banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Nyilván csak nagy általánosságban írtam. Ha valaki éppen artykat keres és neked sok van, az érhet akár többet is. Ha ritka prém tank van rajta, az is, stb.

Ha valaki klánba akar belépni, akkor fontos a jó stat is, de lehet, hogy többet ad érte.

Szóval lehet sorolni a különféle szempontokat, de szerintem jó közelítés, amit írtam, bár ez 2 éve volt, nagyjából most is ilyen árak lehetnek.

Azért gondolj bele, mondjuk van 10 ág kihúzva, mellé valamennyi arany meg jó pár prém tank, aminek egy részét nyilván ingyen kaptad/grindelted, mindegy is. Egy ilyen acc is kijön simán 7-8e a normál tankok ára + 2e arany mondjuk + 25e prém tank, szóval 33-35e pénz, egyáltalán nem kevés és van rajta 10 ág, amiből lehet, hogy csak 6-7 érdekel téged, a többi csak úgy van. Főleg, hogy szinte biztosan csak egy részét vásároltad a prém tankoknak, a többit grindelted vagy kaptad (a kis sz.rokat például, mondjuk némelyik ritka pl a tetrach). Pl. öcsém úgy csinált egy csomó aranyat, hogy megvette akciósan az SP-t és utána kigrindelte és megkapta a teljes normál árat aranyban, mert akkor még lehetett így trükközni. Az is6-t szintén kihúzta, abban még én is segítettem. Ezek ingyen voltak, de beleszámolta teljes áron.

Nyilván a rengeteg ráköltött pénz a prémiumra, örök álca, garázshelyek ára stb nehezen vagy sehogyan nem érvényesíthető, mert egyszerűen a vevő számára az nem érték, hogy te mondjuk 1 évig prémmel mentél. Ha van még aktív prém időszak, az hozzá adható és érvényesíthető szvsz
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.10. 18:10:54