A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #374638 Ez user error lesz. Nekem a 3. legjobb hit rátám van vele a tier8 medek között (ráadásul egy csomó csatát mentem a buff előtt is és még így is), de az SP-t ki lehetne venni a sorból, mert azzal közelről lövök a leggyakrabban, azért jobb vele. Az első egyébként az indien pz, az én esetemben.
Irány a dombos terep, ahol halálra sz.vatod a jónépet vele.
kukibéby demózik egy kicsit, hogyan kell(ene) vele játszani, nem gyenge hit rátával, persze tudom, hogy a háttérhatalom/script őt támogatja, de még ezzel együtt is érdemes megnézni, mert meglepetés, nem ő játszik, szóval valószínűleg nem tudhatta a háttérscript, hogy a QB fogja bemutatni
Nekem úgy tűnik, hogy nem használod a dombos terepet (ami pár kivétellel minden pályán van) és/vagy nem vársz eleget a célzással, pedig a célzásidő is nagyon jó, ezt ki lehet várni a legtöbbször.
A kredit hozam az, ami miatt nem ajánlható, de nagyon jó tank lett a buff után. Én például a buff óta nem használtam benne aranyat, "csak" ennyire lett pontos.