  • asolyom
    Kellemes kis jószág ez a Hummel, most már csak győzni kéne megtanulni.
  • Angelus1991ster
    Persze esélytelen, hogy normálisan csak a tankot a garázshellyel behozzák a shopba, de szerintetek úgy simán megér 4500-4700 Ft-ot?
  • Sunsetjoy
    A trash tévé mögött azért vannak televíziós szakemberek, hiszen televíziós tartalmat hoznak létre (lényegtelen milyen szintűek), akik tisztában vannak minimum az alapokkal. És úgy szerkesztik meg a sz@rt is, hogy aki sz@rt akar enni, az a legjobb formájában tehesse meg. :D

Ezzel szemben a streamerek 80-90%-a önjelölt wannabe, akik közül 10% még véletlenségből összeállít egy kompakt, megtervezett képet és működést. A maradék kisebbség az, aki a kezdetektől a tartalom szolgáltatására, a kulturált összképre és a kivagyiság elkerülésére helyezte a hangsúlyt.
    Ez még úgy is leszögezhető, ha az ember fia egy darab streamert se követ figyelemmel. Bár én csak a játékos berkekben jelentkezőkkel találkoztam, az egyéb területektől még messzebb állok :)
  • ROMOTO
    AC4 Experimental az oroszoknál a boltban.
    http://wot-news.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=38114
  • Angelus1991ster
    Pontosítok: műsort gyártó drága "gémer"-jeink.....
  • Angelus1991ster
    Drága "gémer"-jeink (ezt a szót de gyűlölöm), akik élő show-t csinálnak csak nekünk, ezt nem tanulták meg. Ők továbbra is csak gátlástalanul visítanak a webkamerába a narrálásra alkalmatlanok, mint valami retardált hülyegyerekek.
    Továbbá ez a 21.század 2.évtizedében megjelent műfaj, vagy médiaizészarság sajnos nem olyan mint a trash tévézés, ami durva mód színvonalasabbnak tűnik mint a stream-elés.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.06.01. 19:22:50
  • Sunsetjoy
    Pontosan erre gondoltam én is, nincs pofázás, visítozás benne. Csak action. Bár egy kicsit több effekt elfért volna, és olvashatóbb feliratok... Mondjuk inzertbe helyezett szimpla fehér szöveg...
  • Angelus1991ster
    A videó 5-ös a 10-es skálán. Jó pont, hogy nincs narráció, és normális a feliratozás.
    Milyen programmal készült?
  • lammaer
    Apropó, nincs valakinek régi nem használt prémtank (locust mondjuk) vagy prémkódja? Nem inviteos...
  • lammaer
    Apró funvideó tegnapról - csatlakozzatok a random isten kultuszához :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A gameplay az én művem a körités a fiam műve, aki az utóbbit köpködi arra ráküldöm a randomot - és az látható hogy az mit jelent a kultusz ellenségei számára :P

• Angelus1991ster
    Attól függ, hogy milyen volt a csapat be/leosztás. Ha t4-6-os csata volt, akkor könnyen lehetett.
    Efféle csata leosztásban csináltam már sima Cromwell-el 8 kill-t és 4k sebzést.
  • asolyom
    Nyilván én vagyok retardált ehhez a játékhoz, de némi gyanakvással figyeltem, hogy egy Cromwell B 8 (!!!!) tankot kinyírt a csapatunkból....
  • Antimat
    Köszönöm a válaszokat mindenkinek!

Érdekes, szerintem is, nekem 204 csata alatt hiába van 1941-es átlagsebzésem, a WR 45.9% vele. A lövések között tény, hogy kicsit tovább vártam, mint amíg betöltötte a következő lőszert az automatika, de persze csak ha volt rá lehetőségem. Mindezek ellenére a legtöbb sebzéses csatám messze elmarad a Tieitek mögött, és így értelemszerűen az első osztályú mastery badge-on a maximum, amit ki tudtam hozni.
    Ezért gondolom, hogy a TVP T50/51-gyel még gyengébben menne, így jártam az AMX 30/AMX 30B párossal is, a 9-es sokkal jobban feküdt nekem, mint a tízes, ráadásul az ugye nem is táras.
  • yossarianHUN
    OP biztos nem lesz, az adatai alapján inkább fos (ha változatlan statokkal jelenik meg az éles szerveren). Szerintem próbáld majd ki a legközelebbi tesztszerveren, mert per pillanat még mindenki csak tippelni tud a teljesítményével kapcsolatban.
  • yossarianHUN
    Na ja, csak a Löwének legalább a tornya kemény.
  • Forolto
    mivel nincs még az EU szerveren és az amcsin is csak holnapután egyenlőre én is csak tippelni tudok.Ha nem lesz túlárazva és egy 20k goldos csomagban akkor lehet megveszem,elfér a löwe és a VK7201 mellé. :)
  • weoczeiagoston
    Hóo.....bocs. Miután megírtam az ismételt kérdésem, látám, hogy már írtál róla valamit. Köcce !
  • weoczeiagoston
    Magyarán mondva, mennyire használható ? Milyennek tartod? Mennyire jó,miben és miben kevésbé? Összbenyomás? Van akinek megvan asia accján?

Egyszóval mondaná-e WoT függő autista lengyel kollegánk rá, hogy VK OP tanku ?
  • Forolto
    203-as penje lesz,ami kategoriájában a legjobb,majd a francia fogja megelőzni később ő 212-vel fog jönni.Nem egy erőgép a 10le/t val szerintem harcolni fogsz a t95-ös tdvel az előkelő helyekért. :) de az a -8 fokos gundep azért nemrossz ahogy a 0,33 as pontossága se.Szerintem kapsz egy t7-es löwét. :)
  • joe662
    Csatlakozom,ha már egyszer leárazták
  • LSSAHPAUL
    Lesz itt sírás (és játékban is) nemsokára a sok arty miatt, de nézzétek a jó oldalát, miután vége lesz a t92 eventnek mind erősebbek lesztek mentálisan, és idegileg is :) én sajna nem mert inkább t92-özök + m40/43-at is viszem addig mig nincs meg a 15ös arty-küldi :)
  • Userx2
    Egy átlag játékosnak érdemes megállni a 9-esnél. Bár azzal is érdemes kerülni a sorozatokat, mert a shot recoil miatt sok pontatlan lövés. És med ide, med oda, menet közben sem érdemes lőni vele, csak nagyon közelre.