World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De sajnos nincs ilyen tankom, a wot-ot sincs kedvem elindítani úgy két hete
cyka blyat
Tudja valaki, hogy mikromaus lesz-e valamikor az adventi kalendáriumban ? <#hawaii>#hawaii>
Utoljára szerkesztette: walert, 2015.12.16. 22:34:57
A távolság nem számottevő, egyszerűen kikerülik a lövedékek mintha vmi erőtere lenne. Előtte egy Churchill 3-at meg egy Excelsiort marha messziről bedaráltam lehet így vágott vissza érte az RNG. (37 lövés 11 találat ;-) )
Van vmi youtubber aki gyűjti az ilyen replayeket?
Utoljára szerkesztette: sempike, 2015.12.16. 22:01:27
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Trance&Friends nothing more..
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Csak hát az IM betett neki.Voltak utána próbálkozások,de mivel nem volt aki irányítson,borzalmas csatákat mentünk.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Saor Alba
Muszáj minden nap nyomni, mert kell az influence point.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.12.16. 13:45:59
rég nem játszottam, de már kellene 😄
Van vmi megszerezhető decemberben, amiért érdemes feltennem? 😛
thx
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Preferált gépek: T37, Cromwell-ek, Type 64
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Vagy esetleg HOAX-osokkal össze tudna jönni egy 6 fő? Ha jól rémlik, akkor régen annyira nyomtuk.
Én nem kockáztatnám az FV elbukását egy gyorsabb cseh fejlődés miatt.
Azért, hogy flood-ot generálj. Sikerül.
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
angelus1991ster.blogspot.hu
Mire eljut az ember a T7-8 szintre, lesz egy ütőképes med. legénység benne.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2015.12.16. 10:29:38
angelus1991ster.blogspot.hu