A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
M0RN1NGST4R #374842 Hát én nagyon úgy látom/láttam eddig, hogy amikor behozzák a kis tankokat, azért nem igazán jár mondjuk több magasabb osztályú tank kompenzációként. Épp ellenkezőleg, inkább azt tapasztaltam, a szakasz legmagasabb tierű tankja számít csak a picik meg figyelmen kívül vannak hagyva.
Az esetek 99%-ában, pedig - te is tudod jól - hogy ezek lószart sem fognak csinálni, nemhogy spottolni. A kis tier-ek látótávja nem is teszi alkalmassá őket, ha meg belefutnak az ellenfél spottereibe, mondjuk egy T54 ltwt, amx 13 90 vagy német bulldog, akkor hadd ne mondjam azok mit fognak velük csinálni. T54-gyel még lőszer sem kell, hogy egy tier 3-ast kivégezzen. Azt se hiszem, hogy rendes legénység vagy felszerelés lenne az ilyeneken. Egyébként nyílván egy ELC-t nem fogok tier 9-10-ben kilőni, ha odakerül a társával.