banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Jó tank ez a t49, nagyon jó vele trollkodni a puhatestűek ellen.

Én most ennek örültem, SPG-15 másodlagos küldetéssel (persze nem spóroltam az arannyal, de kaptam a csatáért +250e kreditet az IM-ből, úgyhogy belefért), most már tényleg egy lépésre vagyok csak a t55a-tól, LT-15 vagy HT-15, esetleg bármelyik a kettő közül másodlagos küldetéssel.

Egy technikai jellegű kérdés a komolyabb artystáktól. A 9.15-ben úgy olvastam legutóbb, hogy felemelik a tier határt az obj küldetésekhez tier7-re és előre kéne gondolkodnom, hogy vajon melyik arty lenne alkalmas rá, mert ugye az M44 egy phasza kis arty az IM-re, de akkor majd kéne helyette egy másik. Azt hallottam, olvastam, hogy az M40/43 hasonlóan jó és úgy néz ki a ToT-ban is jól áll az amcsi ág. Mik a vélemények? Mi lenne egy jó tier7-10 arty IM küldetésekre?