418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #376087 Érdekes, mert nekem a tier9-el jobban megy és nagyobb az átlag sebzésem, mint a tier10-el. Még nem adtam el a tier10-t, meglátom a nerf után mi lesz.
Gondolkodtam ezen, mitől lehet és szerintem az a történet, hogy a tier9-es tanknak jobban ki van egyenlítve a célzás idő és a sorozat lövés, úgy értem a két lövés közti idő. 1,8 vs 2,2 és 1,5 vs 2,1
Hiába lő kicsit lassabban a tier9, de ha valaki sorozatot lő vele, akkor pontosabbak lesznek a lövések. Egyszerűen szólva túl gyorsan lő a tier10. Nem az egyetlen ilyen tank a játékban, sok táras tank mellett a churchill iii, ram 2, t-34 stb, mind gyorsabban betölt, mint ahogy célozni tud.
Úgy látszik viszont a tier9 esetében jól eltalálták az egyensúly és nagyon pontos sorozatokat tudok vele lőni. -
Userx2 #376086 Elrettentésképpen 2 kép a statomról 9-es és 10es cseh gépekkel. :-)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A 10 -es rekord xarul ment. Pedig az átlagsebzésem 436-al több volt vele. Fura. Erőltettem az 50 wint a boostokért és valszeg nem bírtam az irtózatos nyomást, ez lehetett az oka, hogy rendre buktam. :-D Azóta nem is játszottam. A focis játékot kipróbálom majd azért. -
R3nton #376085 Szerintem a 9-es és a 10-es is OP. Megéri átrakni a 10-esbe. Nekem nagyon tetszik. -
zsupeti #376084 Szakesz az más. :)
Hallottam tőle egyszer,de a hideg rázott ki e szó hallatán.
Utoljára szerkesztette: zsupeti, 2016.06.01. 10:52:12 -
Rammsch31n #376083 nem, nem... a lengyelek hívják arta-nak... szal ilyen értelemben pejoratív a szó. :D, hogy a lengyelek tömege egy noob-tomato csorda = aki artyzik, az is. :D -
R3nton #376082 Mr Scheef így mondja -
zsupeti #376081 Mikor közel 2 évig pihentettem a WoT-ot,akkor még az emlékeim szerint arty/arti volt a megnevezése a tüzérségnek.
Hogyan lett ez most "arta"?
Ártányból lett leredukálva? :) -
Dejó, hogy arta a Top of the Tree... és pont a legOP-bb arta ág az.... -
R3nton #376079 Egy hulladék az egész. Még ha lenne egy brutál DPM egy jó gunhandlinggel. Ez így egy fos. Mennyi lehet az effektív védelme a frontnak? Jó ha 150, és akkor a hulladék toronyról, és az aljáról nem is beszéltünk. Még szarul is néz ki. Jó nagy hülye, aki ezt megveszi... -
haflac #376078 Van ahol már van.itten-e -
Akkor elárulom hogy artira 1. skill bia, vagy ha preciz akarsz lenni akkor az elején Snap Shot, Smooth Ride, és ha megvan a 100 akkor átváltod bia-ra. 2. skill: 6.érzék, Snap Shot, Smooth Ride, álca. 3.skill: álca ahol nincs, a többit meg ki se kell vállasztani úgysincs értelme. (pl Intuition-t megmered kockáztatni pl egy GC-én? vagy Adrenaline Rush - mennyi az esélye 10% hp alá csökkensz- ez még a nagy arti nerf előttről maradt ránk, ettől függetlenül próbáltuk cw-én kihasználni, kezdésnél gc-artynál de nem találtunk 100%-os biztos módot arra hogy nem öljük meg..mekkora poén lenne már hogy megöljük a saját artinkat :D) -
weoczeiagoston #376076 Hali !
Rita blogján azt olvastam, hogy holnap bekerül a shopba az új T7 german tiger a VK 45.03.
Az NA szerver event után írta közvetlen, azaz lehet hogy csak oda kerül be, mert a Mucust is írta holnapra és az most volt, azaz elvileg NA-ra jön ez is, de ugye a WG szereti egyszerre vagy legalábbis közel azonos időben kidobálni az új vasait a shopokba, így a közeljövőben várható ide is.
Tiszteletteljes kérdésem a következő : Ez a tank jó lenne funra? Nem legénységtenyésztésnek, hanem szórakozásra? Válhat belőle olyan erős tank, ami a Tiger 2 lett volna, ha megcsinálják történelem hűre a WG-nél?
-
Rammsch31n #376075 Ha neked megéri a kreditet, nem látom túl nagy akadályát a dolognak. :) -
asolyom #376074 A Hummel-el kapcsolatban felvetődött bennem, hogy az álcaháló helyett fejlesztett felfüggesztést tennék, és akkor hamarább feltehetném a top ágyút, nem kellene xp-t költeni a lánctalpra. A Hummel álcája amúgy is ratyi, nem tudom, hogy a háló mennyit segít ezen.
Vélemény? :-) -
JagFater #376073 Mennyibe kerül egy olyan, amit nézel?
Mert vannak mini-itx-es lapok is, integrálva minden rajta, notebook vinyóval akkkora, mint egy papírzsepi.
és Windowst is tehetsz rá.
-
Na most mennyire gáz a Tier10-es cseh med?
Meglett az xp a 10-esre, meg a pénz is, de még a TVP VTU és a T50 is a garázsban áll, várva, hogy elmúljon a kedvezményes időszak.
De olvasva itt a véleményeket a 10-es tankról, lehet, hogy nem kéne a legényeket áttennem a megvett tízesbe?
Mondjuk a 9-essel se csinálok valamit jól, mert 45% a wr-em vele... -
Angelus1991ster #376071 Ezek azok az egyéniségek , akiknek csak felteszik a WoT-ot.
Fasz ki van, hogy aljadék szörnyecskéket kell nézni a játékban.
Nem elég, hogy van rng, meg mm, meg script, meg wg, még ezek is. Nem ám, hogy az a pár hülye velem együtt még leszedje a maradék ellenfelet.
Vagy én látom rosszul, és ők a mindenkori random csapat aljas árulói (csapatsebzők, kempelők is idetartoznak), akik a lealjasodás ízéért cselekszik ezt. Viszont ha ennyire szeretik a lealjasodás ízét, akkor egyenek jó sok szalonkaszaros kenyeret.
Tesztszerveren megy még a fuck putin, puton forevar, no meg az EU-sok sebzése megy a RU-sok által.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.31. 23:09:45 -
Az semmi
De amikor ugyanezt eljátszák a teszt szerveren is
Mindig rákérdezek,van e valami új ficsör,a foglalásnál?
-
Angelus1991ster #376069 Nem is tudtam, hogy a random csaták csata ütközet módjában az a fő cél, hogy azonnal befoglaljuk a bázist. -
András77 #376068 Van kb 100 fajta android távirányító
Nekem nemrég sz.rt be a billentyűzetes távirányítóm és azóta egérrel meg sima billentyűzettel használom, mint egy PC-t, de mindig oda kell menni a készülékhez, úgyhogy veszek egy új billentyűs távirányítót.
Legyen rajta hdmi egyértelműen, bár ez gondolom alap. Pár USB. 1GB memória lehetőség szerint (sokat számít droidnál ha nem 512-n kell tolni), a tárhely szerintem nem baj, ha 4GB csak, nekem már 3 éves lesz és nem volt még soha frissítési problémám, mert egy ilyenre nem sok mindent teszek fel. Az android az egy átbaszás, hogy azt mondják bővíthető, de a progikat nem egyszerű az újabb androidban külső tárhelyre rakni, szóval ha több progi is lesz, akkor 8gb inkább, de mondom nekem 4-el megy már 3 éve minden probléma nélkül.
Nekem ez a típus van, bár ha jól tudom a cég már megszűnt
ferzon, de mostanában már sokkal jobbakat árulnak szerintem, viszont ez is mindent lejátszik, soha nem volt gondom vele.
Annyit kell okoskodni kicsit, hogy az mx player-ből kiszedték az ac3 támogatást, de kb 5 perc megtalálni és hozzáadni.
Szóval valami újabb procis, 1GB androidos cucc, hdmi-vel, pár usb hely is legyen és ennyi. Ha játék is lesz rajta, akkor kell a combosabb proci, ha csak média lejátszás, akkor mostanában bármelyik megfelel (nekem a 3 éves cucc is mindent lejátszik és azóta kb 4x lettek erősebbek a belépő szintű droid procik).
Ja igen, meg még egy dolog, ami nagyon hasznos az es explorerrel fel lehet csatlakozni a windows megosztott könyvtáraira és nem kell többet másolgatni usb-re, nem egy hátrány. Én mondjuk pont ezért vettem olyan-t, amin van lan is, de wifi-n is megy természetesen.
Ha idősebb rokonok jönnek és netezni akarnak, akkor meg rákötök egeret meg billentyűzetet és úgy használják, mint egy PC-t. A billentyűs távirányító még jobb dolog, fotelből netezéshez. Idős embereknek egyébként bőven elég lenne egy ilyen cucc, na mindegy is...
OnkleTonto: azt ugye látod, hogy mennyiben nincs legénység? Megvan a tank maga, nem adtam el, de legénységet cserélgetem, mert általában 1 erős csapatom van. Még 7 ágat húzok, de mindjárt a végére érek 3-nak és egyébként jó a kérdés, mert kb ez minden, ami érdekelt a játékból. Teljesen új ágat nem kezdek, majd talán amik jönnek újak egyszer.
Az IM viszont érdekel, arra jobban fókuszálok majd.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.31. 22:21:37 -
OnkleTonto #376067 bááázeg? mennyi tankod van?
Te fel sem szoktál állni a gép elől??? -
Angelus1991ster #376066 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miért volna hiba? Szargaming a nagy hiba. Az, hogy ehhez a tankos brand-hez hozzámertek nyúlni...... szutykos vodkagőzős offdhore-os befektetők ezek. Eu szerverekre nincs pénz de csilivili hülyeségekre van nekik. -
Lokker #376065 Az egész játék egy nagy hiba. Amúgy nem lepődnék meg ha elkQrtak volna valamit. Nem elég hogy hétvégente foson van az EU szerver, még a játék is hol megy, hol nem. Mondjuk én ezeket a hibákat nem észleltem, mert semmiféle késztetést nem éreztem hogy elindítsam. Még a goldos prémnapos jackpot küldetést se csináltam meg. :D -
Lucifer001 #376064 Pl : , hogy ne egy gagyi gombelemes távirányítója legyen , mert 2 hét alatt bedöglik , csere nem lesz hozzá , és 1m belül fogod tudni használni eleve . A boxon is legyenek vezérlő gombok , ha végleg bedöglik a gagyi távirányító . ( tapasztalat ) -
lammaer #376063 Az a furcsa, hogy egyik nap fagy, másik nap nem... aztán következő nap megint, aztán ma meg abszolút nem :)
Na és persze sokak mod nélkül is fagynak... lehet hogy kettős hiba van :) -
Plata #376062 Passz,csak tegnap volt kiírva. -
bekescsaba #376061 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Műszaki szakik. Akarok rendelni egy androidos "TV" okosítót. Kellenne, hogy a butácska tévém lejátzsa az MKV-t, illetve a kölyök tudjon you tubon mesét nézni, illetve ha bele dugom az okosítóba a pandrivot, lejátszon minden formátumot, illetve nezetni is lehessen a tévén. Az Allieexpressen nézelődök. Mire kell figyelni?
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2016.05.31. 20:47:52 -
bekescsaba #376060 Azaz az XMQP elől legyen kivéve a pipa. -
bekescsaba #376059 Ezt kell kipipálni, (azaz nem kipipálni, vagyis ne legyen bejelölve) és mehetnek a modok "szarásig"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
És akinek modok nélkül csinálta ezt a játék az mit is csináljon? Csak mert nekem megjavult modokkal totál magától pedig modok nélkül is crash-elt.
-
asolyom #376057 Ez megint csak szánalmas. Mondjuk a Grillen kívül, a többi lejátszott öt meccs is bukta lett. 
Mivel elhatároztam, hogy kihúzom a Hummelhez hátralevő ~4000 xp-t, jöhetett a szopó roller. -
Uninstall? XD -
Lokker #376055 A modok... :) -
Myke28 #376054 Mi is a megoldás? :) Kérlek oszd meg velem:)
Megelőztél :P ,de az xvm -en kívül?
Utoljára szerkesztette: Myke28, 2016.05.31. 20:14:46 -
Plata #376053 Fagyást az XVM modok okozzák.
ki is volt írva hogy átmenetileg mindenki törölje le mert fagyást,crasht egyéb szart okoz minden fajta olyan mod amiben van xvm. -
Èn a 0 csatàimat mindennek tartom,csak viccesnek nem:-)
Viszont du,nekem is volt 1 vicces kőrőm,2vs2 artyk maradtunk èn261+m53,tuloldalt,szintèn 261,su14-2.
Airfilden,elindultam a hevi homokozó felè,de az első nagy domb tuloldalàn,mentem,szerencsèmre.Ott jőtt a 261megàlltunk,de èn előbb lőttem:-)
Mentem tovàbb erre a.donbon felspotolodik a su,de pont beèrtem a szikla mőgè,gondoltam megvàrom mig leesik a spot,azt barbatrűkk,a màsik feljàron,de a su lerongyolt a lejtőn,èn meg seggel àltam neki:-X
fordulok fordulok,gondoltam itt vège,de mellèlőtt:-)Szegèny probàlt viszatolatni a dombra,de hàt egy su-val:-) Komotosan ràfordultam,megvàrtam mig beszúkúl ès:-D:-D:-D -
András77 #376051 Tudom, hogy konteós dolog ez, de kikapcsoltam az LT15-t, hogy haladjak az obj küldetésekkel, mert jó kreditet adnak és a másik dolog, hogy még nem döntöttem el, hogy hova tegyem a női tankost.
Erre gyakorlatilag néhány csatán belül beadja ezt. A type62-t meg a ru-t szorzóztam le előtte és jött a t54 light ezzel a csatával. Kb 100-150 könnyű tankos csatában ezelőtt 1x kaptam hasonló leosztás, sőt akkor jobb volt, mert egyedül voltam. Most volt még 1 light tank, de így is szép spotot gyűjtöttem. Az egy más kérdés, hogy a WG féle phaszság logika, amikor egy könnyű tank 10e spotra kap 1053 alap xp-t. Okosak a fijjúk és akkor csodálkoznak, hogy elmennek a zemberek lövöldözni a light tankkal, mert ennyit kb 1-1,5e sebzéssel is összeszedtem volna...
Nem lehet ezt a konteót megfogalmazni, de ez mégis hogy van, hogy amikor az LT15-t csinálom, akkor rengeteg, akár több száz csatát le kell toljak, hogy hasonló helyzetbe kerüljek, amikor van esély rá? Ha átváltok más küldetésre, akkor meg a 4. light tankos csatára (mert a mai első csatát buktam a type62-vel) beadja a megfelelő pályát és a megfelelő csapatot, pontosabban egy olyan csapatot és ellenfelet, ahol nem mindenki agyhalott. Ez valahol qrva nevetséges azért.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A fagyásról jutott eszembe. Nekem az volt a megoldás, most már úgy néz ki, hogy ez működik, hogy visszavettem a GPU meg a memória órajelét 100Mhz-el. Igaza lehet annak, aki azt írta, hogy a 660 kártyák full terhelésnél kifagynak.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.31. 19:18:48 -
bekescsaba #376050 Megoldva a csata utáni kifagyás, és az 1 perces várakozási idő csata után. -
András77 #376049 A grille-el megcsináltam a 15 stugos küldetést, úgyhogy elvileg nem is kell a hummel hozzá csak a t28htc küldetésekhez. A Hummel jó, de talán az m44 jobb a specifikus küldetésekre és főleg az spg-15-re.
Sajnos van pár olyan küldetés, pl a területsebzés, amihez nagy splash-es arty kell, olyan meg nincs kis tierben tudtommal, de grille+hummel meg esetleg m44 egész sokáig el tud jutni.
plata, nem nyert, az M44-nek csak 3,78m a splash sugara és az arany lőszere ugye nagy átütésű heat, pont az ami miatt alkalmas specifikus küldetésekre, de sajnos a terület sebzésre nem. A legkisebb arty amivel jó esély van a terület sebzésre és több ellenfelet eltalálni egyszerre, az s51 szerintem, de nem ismerem az összes artyt, azt azért hozzá tenném.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.31. 18:14:48 -
Plata #376048 Az amerikai nagyon jó arty.Sokkal jobb mint a német küldizésre,mert a németnek nincs akkora splash sebzése és nem olyan nagy területre sebez mint az amcsi.