A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Rammsch31n #374896 Ezzel a részével nincs gond, inkább az a fura, hogy elvállal olyanokat, minthogy mások accját húzza... ez még nem is gond (csak üzlet, bár a WG nem ezt mondaná), csak akkor gond részemről megítélni, ha a T22-es riggerkedést is elvállalja... (Márpedig ezt is írta, ha jól értettem, ha nem, akkor mea culpa...)
Egyébként én is csináltam ilyet (hát alapból volt olyan küldi a sima IM-nél, hogy szakaszban kell végrehajtani...)... sőt volt olyan, hogy randomban mást hagytam capelni, mert ezzel lett volna meg neki... nem érdekelt, mert nyertünk.Vagy mikor az ellennel megölettem magam, mert már úgy is bukó volt, ő meg a chatben könyörgött... így nekem is gyorsabban véget ért az a szánalom csata... meg annak is jó lett... Ettől nem tekintek magamra hősnek... :D