A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Rammsch31n #374804 aztak-rva...500-1000 forint egy ág?
Én is gondolkodtam már ilyenen, hogy eladom...de ha ezt (itthon) ilyen olcsón viszik, akkor inkább porosodjon a szerveren az acc, számomra még úgy is többet ér akkor, mint pár rongy... na meg igen...sokan már csak a unicum statot nézik, mert nincs kedvük még sealclubberezni sem, így inkább megveszik...persze a vevő meg válogathat tonna számra, ami lenyomja az árakat is, na de hogy ennyire, ez így röhej...
akkor már inkább odaadom egy épeszű rokonnak, akiről tudom, hogy biztosan nem fogja szétbarmolni, amibe én ennyi időt befektettem (remélhetőleg, mert rokonokból is lehetnek olyanok, akik megtennék biztos...)... na mind1, ez azért így meredek... végső konklúzió: ennyiért én nem válnék meg a 20 tizes tanktól meg a nem kevés prémtankoktól + T55A-ig az IM-tankoktól sem...amikkel néha jól besz-ptam. :DDDD Szimplán nem éri meg.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.10. 17:51:43