A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
M0RN1NGST4R #374857 +1
ez a beszéd. A HE lövedékek például azokon a tankokon amikkel szívesen megyek olyan szinten megbízhatatlanok lettek a HE nerf után, hogy az ilyen szakaszokon kiválóan lehet tesztelni őket.
Nem túl régi példa bélával, behozott egy WZ120 egy KV1-et 10-es csatába. Na az első lövedék amit töltöttem az HE volt és ment is a KV-ba. nem is sebzett sokat, 120 vagy ilyesmi. WZ zokon vette és jött arcoskodni, bekaptam tőle 2 lövést, mire ő kék lett, valószínűleg kapta is az instant bant, mert a második lövése után már nem mozdult. Ha csak 1 órás tiltást is kapott, már megérte, legközelebb elgondolkozik, hogy kit hoz magával a csatába.
Egy szó mint száz, szerintem ez a legcélravezetőbb, mert simán ki lehet provokálni, hogy bant kapjon, a jelentgetés meg úgyse ér lószart se.