A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #374803 Öcsémmel közös accon, amit ő adott el végül is, kb a prém tankban + aranyban ott levő értéket kapta meg. A rengeteg egyéb cucc (rengeteg tank garázsban, garázshely, barrak hely, fogyóeszköz, sok-sok ezer arany lőszer az akciókból, kredit, örök festés, szabad xp stb stb) meg kb grátisz volt mind. A prém előfizetést ami a sok tier10 tank kihúzásához kellett szintén nem lehetett érvényesíteni az árban.
Akkoriban azt tanácsolták olyanok, akik már többet eladtak, hogy a prém időszakot, a prém tankok árát meg az aranyat lehet egy az egyben számolni, a kihúzott ág meg kb 500-1000 forint (akkoriban sokan kerestek artys ágakat, az többet ért volna, ha artyztunk volna), a nehéz tank a legolcsóbb, arty a legdrágább, a többi a kettő között, de csak ha ki van húzva és a tier10 tank a garázsban, egyébként kevesebb.
Az így kapott összegből jön majd az alku és mondom öcsém a prém tankok árát meg a bent levő arany értékét kapta meg, annyira lealkudták neki. Nagyon durva ajánlatok voltak, hifi vagy egy rossz, de állítólag javítható telefon beszámítása meg hasonló, volt aki kajajeggyel akart fizetni. Volt aki kapásból a végén megkapott összeg felét akarta adni, volt aki félre akarta rakatni, hogy majd két hét múlva lesz pénze, aztán örökre eltünt (még jó, hogy nem rakta félre) és lehetne sorolni.
Rengeteg túlárazott acc van és már 2 éve sem volt egyszerű jó áron eladni (úgy értem, hogy a prém előfiz+tank+arany áránál többet kapni), amikor pedig tényleg dübörgött az EU acc piac. Sokan ugye minden forintosítanak / EUR-ban esetleg, mindent, amit ráköltöttek és szeretnének viszontlátni hasonló összeget. Szerintem az kiba reménytelen, most meg főleg, hogy irgalmatlan sok jó acc is van eladó és sok a dömping áras acc, csak vigyék.
A foxbat is valami 10-20 között adta el az accát, durva alku után, pedig nem kevés cucc volt rajta.
Esetleg ha sokra tartod, akkor sokáig árulod és csak jön egy palimadár egyszer, bejöhet, de türelmesnek kell lenni nagyon. A playerauctions 2 éve nem adott el, csak usa meg asia accot, nem tudom, hogy ez megváltozott-e azóta.