banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• viper07
    Hááát, tudod félre értettél . Sehol nem írtam hogy indokolt lenne a csalás, sőt azt sem, hogy ez csalás lenne. Ezt Te szajkózod. Tehát ebben nem értünk egyet. Egyébként hol van az lefektetve, hogy nem lehet összeszámolni ? Ez valahol olyan mint a Lottó társulások, vagy az adó elkerülés - nem pedig az adó csalás -. Az ominózus idézetem kapcsán pontosan mi is lenne a formai hiányosság ? Tudod én már csak ilyen kötekedő vagyok, pontosan olyan mint Te. Élvezem az ilyen jellegű pengeváltást :) . Egyébként az idézetem a kötekedő, felszínes, semmit pluszt nem adó faszfejeknek szólt. Jó lenne ha tágulnának a Fórumtól, ami pedig valahol a Te kompetenciád is,- észrevetted gondolom. hogy többen is léptek a sok kis hülye miatt. Neked mint adminnak sokkal tökösebbnek kéne lenned.