418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
asolyom #376047 Jaja...annyi a gáz, hogy a Grille személyzete 4 fős, a Hummelé meg 6. :-( -
Angelus1991ster #376046 T6-ost nem olyan nehéz kifejleszteni. Két hét alatt nyugger tempóban megvan.
Stug-os missziókhoz tényleg jó lesz a Hummel. Azok még egyszerűek. -
asolyom #376045 Bárcsak így menne. Amerikai cuccom semmi nincs a T1 Cunningham kivételével. Szóval hosszú grind lenne. Most nincs hozzá idegem. -
Angelus1991ster #376044 M44-est szerezd be. Nekem nem 100%-os legénységgel sikerült pár csatára a T-55A SPG-12-es missziója tökéletesre. -
yossarianHUN #376043 Biztos van jobb T6 arty, de IM-hez egynek jó, legalábbis a Stug-osokhoz. Biztos ki lehet majd próbálni, de csak majd ha lesz teszt szerver. -
asolyom #376042 Lassan meglesz az xp a Hummelre. Kérdezném a szakikat, hogy érdemes-e pézt költeni rá. Elsősorbsn küldikhez kellene. Ki lehet esetleg próbàlni a teszt szerveren? -
Kotomicuki #376041 Meg merte kérdőjelezni a script létezését!
-
Angelus1991ster #376040 Én csak azt kívánom néha, hogy Mr.Pickles nézzen be hozzájuk, és tegyen belátása szerint.
-
yossarianHUN #376039 Ja igen, az általános cset az más tészta, ott vadásznak a kacsák
-
Én általános cseten hívtam fel az összes WG alkalmazottat közelebbi kapcsolat kiépítésére az elsődleges nemi jellegemmel.
Nem telt bele 10 perc, megjött az "áldás":
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2016.05.31. 16:18:32 -
Fuu script
-
Lokker #376036 "fuck wg, manipulated MM" -
yossarianHUN #376035 Na, mit tettél érte? :D Én pár egyéni tabut (mama-papa, család, betegségek, halál, "kapjál rákot" és hasonló kedvességek) leszámítva 5 éve szórom az áldást a csapattársaim fejére cseten, de még sosem csapott le rám a banhammer. -
Megkaptam első chatban-emet, rögtön péntek délután háromig xD -
yossarianHUN #376033 Ez érdekesen hangzik, tekintve, hogy a mostani M46 a fejlesztett toronnyal gyakorlatilag egy M47. Persze letehetik T8-ba, és elvehetik tőle az M47 tornyot, csak akkor baromira nem értem, hogy az egésznek mi értelme. Az M47 torony nélküli M46 gyakorlatilag egy Pershing.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.05.31. 15:00:50 -
R3nton #376032 M48 szerintem marad, én úgy tudom, hogy az M46-t akarják letenni 8-ba, pershinget, meg 7-be. Ami jó nagy szívás, mert a pershing elég fasza, viszont a patton egy hulladék lesz azzal a toronnyal. 7-esbe meg nem hiszem, hogy meghagyják azt a lövegpajzsot a pershingnek, vagy ha igen akkor elcseszik a dpm-et, meg mozgékonyságot. M48at most buffolták nem hiszem, hogy hozzányúlnak. Ja igen, és M47-et akarják t9-be.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2016.05.31. 14:08:07 -
bornofakone #376031 m48 patton-t kicserélik mi van?! :D
Nem arról volt szó h átdolgozzák..és nagy az esélye h buff lesz a vége?! :D (vagy csak én álmodtam ekkora baromságot?)
Pont tegnap basztam át m47-be a perzsás legényeket...h na majd nekiállok mer m48-t imádom, meg az egész amcsi med ágat... -
András77 #376030 A gun dep az egyetlen, amiben gyengébb a type34. Ágyú? Egy az egyben zis57. A 76mm-es nem igazán ajánlott ezen a tankon a botrányos célzás idő meg pontosság miatt.
Elég sok csatát mentem mindegyikkel 160 és 110 és szinte ugyanaz a stat, 60-63% WR és 620-650 sebzés. A type-al egy kicsit jobb.
A gun dep miatt valamivel tényleg gyengébb a type34, de tier5-ben nincs annyi pengés játékos, hogy a gyengébb gun depet ki tudná használni ellenünk (mondjuk húzna dombos terep felé, de soknak az alapokkal nincs fogalmuk, nemhogy olyan árnyalatnyi kérdéssel, hogy melyik tanknak jó a gun depje).
Ez inkább az MM kérdése, ha valaki egyikkel jó a másikkal meg nem. Vannak "elátkozott" tankok, amikkel, ha megfeszülsz se lesz jó WR és az ellenkezője is. Őcsém accján 65% felett mentünk a su101-el, pedig nem volt kiemelkedő sebzés vele. Most jobb átlagot csináltam, mint akkor és 53%. Pedig itt kb 250 csatáról beszélünk, nem pár csatáról, hanem tendenciáról, szóval az MM + RNG tud alkotni, ha akar.
Asolyom, joe662: a rudy nagyon jó tank, ahogy a normál t34-85 is. A Rudynak annyi előnye van, hogy l.szarom vele a WR-t, nem fejlesztem, csak sebzés és kredit jöjjön, meg szórakozzak. Sok csatát lehoztam vele és pokoli nehéz volt ászt szerezni, igaz sokan aranyoznak benne, az torzítja az átlagot nagyon, mert én meg alig.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.31. 12:21:51 -
Plata #376029 A Type gyengébb,vacakabb ágyú,vacakabb gun depression és irtó gyúlékony.
-
asolyom #376028 Múltkor azért volt a Rudyval egy vicces T8 csata Plzenben. Elindultam a lightokkal és medekkel a balszárnyon, és ezek mindenkit eltakarítottak az útból. Én beálltam az ellen bázisára, és elfoglaltam. Az ellen heavyk nem értek vissza, és hiába álltunk vesztésre (5-9), befoglaltam. Csináltam zero.zero sebzést.
-
Valaki segítsen már nekem, mi a lényegi különbség a T-34 meg a Type T-34 között ? Egyszerűen nem tudom felfogni. A T-34 el (57 milissel) rakás Ace Tankert hoztam volt rá már mark of ex em... csak kihúztam belőle már mindent ezért megváltam tőle. Mondom majd a Type T-34 el folytatom, de soha nem tévedtem ekkorát. Fullra van már húzva a tank és egyszerűen 39% os winrate, mastery 2 volt a max amit kibírtam vele szenvedni és egyszerűen életképtelen vagyok vele (ma már vagy 6 csatát toltam vele és még csak duplázni se tudom). Lehetséges hogy egyszerűen engem vagy azt a tankot utálja az RNG ? Már nemtudom kihez imádkozzak. -
asolyom #376026 Én is hasonlóan vagyok vele, de még nagyon keveset mentem vele. <50 csata. -
Nem nagyon vagyunk barátok ezzel a Rudyval 
Vagy jó köröket megyek vele,vagy ritkaszart
,ez utóbbi van többször sajnos.
4 ellen maradtam egyedül,nem szokott sikerülni,de most kijött a lépés
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Rammsch31n #376024 Milyen tűzijáték van azon a Mauson... xDD
mondjuk ezek nagyon hülyék... :D ilyenekre elcseszni az időt... :D
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.30. 21:08:28 -
lammaer #376023 Sajnáltatod itt magad, te, aki munkaidőben játszik :) -
bekescsaba #376022 29 derp sherman vs Maus.
Ki nyer vajon?
Érdekesség, hogy az egyik Sherman átüti HE-vel a Maust.
Sherman vs Maus -
Nehogy hozzányúljanak a T69-hez, jó az a kis tank nálam örök darab, se nem túl gyenge se nem OP, mióta meg kapott pen buffot azóta meg méginkább öröm vele menni:) -
Ja bocs, vak voltam :) -
kisbesi #376019 Odaírtam, hogy "replay", nálam működik a link. -
Az igen
Replay van?
-
Angelus1991ster #376017 Focis event medálja:
-
kisbesi #376016 Kezdem megszeretni ezt a T29 et, össze is jött vele a Radley + Ász 
Replay
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Majd mindjàrt jőnnek a llovagok,akiknek nem mondjuk ki a nevèt (NI) XD -
yossarianHUN #376014 Király, már úgyis épp kérdezni akartam, hogy hogy megy neked ma a játék :P -
asolyom #376013 No! Jelenteném, hogy tegnap óta elfelejtettem játszani. A tegnapi 1700 körüli WN8 után a T-34-gyel ma semmit nem találok el. Teljesen beszűkült célzókörrel is olyan homályokat lő, hogy ihaj!
-
Plata #376012 Egy kekeckedő Ru251-et megint hazavágtam.
-
Rammsch31n #376011 LOL. A T69 nekem is, de elfelejtettem... :"D Mert régen ESL-re használtam... de egy jó ideje már csak porosodik a garázsban xDD... Ha eladnám ezt is lenne egy rakat kreditem... de nem teszem, mivel így is elég sok van.... :) -
Plata #376010 Nekem t69 és perzsa a garázsban.
Tovább nem mertem menni.
és pénzem sincs rá. -
yossarianHUN #376009 Én csak azt nem, hogy miért. Nekem az egyik, ha nem a kedvenc med ágam, nemtom miért tört rájuk így 5 év után, hogy ez így nem jó. -
yossarianHUN #376008 Ha lesz valami Status Reporton / Armored Patrolon, kiteszem.