banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    "Sehol nem írtam hogy indokolt lenne a csalás" -> "Amikor a követelmények elérhetetlenek, és ezt a követelmények kitalálója BE is vallja, akkor valami nagyon el van b@szva. Az élelmes nép kitalálja az ellenszert" - Azaz csal. De tudom, te nem erre utaltál. Mondom, lehet játszani a szavakkal, csak felesleges.

"Egyébként hol van az lefektetve, hogy nem lehet összeszámolni?" - Megint mondom, csűrjük csavarjuk, de a csalás az csalás. Az sincs benne konkrétan a törvénykönyvekben, hogy nem kenheted be szarral a Parlament falát, de azért koppanna a fejed a rendőrautón, ha megpróbálnád. Mert vandalizmus. Az összeszámolás meg csalás. Egyébként meg ezzel hiába jössz, mert az összeszámolás csak az első fázis, utána a megbeszéltek alapján a banda egyik része hagyja sebezni/kilőni magát a másik által. Ezt meg már te sem mentegetheted (bár tudom, fogod).

"Az ominózus idézetem kapcsán pontosan mi is lenne a formai hiányosság ? Tudod én már csak ilyen kötekedő vagyok, pontosan olyan mint Te." - Az, hogy erősen vulgáris, mondhatnám alpári nyelvezetben íródott. Annak örülök, hogy kötekedőnek érzed magad, de én szerintem nem vagyok az. Ki kell hogy ábrándítsalak, az, hogy valaki nem ért veled egyet, nem jelenti automatikusan azt, hogy kötekedik (ez egy elég gyakori emberi tévedés).

A fórum mentálhigiénéje meg teljesen más lapra tartozik, de ha már felhoztad, felőlem beszélhetünk erről is. Először is, hogy gondolod, hogy betartassam a szabályokat? Törölni tudok, illetve menni a moderátorokhoz intézkedésért, akik jobb esetben leszarnak, rosszabban még engem kezdenek oltogatni. Nyugodtan kipróbálhatod, hátha te több sikerrel jársz.

De ennél fontosabb kérdés, hogy mégis mit szeretnél, mi alapján rugdossak ki innen embereket? A személyes szájízem szerint? Ki határozza meg, hogy hol a határ a trollkodás és a személyes szájízemnek nem tetsző hsz-ek között? Nem egy, és nem kettő tomboló trollt takarítottam el innen, és nem nagyon volt olyan eset, hogy utólag ne kaptam volna meg valakitől, hogy csak a zsarnoki hajlamaimat éltem ki. Szóval magyarázd el, hogy te mi alapján és hogyan szűrnéd ki és torolnád meg azokat a hozzászólásokat, amik egyértelműen trollkodási/flamekeltési szándékkal születtek. Mert ami nem ebbe a kategóriába tartozik, azt védik a szólásszabadság szabályai.