A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lucifer001 #374912 Dögöljön meg a szomszéd lova is

Más . Obj küldetéseknél tartok cirka 60-70 % megvan . Nem gyúrtam rá , csak mondom kifarmolom belőle amit lehet , továbbra is így állok hozzá . De itt már szükséges a tüzérekkel is csinálni az IM eket Mert ott is lehet farmolgatni , és az is lehet , hogy sikerül eljutnom olyan szintre , hogy itt már kihagyhatatlan , mert tetszene a garázsomban . Lényeg belecsöpögtem a tüzérek világába . És az egyik nemzetnet a pontossága , vagy sebzése , esetleg a robbanás sugara , vagy a belövés szöge a szimpatikus . Tank gyűjtögető révén csak kellenek azok tier 10 esei is a garázsba , mert miért nem ? Na ez pont az amit önmagamról el sem hittem volna annyira elleneztem a tüzéreket még 4 hónappal ezelőtt is .