A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #374621 Pont fent voltam a wot eu a ToT-ot megnézni és ránéztem az átlagodra. Eddig van 1250 átlag sebzésed, ami kevesebb, mint amit egy SP könnyedén hoz.
Kiemelkedő csata mindig lesz, mert vagy a pálya vagy a csapatok eloszlása úgy jön, de érdemesebb egy átlag sebzést megnézni kb 30-50 csata után, az sokkal jobban elmondja, hogy mire képes a tank a kezed alatt.
A másik dolog, meg mindig a nettó bevételt kell nézni, mert kb teljesen mindegy, hogy mennyi a bruttó bevétel, mert a fő kérdés, hogy mennyi marad.
Egyébként szép kör, a kérdés, hogy mennyiszer tudod megismételni majd.
Egyébként nekem most az arty ToT-ol megint kivan a búrám. Ezzel együtt 4 volt eddig, 1 db tank volt meg, de csak a másod accomon, meg a cseh tankot van esélyem kihúzni, de nem hiszem el, hogy pont a T92 kell a népnek. Miért? Az obj261 szerintem jobb, a francia meg érdekesebb, a brit szintén érdekesebb a meredek röppálya miatt, az amcsinak csak nagy splash köre van, de amennyiszer én láttam már szidni chat-ben, azt nehéz elmondani. A másik kínom, hogy van francia meg brit kilencesem, de még véletlenül se az lesz ToT-ban, majd esetleg 5 hónap múlva, fak
Van egy kazal 10-es tankom, de még véletlen se bírom eltalálni a közízlést.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.08. 17:23:56