banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• xotyi
    Nemrég valaki nagyon ajnározta az FV4202 prémet,így gondoltam ha már kiszenvedtem annak idején akkor el is kezdem használni. Hogy is mondjam, pénzért nem tudom senkinek ajánlani, hátrányai: torony, ammo rack,ágyú szinte minden csatában elszáll , 35km/h-val a heavykkel versengesz a pozicíókért (himmelsdorfon a várhoz felfelé megbánod hogy megszülettél) de ami a legnagyobb csalódás az az ágyú 0.33 papíron, de olyanokat lő elé- mellé-főlé hogy sírva fakadok, itt már nem él az angol specialitás hogy okés hogy keveset sebzel de azt precízen és gyorsan, az osztályában a legkisebb alfa sebzés mellet ilyen szórás egy hatalmas pofánverés, az egyetlen nagy előnye a hulldown dombharc, csak mire odaérsz a csapat fele elhullott, ja hogy menekülni kéne, de ahhoz meg nincs meg a sebessége.
    Hatalmas csalódás számomra a tank. :(