World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezen nem kell meglepődni.Fizetsz jobb a legénységed ha nem akkor szopsz 70%-osakkal.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

McFrost
Nem.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Panzer 58 megjött a német ágban?

Valóban nagyon nehéz belátni, hogy miféle előnyt remél ettől a WG. Legalább valamennyire törekedhetnének arra, hogy a nagy küldetések egységesek legyenek és ezzel egy csomó hőbörgést meg idegelést megelőzhetnének. Az persze egy más kérdés, hogy aki az EU-ban játszik, az miért a többi szervert figyeli és állandóan azon agyal, hogy ők mit kapta, de az ember már csak ilyen és a játékosok legnagyobb része emberből van. Kivéve a botokat meg a modern embernek kinéző, de valójában a neandervölgyi értelmi szintjét sem elérőket <#crazya>, de nekik úgyis mindegy, csak kaphassanak arany lőszert kreditért meg legyen prém tank leárazás. A többséget viszont idegesíti és végül is jogosan, mert egy pofon egyszerű dologról van szó.

Még azt is el tudnám fogadni, hogy USA-ban mondjuk népszerűbb a T34, mint az oroszoknál az IS6 és emiatt lenne mondjuk más küldetés, de ezt tök értelmesen lehetne kommunikálni, pontosabban el kéne magyarázni, hogy miért döntöttek így stb.

Szerintem ezek soha nem változnak meg, mert ha kerül is oda értelmesebb PR szakember, akkor vagy elmegy a csába egy idő után vagy betörik és beáll a sorba az isten komplexusos storm, serb, meg a többi nagyeszű után. Lehet, hogy ők jó szakemberek a saját területükön, de ha hallgatnának néha értelmes PR szakemberekre, akkor értelmesebb küldetés rendszert is lehetne csinálni, kevesebb geo-geo feszültség forrással.

Más egy kicsit, most kifeküdtem. A tier2-ben is gyanús volt, de tier3-ban nem álltam meg, hogy megkérdeztem egy szintén cseh ágat toló játékostól, hogy a csába van, hogy én őt nem vagyok képes eltalálni 75% legénységgel (még a tier1 katonák, de ilyen kis tierben nem képzem át a veszteség miatt, csak tier5-től) és őneki meg minden lövése betalál. Miket használ és milyen legénységgel. Azt mondja, hogy aranyért képezte a legénységet mert féláron van (de így is x-szer 100 arany) és EGDL meg venti is van fent. Tier3-ban, amit nem fog megtartani, megy vele kb 10 kört, besz.rás, komolyan mondom.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.12.16. 09:58:26
Forolto
nahhh még van két berlini tank a fene egye meg,hogy az IS3A-t nem teszik már be végre.

marton elmarad....

par embernek biztos erdekes lett volna, szabadido elutesere, mert a centurion januarban mission lesz, ki tudja milyen feltetelekkel.. ugylatszik nem akarjak karacsony idejen tulterhelni az eu szervereket 😛
Elkezdtem a cseh ágat, tier1-2 mókás, 25-30 cseh tank egyszerre. Mehettem megint a csodálatos mittengardon, de basszus ezt a pályát még az emlékeimhez képest is sz.rabbra csinálták. Volt pár leshely, ezeket most már törmelékkel feltöltötték. Tier2-ben meg elmentem balra, megláttam egy ellenfelet és kb 1 másodperccel később kilőtt a su arty. wtf? Emlékeim szerint a tier2 arty mocsok sz.r és ennek nem volt ideje semmit sem célozni, mégis telibe b.szott. Egy 700 csatás titán, nem hiszem hogy reroll, bár nem zárható ki, de akkor is egy tier2 sz.r arty és nem tudom, de ha megint elkezdik suttyomban javítgatni az artykat patchről patchre, akkor elmehetnek a büdös #&@#&@.

Na nem, ami tier1-2-ben folyik az nem épeszű embernek való, akármennyire is büszke a Mittengard megtartó hatásra a WG. Ez a pálya még sz.rabb lett pedig előtte (kb fél éve játszottam itt utoljára) is arról szólt a játék, hogy be középre és adjunk nekik, de a minimálisan kevés fedezék kiszedésével ez tényleg annyi, hogy le és 2-3 perc agyament lövöldözés, úgymond "csata". Hihetetlen.
LSSAHPAUL
10 csata után mennyi az átlag wn8-ad vele? Én most OI-val játszok és 2200 az átlagom, prém fiók nélkül 20k átlag kredit hozam, mondjuk nem a kredit miatt tolom hanem mert fun, kb olyan fun amit te leírtál 😊 szal t8-ban is megélek vele, igaz akkor már nem legelől vagyok 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

joe662
Lehet benne leszek a TV-ben<#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Vagy nem<#banplz>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

ROMOTO
Elképesztő állhatatossággal hordassz össze baromságokat <#lama> fenn vannak a tank paraméterei a neten, elérhető, korábban ide is linkeltem, Quickybaby és hasonlók bemutatója is megnézhető, utána leírtam a véleményemet 7 meccs után, milyen mintáról beszélsz amit nem ismerek? <#hehe>
sempike játékos van, és nem rossz. Jó játékos. Jobb nálam. Nincs mit szégyelned ha tied a "sempike" acc.

angelus1991ster.blogspot.hu

korrekt.
Azért takartam ki a nevet hogy ne cs*szegethessen senki, ha esetleg tovább linkelnétek a képet. (lásd pl. a magyarországi 'nem fotózhatsz köztéren az összes ott tartózkodó ember engedélye nélkül' jogszabály)
A játékbeli nick-em pedig nem igényel nagy nyomozó munkát 😊
Mert pl mint engen utána jól leoltottak. Tanult ebből. <#hehe>

Na most rakd be még hetvenkétszer, és teljes lesz a nosztalgia <#nevetes1>
Biztos reakciós és fél a bölcs Nagy Testvértől.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.15. 21:54:22

http://www.wotinfo.hu/index.php/item/2908-ujevi-kulonleges-ajanlatok-12-16-01-25

Még ez a névkitakarás.Vazze.Mire jó a statot nem kell szégyelni.
Utálom ezt a pályát,igazándiból nincs bajom vele de az amőbák top HT tankban ülve állandóan szétlövetik magukat a kanyonban és én ezt már nagyon unom.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Egyáltalán nem biztos.
Ez az orosz szervereken lesz, és mint tudjuk nem azonosak az akciók a különböző régiókban.
Szerintem holnap megtudjuk a tutit.

Maratonos misszió hiányzik valakinek?

Döntetlen lett a csata vége
nem biztos am h lesz egyaltalan maraton 😊

http://thearmoredpatrol.com/2015/12/15/no-marathon-mission-for-eu/

nem hiszem, h meg mernek lepni, de ki tudja? 😊
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.12.15. 21:08:30
Milyen kincsekre akadtam <#banplz>

Nem láttál még ilyet Lakevillen? Mekkora mázlista 😊
t10 meccs 4. perce 😊
Ilyet még nem láttam ezen a pályán, senki sem ment a városba. Először rögtön csobbanni akartam a tankkal de aztán úgy döntöttem kivárom mi lesz:
Solten

Kar hogy a PC-s verzio egy oskovulet sz@r.
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.12.15. 20:53:31

Saor Alba

ximix
De én egy igazi Tigrist akartam <#hehe>

Lehet túl perverz gondolat tőlem, hogy nem csomagban akarom pénzért megvenni az akciós prém tankot, hanem a tech treeben.Ha már egy valag goldot adtak az adventi kalenndárium csomagjaiba. Ez lehetséges lesz ? <#nevetes2>
joe662
Hsz-t gyújteni:-):-)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Ebbe a topicba csak a wot hun szoba arcai látogatnak ? <#nevetes2>
Mindent megkapunk, csak a csajt nem.
Minek írok ide, ha mind a hárman ott ülünk a wot sazobában ? <#nevetes2>
Nem értek oroszul, de Killbull - bocs, remélem hivatkozhatok rád - azt mondta a szobában, hogy tegnapi infó, hogy ezt megkapjuk az 1 nap prémmel.
Miért mi van odaírva?

Úgy tudom, ezt kapjuk karácsonyra. Egy prém tank és a Toldi 3. Mondjuk nem tudom hanyas tier. Lehet csak 3.

Milyen Turán III? Egy t5-öst sose adnának. Ha igen akkor inkább adnák a rosszabb Pz III ausf. K-t.

Lemaradt a lényeg ! Lesz ajándék tank. De ! Nem csak Turán 3, hanem egy maga tierében igazán OP tankot kapunk, slottal. Olvastátok?

Egy OP tier 1-es cseh rettenthetetetlen tankot is egy garázs hellyel és mán holnap <#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>
T-28E F-30-al tank statjai nálam:
-76 csata - 134 kilőtt tank, 55% győzelmi arány
-3 top gun (legtöbb az 7 kill volt) , 11 db 4-5 killes medál és Tank ász cucc.

Érdemes volt megvenni. Már a megjelenése előtt jó ideje kinéztem magamnak.

Kevés agyhalott leszorzózás lesz, mert csak 3 napig áll az 5XP és crew 3XP is csak 3 napig él. <#zavart1>
Nos mint lentebb írtam, kreatívitásban impotensek Lásd a videot a szpojlerben <#nevetes2><#nevetes2>
Mondjuk annyiban kiszúrás, hogy így a cseh tankokat egy hónappal a maraton előtt bevezették, azaz elvárható hogy a maratonban legyen nekünk. Sajnos úgy néz ki a küldiket kiterjesztik majd a béna cseh ágra is. pl 150 000 XP és 150 kills <#violent>
Választ egy szokványos standard érzelemmentes török figurától kapsz. Ezt már tapasztaltam.

Nem baj, hogy beleszoltál ha jót mondasz. Azt írtam ugyanaz a két tank. Sima t 28-al is csak olyan mintha artiznék. Két lövésből ami a másiknak egy csak gyorsabban tölt kiszedek ugyanúgy mindenkit. Volt már 10 killes csatám is. Sőt a t 28 messzire is jól lő el és gyors is emellett. Igaz, hogy legénységet képezni lehet vele mivel prém
Most akkor nincsen ajándék tank, és elmarad a maraton is?

Ennyi??? Ezek a szánalmas regulár tank leárazások?

Hát kapják be.....

Szánalmas banda.

Írnék nekik szívesen, de semmi értelme sincsen.
Nem akartam beleszólni (akik ismernek, tudják, hogy nem szokásom), de most muszáj kedves walert.

A T28-E F30 jó tank, és igen OP.

Valóban pontatlan, de szinte minimális a Kv1-en felszerelt F30 és a T28-ra szerelt F30 között a különbség. Ha jól tudom neked nincsen, így nem is értem, hogy lehetsz ennyire kategórikus ezzel a tankkal szemben, pláne úgy, hogy olyanokkal kelsz vitára, akik használják.

Nekem van. Áldom az eszemet, hogy megvettem. Credit hozamáról annyit, hogy 1100-1200 sebzésre (Ap-vel 7-8 lövés, He-vel pedig csak 3-4 lövés) kb 5 %-al (24 000 credit) ad kevesebbet, mint ugyanilyen teljesítményre a Rudy.

MIért is OP? Hagyjuk kicsit a száraz statisztikát.

Az F30-on kívűl talán csak a su85B, és talán a T40-az, ami megél tier 6 ban, és képes is befolyásolni a meccset. De ezek TD-k.

Rajtuk kívül nincsen még egy ilyen tank tier 4-ben, amelyik ekkora pennel, és ekkora sebzéssel tud dolgozni. Nekem az már OP kategória, hogy + 2 tierben is döntően tudom befolyásolni a meccset. Tier 6-ban elméletileg mindent be tud ütni 120-as pennel.

Kis tierben meg ott a HE lövedéke. A tankok 75 %-át átüti Tier 4-ben HE lőszerrel, na az igazán fun.

Összefoglalva van egy tankunk, ami húzza a legénységet, több creditet kapsz, mint más tankok, saját tierben gyakorlatilag minden egy lövés, +1, illetve +2 tier se gond, sőt, többet tudsz sebezni vele a nagyobb HP Pool miatt (mert képes rá), a páncélját nem ütik át a kis varrógépek (pz1C), medhez képest sok a HP-ja.

Ebben mi a nem OP?

Valóban nem pontos az ágyúja, nálam a lövések 70 százaléka eredménytelen, de ezen kívűl nincsen olyan med tankom, amivel képes lennék átlagosan a HP-m 2,2 szeresét sebezni csatánként. Lehet azért, mert béna vagyok.

Te képes vagy erre?

Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2015.12.15. 17:56:23
Az agyondicsért T28 atok pont ilyen... Ma néztem róla 11 killes kört csak klikkelgetett mint egy arty.
Túl impotensek, egy nagy durranásra, ami egy fair karácsonyi ajándék lenne vagy normális prém tank, esetleg normális MM.
A WG-nek már megjött a Jézuska. 2 OP prém csajt kaptak. <#mf1> Szegény kocka autistáink, azt sem tudták mit kell velük tenni, annyira meg voltak lepődve. Most is tanulmányozzák őket, valószínűleg azért kapjuk évek óta ugyanazokat a csomagokat adventre. KV 5 12 ezeré'<#nevetes2>

Ide megy el a sok pénzünk...
Utoljára szerkesztette: walert, 2015.12.15. 17:47:10
mittengard tier 1-2 only.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Én félek Valentinétől, mert a barátom szerint onlygold tank <#vigyor5>