World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Még azt is el tudnám fogadni, hogy USA-ban mondjuk népszerűbb a T34, mint az oroszoknál az IS6 és emiatt lenne mondjuk más küldetés, de ezt tök értelmesen lehetne kommunikálni, pontosabban el kéne magyarázni, hogy miért döntöttek így stb.
Szerintem ezek soha nem változnak meg, mert ha kerül is oda értelmesebb PR szakember, akkor vagy elmegy a csába egy idő után vagy betörik és beáll a sorba az isten komplexusos storm, serb, meg a többi nagyeszű után. Lehet, hogy ők jó szakemberek a saját területükön, de ha hallgatnának néha értelmes PR szakemberekre, akkor értelmesebb küldetés rendszert is lehetne csinálni, kevesebb geo-geo feszültség forrással.
Más egy kicsit, most kifeküdtem. A tier2-ben is gyanús volt, de tier3-ban nem álltam meg, hogy megkérdeztem egy szintén cseh ágat toló játékostól, hogy a csába van, hogy én őt nem vagyok képes eltalálni 75% legénységgel (még a tier1 katonák, de ilyen kis tierben nem képzem át a veszteség miatt, csak tier5-től) és őneki meg minden lövése betalál. Miket használ és milyen legénységgel. Azt mondja, hogy aranyért képezte a legénységet mert féláron van (de így is x-szer 100 arany) és EGDL meg venti is van fent. Tier3-ban, amit nem fog megtartani, megy vele kb 10 kört, besz.rás, komolyan mondom.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.12.16. 09:58:26
par embernek biztos erdekes lett volna, szabadido elutesere, mert a centurion januarban mission lesz, ki tudja milyen feltetelekkel.. ugylatszik nem akarjak karacsony idejen tulterhelni az eu szervereket 😛
Na nem, ami tier1-2-ben folyik az nem épeszű embernek való, akármennyire is büszke a Mittengard megtartó hatásra a WG. Ez a pálya még sz.rabb lett pedig előtte (kb fél éve játszottam itt utoljára) is arról szólt a játék, hogy be középre és adjunk nekik, de a minimálisan kevés fedezék kiszedésével ez tényleg annyi, hogy le és 2-3 perc agyament lövöldözés, úgymond "csata". Hihetetlen.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vagy nem<#banplz>#banplz>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
angelus1991ster.blogspot.hu
A játékbeli nick-em pedig nem igényel nagy nyomozó munkát 😊

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.15. 21:54:22
Utálom ezt a pályát,igazándiból nincs bajom vele de az amőbák top HT tankban ülve állandóan szétlövetik magukat a kanyonban és én ezt már nagyon unom.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ez az orosz szervereken lesz, és mint tudjuk nem azonosak az akciók a különböző régiókban.
Szerintem holnap megtudjuk a tutit.
http://thearmoredpatrol.com/2015/12/15/no-marathon-mission-for-eu/
nem hiszem, h meg mernek lepni, de ki tudja? 😊
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.12.15. 21:08:30

Ilyet még nem láttam ezen a pályán, senki sem ment a városba. Először rögtön csobbanni akartam a tankkal de aztán úgy döntöttem kivárom mi lesz:

Kar hogy a PC-s verzio egy oskovulet sz@r.
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.12.15. 20:53:31
Saor Alba
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Egy OP tier 1-es cseh rettenthetetetlen tankot is egy garázs hellyel és mán holnap <#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
-76 csata - 134 kilőtt tank, 55% győzelmi arány
-3 top gun (legtöbb az 7 kill volt) , 11 db 4-5 killes medál és Tank ász cucc.
Érdemes volt megvenni. Már a megjelenése előtt jó ideje kinéztem magamnak.
Ennyi??? Ezek a szánalmas regulár tank leárazások?
Hát kapják be.....
Szánalmas banda.
Írnék nekik szívesen, de semmi értelme sincsen.
A T28-E F30 jó tank, és igen OP.
Valóban pontatlan, de szinte minimális a Kv1-en felszerelt F30 és a T28-ra szerelt F30 között a különbség. Ha jól tudom neked nincsen, így nem is értem, hogy lehetsz ennyire kategórikus ezzel a tankkal szemben, pláne úgy, hogy olyanokkal kelsz vitára, akik használják.
Nekem van. Áldom az eszemet, hogy megvettem. Credit hozamáról annyit, hogy 1100-1200 sebzésre (Ap-vel 7-8 lövés, He-vel pedig csak 3-4 lövés) kb 5 %-al (24 000 credit) ad kevesebbet, mint ugyanilyen teljesítményre a Rudy.
MIért is OP? Hagyjuk kicsit a száraz statisztikát.
Az F30-on kívűl talán csak a su85B, és talán a T40-az, ami megél tier 6 ban, és képes is befolyásolni a meccset. De ezek TD-k.
Rajtuk kívül nincsen még egy ilyen tank tier 4-ben, amelyik ekkora pennel, és ekkora sebzéssel tud dolgozni. Nekem az már OP kategória, hogy + 2 tierben is döntően tudom befolyásolni a meccset. Tier 6-ban elméletileg mindent be tud ütni 120-as pennel.
Kis tierben meg ott a HE lövedéke. A tankok 75 %-át átüti Tier 4-ben HE lőszerrel, na az igazán fun.
Összefoglalva van egy tankunk, ami húzza a legénységet, több creditet kapsz, mint más tankok, saját tierben gyakorlatilag minden egy lövés, +1, illetve +2 tier se gond, sőt, többet tudsz sebezni vele a nagyobb HP Pool miatt (mert képes rá), a páncélját nem ütik át a kis varrógépek (pz1C), medhez képest sok a HP-ja.
Ebben mi a nem OP?
Valóban nem pontos az ágyúja, nálam a lövések 70 százaléka eredménytelen, de ezen kívűl nincsen olyan med tankom, amivel képes lennék átlagosan a HP-m 2,2 szeresét sebezni csatánként. Lehet azért, mert béna vagyok.
Te képes vagy erre?
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2015.12.15. 17:56:23
Ide megy el a sok pénzünk...
Utoljára szerkesztette: walert, 2015.12.15. 17:47:10
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer